Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?
2011. június 10. 21:13
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
A Demi-s képet már láttam régebb óta ,mikor kiengedték a szanatóriumból. És nem is gáz a kép,csupán magánéleti
de,ettől még nem kell megvetni őket!!!
Demi forever,örülök h visszatértél!
Demi forever,örülök h visszatértél!
2011. június 10. 21:48
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
Te jó ég,hogy utáom ezt a deszka kifejezést. Arra nem gondoltok ,hogy ezzel másokat sértetek. 167 cm vagyok és 47 kiló.Igy vagyok jó.Nem akarok se több se kevesebb lenni. Kijelentem,hogy nem hánytatom magam és rendesen eszek. Ez van , nem szoktak beszologatni , sőt azt mondják jó alakom van(nem mindneki) Van osztálytársam aki ducibb de azt se szolják le.De mostmár fejezzétek be ezt a 'deszka' meg 'nem modell alkat' sz"rokat mert valakinek sértőek. Mindneki ugy jó ahogy van, és szeresse ugy magát, ennyit ajánlok:)
2011. június 10. 22:40
|
|
Petrahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 143583 offline
|
Egyáltalán nem rondák!
ha van pár felesleges kiló rajtuk nem baj
rondább emberek is vannak tőlük szóval ők akár még modellek is lehetnének,nekem ez a véleményem
ha van pár felesleges kiló rajtuk nem baj
rondább emberek is vannak tőlük szóval ők akár még modellek is lehetnének,nekem ez a véleményem
2011. június 10. 22:41
|
|
ShaKiRa 0.0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 152703 offline
|
Demi ennyire meghízott?
Jordinról nem is mondanék semmit.. -.-"
Jordinról nem is mondanék semmit.. -.-"
2011. június 10. 22:46
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Jordin rengeteget fogyott!ennél sokkal teltebb volt...most jól néz ki!!
Demi ő na valljuk be hízott egy kicsit...nem baj mondom ha felszedett pár kilót nem a világ vége! Majd le megy neki
ha meg sikerült magát elfogadni akkor pedig nincs para nekünk meg szinte semmi közünk nincs ahhoz hogy Demi vagy Jordin hogy érzi jól magát a bőrében...hisz ez a lényeg hogy jól érezze magát
Hova több ?
Demi ő na valljuk be hízott egy kicsit...nem baj mondom ha felszedett pár kilót nem a világ vége! Majd le megy neki
2011. június 10. 23:11
|
|
anna21blackbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 3766 Csatolások: 81 Azonosító: 142236 offline
|
Szerintem, jól néznek ki.Deminek nagyon jó az alkata, és Jordin is jól néz ki.
Amúgy, aki azt mondja, hogy "Úristen!Milyen csúnyák?" számára, csak azt mondanám: Miért, Te talán szebb vagy?
Amúgy, aki azt mondja, hogy "Úristen!Milyen csúnyák?" számára, csak azt mondanám: Miért, Te talán szebb vagy?
2011. június 10. 23:13
|
|
ShaKiRa 0.0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 152703 offline
|
Idézet (Trinda @ 2011.06.10. 22:46)
Jordin rengeteget fogyott!ennél sokkal teltebb volt...most jól néz ki!!
ha meg sikerült magát elfogadni akkor pedig nincs para nekünk meg szinte semmi közünk nincs ahhoz hogy Demi vagy Jordin hogy érzi jól magát a bőrében...hisz ez a lényeg hogy jól érezze magát
Hova több ? 
Jah hát ez a rossz a celeb életben.. Már nem csak a saját véleményük fontos..
2011. június 11. 10:00
|
|
anna21blackbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 3766 Csatolások: 81 Azonosító: 142236 offline
|
Idézet (Lauraborbala @ 2011.06.11. 07:36)
Egyik se valami vékony!
Mert Te vékonyabb vagy?
smilee: Te vagy NO COMMENT.
1 felhasználónak tetszik:
Nashine
2011. június 11. 10:02
|
|
GreenDayFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 117 Csatolások: 9 Azonosító: 149427 offline
|
ööö....ez a hir? nem már.
egyébként látszik hogy itt nincs semmi retusálva ^^
csak két átlagos lányt látok..
egyébként látszik hogy itt nincs semmi retusálva ^^
csak két átlagos lányt látok..
1 felhasználónak tetszik:
anna21
2011. június 11. 11:43
Lauraborbala erre csak annyit mondok hogy szánalmas vagy..-.-"
2011. június 11. 12:01
Én örülök, hogy így látom Demi-t egészségesen és mosolygosan
Jordin pedig szerintem szintén jól néz ki
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.