Hagyjátok már szerencsétlen Gagát, édes jó istenem. -.-"
Meg ezt a hülyeséget is, komolyan, honnan szedtétek? A B'Day-nek sosem azért volt szüksége újabb kiadásra, mert olyan borzalmas lett volna, sőt. Az volt az egyik legsikeresebb albuma.Én bízom a 4 sikerében is, a kiszivárgás ellenére. Köszöntem.
Beyoncé új albumát év végére tolják
2011. június 11. 10:12
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
ezt most nem értem h kiszivárgott és késöbb is adják ki ? ..szeritnem nem lett a legjobb ..van 1-2 jó szám de azért ennél sokkal jobbra gondoltam
ha ugyanezt kiadják késöbb az csak ront már a helyzeten ..
2011. június 11. 11:31
A 4-el az a baj, hogy még a legjobb szám róla, a Run The World is megbukott. Sok jóra nem számíthat. De ha fullosan jó album lenne, promóció hiányában akkor is megbukhatna. Rengeteg olyan album van, ami 1000x jobb a sikereseknél, mégsem ismeris sokan. Szégyen az egész zeneipar.
2011. június 11. 11:31
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Szerintem Gagát hagyjátok ki ebből. Nem vagyok Lady Gaga rajongó, de most nincs semmi értelme ócsárolni őt. Beyonce vette át ezt az igénytelen zenei stílust. Ha Gaga hatására tette, akkor is ő a hibás. Nem kellett volna behódolnia neki. Erre csak ennyit tudok mondani.
A másik, hogy a legtöbb híres előadóval megesik, hogy a dalai illegálisan felkerülnek az internetre. Nem Beyonce az egyetlen, ez biztos.
A másik, hogy a legtöbb híres előadóval megesik, hogy a dalai illegálisan felkerülnek az internetre. Nem Beyonce az egyetlen, ez biztos.
2011. június 11. 12:30
Pedig én nagyon vártam az albumot, szerintem jó számai vannak.
2011. június 11. 13:00
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
A B'day mióta rossz album?
Az a legutolsó tényleg igényes r'n'b albuma. Ezen a bukáson meg valahogy nem csodálkozom, mert szerintem még popalbumnak sem jó a 4. Ugyanolyan, mint a többi, és nem túl kiemelkedő számokkal. Még a "legjobb" Run the world sem túl nagy szám. Bár, akkor a többi tucatalbumot miért veszi mindenki? Ha már itt tartunk, csodálkozom. Kellő felhajtással már sajnos mindent el lehet adni. Lehet, hogy ez nem volt meg. Azt sajnálom a legjobban, hogy Beyonce is lesüllyedt erre a szintre, mert szerintem sokkal-sokkal többre is képes lenne. Az meg hogy kiszivárgott, sajna nem csak vele történt már meg.
2011. június 11. 13:14
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2011.06.11. 13:00)
A B'day mióta rossz album?
Az a legutolsó tényleg igényes r'n'b albuma. Ezen a bukáson meg valahogy nem csodálkozom, mert szerintem még popalbumnak sem jó a 4. Ugyanolyan, mint a többi, és nem túl kiemelkedő számokkal. Még a "legjobb" Run the world sem túl nagy szám. Bár, akkor a többi tucatalbumot miért veszi mindenki? Ha már itt tartunk, csodálkozom. Kellő felhajtással már sajnos mindent el lehet adni. Lehet, hogy ez nem volt meg. Azt sajnálom a legjobban, hogy Beyonce is lesüllyedt erre a szintre, mert szerintem sokkal-sokkal többre is képes lenne. Az meg hogy kiszivárgott, sajna nem csak vele történt már meg.
Mindent leírtál, amit gondoltam.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. június 11. 13:36
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Én már nagyon várom. kár hogy eltolták:(
2011. június 11. 18:16
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Hál' Istennek ! Bár, ez még mindig túl hamar van.
2011. június 11. 18:24
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
én még nem szedtem le, úgyhogy nekem meglepi lesz, ha esetleg megveszem... de a Run the world-nél csak jobbat várok 
amúgy nem azért, de szerintem prézli egyáltalán nem ócsárolta Gagát
amúgy nem azért, de szerintem prézli egyáltalán nem ócsárolta Gagát
2011. június 11. 18:29
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2011.06.11. 18:24)
prézli egyáltalán nem ócsárolta Gagát 
Ja
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2011. június 11. 19:16
Egyetértek,Bee legjobb albuma a B'day volt.De még az I Am...Sasha Fierce is az igényes pop kategóriába tartozik vannak rajta tényleg nagyon jó számok,de ez a 4 ... valami hatalmas nagy csalódás Beyoncé részéről.Persze a hangja még mindig gyönyörű csak ezekben a "electro elemekben gazdag" zenékben nem tudja megmutatni.Jó lenne ha visszatérne a régi stílusához vagy legalább a Sasha Firce-eshez,bár erre nem látok sok esélyt.
2011. június 11. 21:24
Olyan szinten romlott le a zenéje színvonala, hogy meg sem lepődök, ha nem a kitolás miatt csökken az igény az albumra...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.