Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?
2011. június 11. 12:05
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Komolyan annyi normális ember van itt, hogy csoda. Azt írjátok rájuk, hogy rondák. Komolyan, ti szebbek vagytok náluk? Nem hinném. Ha igen, akkor bocsánat. Gondolom ezt nem mernétek a szemükbe megmondani. Én szerintem tökéletesen néznek ki. Úgy jók, ahogy vannak. Nyugodt szívvel kimehetnek a tengerpartra bikiniben. Nem röhögne rajtuk senki. Én biztosan nem. Ha lenne bennetek egy kicsi elfogadás, akkor minden rendben lenne.
2011. június 11. 13:03
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
OFF: anna21, LittleVampire: és nektek miért fáj az ha valaki kinyílvánítja a véleményét? Ha szerintük ronda, akkor ronda. Nem értem miért kell megszólni a másik embert amikor elmondja a véleményét. ON: egyébként szerintem is szuperül néznek ki, és Jordintől meg főleg nagy eredmény hogy fogyott.
2011. június 11. 13:10
nekem is tetszenek a képek és örülök hogy ilyen nagy önbizalmu van
2011. június 11. 14:40
azta Jordin mennyit fogyott grat
és jó látni ilyen jókedvüen DEmit
mindketten szépek
2011. június 11. 16:21
|
demzzzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 152769 offline
|
Demi azért csinálta a képet, mert régen félt megmutatni önmagát és azt képzelte magáról, hogy kövér stb. emiatt lettek evési problémái is, és most hogy kijött a klinikáról megakarta mutatni, hogy már büszke önmagára. Nemkell semmit hozzá tenni. CSak itt fujják fel annyira a dolgot.....
2011. június 11. 22:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
SelenaGirl: egyetértek. (:
2011. június 12. 03:52
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Ez nagyon jó cikk! És mindketten nagyon szépek!
2011. június 12. 10:01
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
SelenaGirl
egyetértek
egyetértek
2011. június 12. 11:37
Szerintem itt nem arról van szó, hogy bárki is diszkriminálja/sértegeti a kövéreket vagy a soványakat. Szerintem mindenki, soványak is ducik egyaránt meg vannak csúfolva (én nem vagyok vékony, de azért elefántnak se nevezném magam), mert nekem modell barátnőmet pl. folyton etiópnak nevezik, pedig nem koplal, nem bulimiás, nem anorexiás, sőt, kifejezetten sokat eszik, egyszerűen csak gyorsabb az anyagcseréje, mint más embereknek. Az én véleményem az, hogy Jordin rengeteget fogyott, szóval maghoz képest tényleg nagyon vékony, egyébként normális testalkata van, én spec. hájasnak nem nevezném. Demi combjai pedig a valóságban kicsit vastagabbak, mint a PS képeken, de attól még őt sem nevezném egyenesen kövérnek.
2011. június 12. 14:26
Annyira szeretem én is, mikor fikázunk másokat, hogy fújj, de kövér és fújj, de vékony. Persze a nagy volumenű fikázás mellé nem társul fénykép a fórumozóktól, hogy kinek milyen az alakja. Persze, hát senki sem mutogatja szívesen a kis hurkás hasiját, vastag combjait vagy éppen a nagy fenekét, amin már elképzelhető visszér és narancsbőr is megjelent. Én azt mondom, hogy akkor fikázza bárki is Demit vagy Jordint, ha linkel magáról mondjuk egy Facebook adatlapot topmodelles képekkel, hogy igen, ő a legszebb csaj az egész világon és neki van a legjobb alakja. Csak tudjátok, senki sem meri felvállalni azt, hogy néz ki. Könnyű fikázni őket. Az ilyeneknek kisebbségi komplexusuk van, hogy a két hölgy elfogadta önmagát, de ők nem. Vagy csak kellett a pont és írtak valami balgaságot, hátha hamarabb megvan a csillag vagy a titulus. Bár szerintem az utóbbi játszik közre szerintem. Ők kövérek? Hát a túlsúly szerintem 80-90 kilónál kezdődik, de szerintem egyik sincs több max 70-nél, és az is a maximális érték, amit mondtam. Meg a másik. Nézzetek már körül a suliban vagy tömeg közlekedési eszközökön! A kövér nőknek/lányoknak Magyarországon nagy szokásuk kitenni a hájukat. Na, akkor szörnyülközzetek, mikor egy 80-90 kilós igazi kövér hölgyeményt testre tapadó ruhát vagy esetleg latex cica nadrágot vesz fel. Az aztán igazi élmény. Szerintem Demi csinosabb, mint Jordin, és bár Sparks a kedvencem, de Demit nem igazán kedvelem, mint színész vagy énekes, mert szerintem mindkettőből kéne még fejlődnie. Úgyhogy mielőtt bárki is azt mondja, hogy fújj, de kövér, az nézzen szét a buszon, vonaton vagy a metrón, hogy melyik kövér csaj hogy rakja ki a hájait, csak arról nem cikkez a sajtó. Bár a bikinis képek jöhetnének a fikázókról, mert azokra már én is kíváncsi vagyok.
2011. június 12. 14:56
Én nem szeretem egyiket sem,de szerintem nem vészes az alakjuk
2011. június 12. 16:00
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Demi gyönyörű, még smink nélkül is, Jordin nem olyan nagy kedvencem, de pont jó alakja van, mindketten csinosak és nem kell mindenkinek nádszál vékonynak lennie.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: