Starity

Selena Gomez kórházban kötött ki

22 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 12. 10:40 #241
Bebe_1999
Bebe_1999

StátuszDebby♥ We ended right as you cut the ties♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 552
Csatolások: 21
Azonosító: 128734
Idézet (itsmedemz @ 2011.06.12. 10:03)
Ezt honnan a fenéből szedted? blink.gif Mert én az életben nem hallottam arról, hogy Jusztin egyik rajongója megmérgezte volna. Ez szinte lehetetlen is lenne, ugyanis Szelinát mindig testőrök veszik körül. Le lehet állni már ezekkel az ál-hírekkel  dry.gif

Igazad van szerintem smileeee.gif
2011. június 12. 10:49 #242
dfreak
dfreak
Hozzászólás: 1959
Csatolások: 0
Azonosító: 129705
így járt xD
2011. június 12. 11:15 #243
Barbyka188
Barbyka188
új tag

StátuszA Vastag tesók a királyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 61
Azonosító: 138194
Épp ideje volt !!!!! szegény tongue.gif tongue.gif tongue.gif de bírom sajnálni!!!!!! 3:)
2011. június 12. 11:15 #244
- törölt felhasználó -    
Szegény Selena <3 sad.gif
2011. június 12. 11:21 #245
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom ami történt.Remélem hamar meggyógyul! smileeee.gif
2011. június 12. 12:29 #246
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Remélem, hogy nincs baja. Olvasta itt a kommenteket, baromságokról, hogy az orvosok így az orvosok úgy. Ez hüyeség. Csak reménykedni tudunk, hogy tényleg csak ennyire felfújták az ügyet és nincs Selenának semmi baja. Nem kívánok neki semmi rosszat, pedig falra mászok tőle. Ennyi.
2011. június 12. 13:31 #247
xXvaliXx
xXvaliXx

Státusz...hiszen az angyalok köztünk élnek..:))
Hozzászólás: 695
Csatolások: 1728
Azonosító: 124538
jobbulást, Selena! ( Jim Carreynek ehhez semmi köze...szerintem biggrin.gif )
2011. június 12. 13:33 #248
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
egy kicsit fel van fújva a dolog unsure.gif
azért jobbulást Selnek wink.gif
2011. június 12. 14:09 #249
dory01
dory01
visszatérő vendég

Státuszbloody girl imádlak és ez mindíg igy lesz! <3 nem bírom ki nélküled!
Hozzászólás: 123
Azonosító: 130068
De én úgy tudom hogy ételmérgezést kapott!
2011. június 12. 14:10 #250
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (dory01 @ 2011.06.12. 14:09)
De én úgy tudom hogy ételmérgezést kapott!

pletyka omg.gif

Valamelyik jusztin fan kitalálta. Ennyi pardon.gif
2011. június 12. 14:11 #251
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cossack @ 2011.06.12. 10:34)
Pontosan! Emberek, az OK, hogy a cikk felfújja a dolgokat, de olyasmiket állítani az orvosokról, hogy körberöhögnek, vagy hogy nem foglalkoznak az emberekkel, nemcsak hogy épületes baromság, de még pofátlanság is! Majdnem első kézből tudom, hogy zajlik egy orvos élete, ugyanis szüleim mindketten ezt a munkakört látják el. Egy orvos NEM TEHETI MEG, hogy elküld valakit a fenébe, pusztán azért, mert "csak" enyhe rosszullétre panaszkodik. Ahogy Miless már megjegyezte, enyhe rosszullét igen súlyos betegségek kezdeti fázisát is jelentheti. 
Az orvosok pedig napról napra próbálnak segíteni az ilyen embereken, még ha azok nem is honorálják erőfeszítéseiket. Ezek után senki ne merjen olyan ajdeblődségeket állítani, hogy biztonságosabb otthon maradni, mint kórházba menni. A magyar kórházak híre 90%-ban azért rossz, mert a jónép tagjai vannak olyan idióták, hogy csak akkor látogatják meg ezeket a közintézményeket, mikor már alig állnak a lábukon és belső szerveik negyede felmondta a szolgálatot. Igen, ilyen okos emberekkel vagyunk körülvéve! Ezek után nem csoda, ha tepsiben viszik ki a szerencsétlent. Csodát az orvosok sem tudnak tenni, az ilyen egyének megmentésére talán csak Jézus lenne alkalmas. 
Szóval kérek mindenkit, hogy az ilyen valótlanságoktól mereven határolja el magát.

Oké, a magyar közegészségügyről felesleges vitát nyitni. Mindenki tudja, hogy egy nagy kaki a magyar egészségügy, de, ha valaki bemegy a kórházba azzal a címszóval (mindenféle protekció és ismerős nélkül), hogy hányingere van és fáj a feje, akkor elképzelhető, hogy megvizsgál, és haza küld annyival, hogy feküdj le, pihenj és igyál sok folyadékot. blink.gif Velem is ezt csinálja az orvos. Ha lázas vagyok, esetleg ad antibioticumot, kiír egy hétig. Persze a gyógyszer semmit sem segít, és magamtól meggyógyulok tulajdonképpen. A párom édesanyja szülésznőként dolgozott és mesélt nekem egy két dolgot, hogy miket látott. Apám is kórházban volt és had ne mondjam, hogy milyen ellátást kapott mindenféle ismerős nélkül. A magyar közegészségügy tök jó lenne, ha a befizetett adókat erre a szekcióra költenék. Normálisan felszerelnék a kórházakat, felújítanák őket, megfizetnék a dolgozókat (nem az orvosokat!) és talán a mentőket is normálisan felszerelhetnék, mert még egy defibrillátor sincsen a mentőautók többségén. Úgyhogy én személy szerint nem értek veled egyet. Én konkrétan mentőtisztként szeretnék a jövőben elhelyezkedni és úgy érzem, hogy amennyit hallottam, láttam, még mindig édes kevés a magyar egészségügyhöz képest. Amerikában más az ellátás. Ott tényleg bent tartanak megfigyelésen, ha bemész, de itt...örülhetsz annak, ha az orvos megvizsgál pár óra várakozás után.
2011. június 12. 14:12 #252
Doriss
Doriss
új tag

