Íme a 11. VIVA Comet győztesei
2011. június 11. 08:44
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek Csilli
2011. június 11. 09:02
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Számomra egyértelmű volt hogy Wolf Kati fogja megnyerni egyedül neki szurkoltam.A fellépésekről pedig annyit hogy nagyon unalmas volt!!Én Caramelt nagyon hiányoltam a jelöltek közül,őt évek óta nem jelölik.Pedig ő a legjobb hangú magyar énekes!!!!!!!!!!!
2011. június 11. 09:04
|
|
Gici9696visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130143 offline
|
fluor mióta új előadó?? akár új, akár nem, nagyon gyér a teljesítménye, ilyen dalszövegeket még egy óvodás is tud írni.. ...illetve nem, mert még az is jobbat ír. az a mizu is teljesen szánalmas, a paródiái sokkal többet érnek:D espéről meg ne is beszéljünk inkább.... miért sztárolják ennyire, mikor nincs semmi tehetsége? sokkal tehetségesebb előadók is vannak ebben az országban, de ennyit a médiáról....
2011. június 11. 09:04
jajj, istenem annyira büszke vagyok a Children of Distance -re!!! Ezer éve hallgatom őket és most végre elismerik a tehetségüket! Imádnivaló srácok, áááááááááá annyira büszke vagyok rájuk! COD!
2011. június 11. 09:05
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Ezek közül csak Wolf Kati és a Children of Distance, akik tényleg jók és megérdemlik a díjat. A felhozatal egyébként is borzalmas volt, ezért a többi kategóriában egyébként sem nyerhetett volna igazi tehetség. Fluor katasztrófa, de a többi jelölt se volt jobb (bár ezt is nyerhette volna inkább a COD). A klipek közül sem Gabinak adtam volna, de ez totál szubjektív. Szerintem Varga Viktor vagy Király Viktor jobbak, de ők se mondhatók kedvenceimnek. A legjobb együttesnek, mint már írtam örülök, de azért az Animal Cannibals talán mégis jobb lett volna. A legjobb női előadónál pedig egyenesen röhejes, hogy ilyen előadókkal mérték össze Wolf Katit. Ha a kategória többi jelöltjét együtt vesszük akkor is mérföldekkel elmaradnak Katitól. Legjobb férfi előadónál szintén röhejes a helyzet, vagy inkább szánalmas, mert egyiket se tartom nagyra, de azért mégse SP legyen már még akkor se, ha a többi se jó...
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2011. június 11. 09:06
Edward Maya jó kis bulit csapott, és eszméletlen volt, hogy több hangszeren is játszott a számai alatt! Ahogy Zola is mondta, elég patent kis előadás volt!
2011. június 11. 09:09
Az meg, hogy Wolf Kati nyert szinte természetes!! Az lett volna a szégyen, ha a sok kis senki ellen vesztett volna! Kati
2011. június 11. 09:16
Én még mindig nem értem, hogy Sp hogy a fenébe lehet a legjobb férfi előadó azzal a semmi tehetségével. A többiekről meg no comment, Wolf Kati érdmelt még igazán díjat.
2011. június 11. 09:39
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Grat nekik!!
Bár a legjobb férfi előadóját nem Sp-nek adtam volna!!
2011. június 11. 09:40
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nagyon jó buli volt 
kár, hogy Varga Viktor nem nyert
kár, hogy Varga Viktor nem nyert
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.