Íme a 11. VIVA Comet győztesei
2011. június 11. 09:45
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
Egyedül Tóth Gabi érdemelte meg a díjat. Szánalmas már ez a csatorna, hogy vannak olyanok akiket minden évben jelölnek, valakit meg akár mit csinál sosem. Egyébként az egész tiszta unalmas volt, nem tudom ki látott nagyszabású showt mert én nem. A fele playback volt szóval eleve olyankor számomra nulla az egész. Na meg mindenkinek két perces előadása volt meg volt mellettük 5 táncos. Mondjuk valakiktől még az a 2 perc is sok volt.
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2011. június 11. 09:49
|
|
GreenDayFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 117 Csatolások: 9 Azonosító: 149427 offline
|
én viva comet helyett valami jobb koncertre költeném a pénzem. lehet hogy 3x annyiba kerül,de legalább nem ennyire unalmas,és nem playbackről nyomják...
emelett nem értem hogy Sp hogy a fenébe nyeri a legjobb férfi ELŐADÓ(?) cimet,amikor hallhattuk a nagy duettben hogy egyáltalán nincs hangja.
emelett nem értem hogy Sp hogy a fenébe nyeri a legjobb férfi ELŐADÓ(?) cimet,amikor hallhattuk a nagy duettben hogy egyáltalán nincs hangja.
Mia
2011. június 11. 09:50
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Legjobb előadó SP? Hol?
Mia
2011. június 11. 10:03
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Kati
2011. június 11. 10:05
mindegyik nyertes tehetséges kivéve egyet: sp
Amikkor kimondták a nevét akkor először azt hittem rosszul hallok
2011. június 11. 10:09
Egyedül Wolf Kati érdemelte meg, de bevallom, csodálkoztam egy kicsit, hiszen a tinik ízlése...
2011. június 11. 10:10
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Nekem az idei comet egy kicsit uncsi volt. Voltak jó fellépők is , de vtak akiktől frászt kaptam . pl. Lolától amikor elkezdte énekelni a Britney számot...Nekem az Edward Maya fellépése sem tetszett annyira. De a COD , VAstag Tomi ás AFC az tetszett. Hát a nyertesek közül Wolf Katinak, Tóth Gabinak és a COD-nek örültem
ők megérdemelték. Vmi szinten örültem Fluornak is,h ő is nyert, pedig nem kedvencem . Szóval sztem a tavalyi comet jobb volt , mint az idei.
2011. június 11. 10:16
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem csak Sp érdemelte meg
2011. június 11. 10:19
Mindössze Wolf Katinál és a Children of Distance nevű együttesnél tudtam mondani azt hogy igen,ez így volt jó,megérdemelték. Katinak fantasztikus hangja van és máig hihetetlen hogy nem győzött az Eurovision.Bőven megérdemelt egy ilyen díjat,megdolgozott érte.A csapatnak pedig én személy szerint nagyon szeretem a dalait.Jók a szövegek,érdekesek a dallamok,egyszóval hallgathatóak sok más előadóval ellentétben.Az est talán legnagyobb tragédiája SP volt. Nem is értem hogyan nyerhetett...de inkább nem is kommentelem ezt a gyereket mert csak támadnának érte,már most érzem.Egyébként meg a produkciója is 0 volt és ami azt illeti,nem ő volt az egyetlen. Az Ultrapop is és az az Adri...már a ruháján megakadtam a szemem.Az meg mi volt?
Nem is néztem igazából végig,csak néha néztem bele mikor épp szünet volt annál amit én néztem,de elég is volt annyi.A fent említett személynek és csapatnak gratulálok,a többihez pedig nem is fűzök inkább többet.
Nem is néztem igazából végig,csak néha néztem bele mikor épp szünet volt annál amit én néztem,de elég is volt annyi.A fent említett személynek és csapatnak gratulálok,a többihez pedig nem is fűzök inkább többet.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.