stereolove : és még sokan az én cipőmbe járnak! tudom milyen rossz..de kitartást

talán majd megint a vékonyok leszenk a jok

és végre békén hagynak a hülyeségeikkel!
ők nem foglyák fel, hogy az anorexia az milyen! csakmer vékonyak vagyunk..azért már kell ilyeneket irni rolunk?
tudtommal MI is normális alkatúak vagyunk..még ha itt pár kommentelő azt hiszi hogy mi NEM

és hogy legyen mit fogni rajtunk..mért mik vagyunk mi?

tárgyak akiket bármikor fogdoshatnak? én ennél többre tartom magam -.-" és nemizgat ki mit szeret.. én szeretem magam igy! és nem akarok 1 fiúnak se megfelelni, valahogy nemhatnak meg mit gondolnak erről! szoval én ezen a véleményen vagyunk.. a vékonyabbak is meg a teltebbek is JÓK! ennyit erről

és nem kell gúnyneveket kitalálni..pl:csontik,csontvázok, és ehhez hasonlók

meg nemkell mondogatni hogy a VÉKONYOKNAK nincs alakjuk (ezt 1 másik Demis cikknél olvastam , csak ott magamba tartottam a mérgem) és szerintem ez a két csaj nincs a kövér kategóriába! lehet van rajtuk 1 kis husi..és?

az Ő életük, ugy élik ahogy AKARJÁK! és NEM akarnak NEKTEK megfelelni!!
ahogy a vékonyok sem, akit szintén szidtok -.-"
am nemtom mi jo a világnak, most akkor döntsétek el..

bár szerintem a súlya miatt nemkéne senkit piszkálni

ha vannak olyanok, akiknek ilyen problémája van..az depibe is eshet az ilyen szemét kommentektől

nem mindenki erős ezen a téren, hogy elbirja viselni!
szoval a TELTEBBEKET és a VÉKONYOKAT se kéne sértegetni!! hisz az embereknek vannak érzései! és a LEGFONTOSABB!! nem a TI dolgotok, hogy ő most milyen legyen, mit tegyen!! ti azért szeressétek őket, amit csinálnak! és azért mert nem perfect body valaki, vagy nagyon vékony valaki, attól még elfogadhatja és JÓL érezheti magát!
ennyit erről -.-"