StátuszDoriss vagyok <3 :))
Hozzászólás: 54
Azonosító: 150971
és akkor most mi van? dry.gif legközelebb már azért kell sajnálni,hogy letört a körme rohog.gif de azért jobbulást smileeee.gif
2011. június 12. 14:55 #253
- törölt felhasználó -    
Nem értem,hogy miért kell rögtön kórházba rohanni.És Jim Carrey-t nem kellene belekeverni
2011. június 12. 15:28 #254
Cossack
Cossack
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 151514
Idézet
Oké, a magyar közegészségügyről felesleges vitát nyitni. Mindenki tudja, hogy egy nagy kaki a magyar egészségügy, de, ha valaki bemegy a kórházba azzal a címszóval (mindenféle protekció és ismerős nélkül), hogy hányingere van és fáj a feje, akkor elképzelhető, hogy megvizsgál, és haza küld annyival, hogy feküdj le, pihenj és igyál sok folyadékot.  Velem is ezt csinálja az orvos. Ha lázas vagyok, esetleg ad antibioticumot, kiír egy hétig. Persze a gyógyszer semmit sem segít, és magamtól meggyógyulok tulajdonképpen. A párom édesanyja szülésznőként dolgozott és mesélt nekem egy két dolgot, hogy miket látott. Apám is kórházban volt és had ne mondjam, hogy milyen ellátást kapott mindenféle ismerős nélkül. A magyar közegészségügy tök jó lenne, ha a befizetett adókat erre a szekcióra költenék. Normálisan felszerelnék a kórházakat, felújítanák őket, megfizetnék a dolgozókat (nem az orvosokat!) és talán a mentőket is normálisan felszerelhetnék, mert még egy defibrillátor sincsen a mentőautók többségén. Úgyhogy én személy szerint nem értek veled egyet. Én konkrétan mentőtisztként szeretnék a jövőben elhelyezkedni és úgy érzem, hogy amennyit hallottam, láttam, még mindig édes kevés a magyar egészségügyhöz képest. Amerikában más az ellátás. Ott tényleg bent tartanak megfigyelésen, ha bemész, de itt...örülhetsz annak, ha az orvos megvizsgál pár óra várakozás után.

A felszereltség valóban rossz, ezt nem tagadom. De hogy az átlagos orvosok hozzáállása ilyen lenne, azt nem hiszem el. Ha így lenne, anyukámat már többször feljelentették volna (Szentendrén körzeti háziorvos, a lakosság negyedének ellátásáért felel, úgyhogy megtehették volna), ehhez képest többször dícsérték és kiemelték a jól végzett munkájáért. A befizetett adóval kapcsolatban is igazad van, az viszont ostobaság lenne, ha nem az orvosokat fizetnék meg leginkább, elvégre tudtommal ők alkotják az egészségügy gerincét. A nővérek és a mentősök például nem tudnak elvégezni olyan műtéteket, amilyeneket az orvosok igen, úgyhogy rájuk kissé nagyobb szükség van. Az oktatás ugyanezért van a bányászbéka feneke alatt, mert nem fizetik rendesen a tanárokat (a kevés kivételnek nagy tisztelet).

A másik dolog meg a betegek hozzáállása. Anya rendelőjében sok olyan szociális segélyen tengődő vadbarom ténfereg néha, hogy némelyiket legszívesebben én magam juttatnám kórházba és aki abszolút nem érdemli meg az ellátást. Ennek ellenére megkapja. Vagy amikor apukám anno a seregben szolgált, mint katonaorvos, notórius páciense volt egy tiszt, aki úgy itta a szeszesitalt, mint más a vizet. Mindenki útálta, ennek ellenére apukám többször is ellátta, függetlenül attól, hogy másnap ugyanolyan részeg volt. Úgyhogy bőven létezik ellenpélda az orvosok rossz hozzáálására és nem szeretném, ha negatív kép alakulna ki róluk néhány rossz élmény miatt.
2011. június 12. 15:32 #255
Disney Szereto
Disney Szereto
új tag

StátuszI Love Disney
Hozzászólás: 34
Azonosító: 151254
Hányan vannak Selena rajongók akik azt irták h Jim Carrey nem hibás ha Selena ott van a kedvencük közt akk ne pártolják Jimet ha azt irja a hir h köze van Jim Carreynek ehhez akkor biztos hogy van.
2011. június 12. 15:36 #256
kristenmackelzie1994
kristenmackelzie1994
visszatérő vendég

Státusz#InfiniteIsBack ♥ #INFINITEaremyDESTINY ♥ (ノ´ヮ´)ノ
Hozzászólás: 190
Csatolások: 242
Azonosító: 136822
na szép.....
2011. június 12. 15:46 #257
- törölt felhasználó -    
Nem lennék a helyébe Cegény Selena sad.gif
2011. június 12. 15:54 #258
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
jobbulást. :/
2011. június 12. 15:56 #259
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
szegény! Jobbakat neki
2011. június 12. 15:57 #260
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Imádom Selenát meg minden, de csak azért viszik korházba mert fáj a feje meg hányingere van?! Kórházba?! Sztem ez egy kicsit túlzás. Ha egy hétköznapi embernek lennének ilyen panaszai, nem küldenék kórházba. Dehát ő Selena Gomez dry.gif
22 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok