Selena Gomez kórházban kötött ki
2011. június 11. 17:20
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Kérlek ne mondjátok, hogy az orvosok tojnak az emberek fejére, mert ez egyáltalán nem igaz. Sok embert mentenek, érdekes ezt senki sem jegyzi meg... Csak kritizálni tudtok? Ha Selena kórházban van, az ő dolga, hogy miért, mert lehet hogy ti semmiségnek veszitek azt, mikor valakinek fáj a feje stb. de lehet komoly oka is. Anyámat tavaly fejfájással a sűrgősségire vitték, és a fene se gondolta volna, hogy rákos. De az orvosok az ő életét is megmentették, és ezért nem lehetek elég hálás. A papámét nem tudták, de az orvoslás napról- napra egyre csak fejlődik, és egy percre sem hibáztattam őket. És ezennel visszaszívom a legelső hozzászólásomat, ennél a cikknél. Ja és még valami, attól mert nem bírtok valakit, ki lehet írni tisztességesen a nevét "májli szájrusznak szelenácskának és dzsásztinkának/ justinkának" is!
2011. június 11. 17:20
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát, ezért nem kellett volna kórházba menni, mert szerintem enm oylan komoly, de azért remélem, jobban lesz.
2011. június 11. 17:24
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Remélem azért semmilyen komoly baja nem lesz Selenának,mostanába úgy is sok baja van az őrült Justin rajongókkal,igaz már nem kedvelem Selt de azért jobbulást kívánok neki.
2011. június 11. 17:24
Szegény
. Minek megy el valaki egy ilyen eseményre ha beteg, na mindegy. Remélem hamar rendbe jön
. Selena
2011. június 11. 17:30
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
huha xD most mi lesz vele, jaaaaj?
-.-"
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 11. 17:31
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
kíváncsi vagyok, hogy mi baja lehet. de jobbulást! amugy szentem a tüdőproblémához semmi köze annak, hogy neki meg fájt a feje.
de a háziorvosa nemtudta volna megnézi? mármint ennyiért kórházba vinni... mert az is megtudja állapítani, hogy mi baja van. ha komoly meg úgy is kórházba küldi.
de a háziorvosa nemtudta volna megnézi? mármint ennyiért kórházba vinni... mert az is megtudja állapítani, hogy mi baja van. ha komoly meg úgy is kórházba küldi.
2011. június 11. 17:47
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
jobbulást neki
2011. június 11. 18:02
remélem nagy baja nincs azért ezt nem kívántam volna neki
2011. június 11. 18:12
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Eszembe jutott, hogy ha már Selenát ennyire sajnáljátok, akkor Jim Carrey-t miért nem? -.- Ő is beteg, sőt neki lenne oka kórházba menni, hiszen tüdőbeteg.. Szóval Jim Carrey gyógyuljon meg!
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. június 11. 18:14
Idézet (Cassie3 @ 2011.06.11. 18:12)
Eszembe jutott, hogy ha már Selenát ennyire sajnáljátok, akkor Jim Carrey-t miért nem? -.- Ő is beteg, sőt neki lenne oka kórházba menni, hiszen tüdőbeteg.. Szóval Jim Carrey gyógyuljon meg!

Teljesen jogos!
2011. június 11. 18:16
Jézusom akkor én is rohangálhatnék a klinikára amikor fáj a fejem és hányingerem van...de azért bírom Selenát,de azért ez elég bosszantó.
2011. június 11. 18:17
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Fejfájás és hányinger? Nem értem, hogy miért kell úgy megírni a cikket, mintha valami halálos betegséggel került volna kórházba. Egyátalán ezért miért került kórházba?! Jim Carrey-nek pedig mi köze lenne hozzá? Inkább őt kellene sajnálni, mert ő valóban beteg. Ha lenne valami alapja ennek a feltételezésnek, akkor Jim környezetében sorra lennének rosszul az emberek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.