Starity

Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 10. 19:39 #81
dorcsuhh
dorcsuhh
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9
Csatolások: 0
Azonosító: 134713
meg is van h nekem demi miért példakép.. smileeee.gif)
elfogadja magát olyannak amilyen, nem törekszik a tökéletességre, mer tudja h ö sem se senki más ezena bolygón nem tökéletes. nagyon jóteste van, nem modell alkat de igen az a tipikus lehet fogni vmit rajta, én sem vagyok modellalkat se TÚLSULYoS. XD ezen nagyon röhögtem nemtudom kiirta deez vicc. xddd
demmi egyszerüen fantasztikus <3 stay strong demi !
2011. június 10. 19:42 #82
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyáltalán nem kövérek, inkább teltebbek (amit a fiúk szeretnek), sőt Demi kimondottan nagyon csinos így, semmi felesleg sincs rajta, Jordin meg ha pálcika alkatú lenne, akkor már nem az a Jordin lenne, akit mindig látok a TV-ben nagyon csinosan.
2011. június 10. 19:47 #83
uzftv
uzftv
Hozzászólás: 517
Azonosító: 151465
hát nekem egyiknek semmm tetszik a bikinije de nincs rossz alakjuk szerintem türhető...
2011. június 10. 19:49 #84
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
szerintem az ilyen alak számít normálisnak...
2011. június 10. 19:50 #85
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Demi elég furin néz kis smink nélkül! _nevet.gif Jordin pedig háát,khm hogy is mondjam...az alakja nem éppen egy karcsú modellalkat! :/
2011. június 10. 19:53 #86
manocska17
manocska17
visszatérő vendég

StátuszVan egy kérdésem !!! Ma mindenki megvan bolonddulva?--egésznap elvagyok
Hozzászólás: 130
Csatolások: 7
Azonosító: 122869
nem is olyan dagik
smileeee.gifbiggrin.gif
2011. június 10. 20:05 #87
- törölt felhasználó -    
viksy3: teljesen mind1, ÉN is ugy nézek ki mint a hánytatós modellek! és még 1 csomó csaj így néz ki, és MINDENKI cikizi őket.. pedig ők nem hánytatják magukat wink.gif ugyanugy SÉRTŐ ez nekünk is...

nemtudjátok milyen érzés ilyeneket olvasni, és még ÉLŐBEN is átélni

én már nemis sajnálom a kövérebb nőket, hisz ők sértegetnek engem! nemfogom visszasérteni őket, nem süllyedek a szintjükre!

de ti nemtudjátok milyen érzés, 50 kg vagyok és 168 cm körül, és mindig mondják hogy mennyire vékony vagyok, nem eszek( hozzáteszem mindennap kizabálom a hűtőt) anorexiás vagyok.. és akkor miután elmondta, pár kilóval több nálam, és mondja hogy milyen kövér, hájas!
én meg vékony vagyok nagyon mi? -.-" de azért magukat kövérnek gondolják _nevet.gif
én aztmondom, ez engem és a vékonyokat sérti hogyha ilyen gúnyos becézéseket!! és attól hogy a modellek, meg a csajok akik vékonyabbak akarnak lenni, 50 kg-ra fogyni akarnak!! ugyanugy néznek ki mint mi! és ez szerintem nem csak engem zavar wink.gif ugyanugy sért minket ez, hogy pl : deszka, csörgőcsontú becézgetés mint a kövéreket a kövérezés!!! amugy a modellek se tehetnek ám róla, hogy hánytatniuk kell magukat!! ez a munkájuk, EZZEL keresik a lóvéjukat.. és ha nem néznek ki úgy, ahogy, akkor elveszthetik az állásukat (mert a főnök mondja hogy hányják ki a belüket)

Eszti: engem is, de sajna ehhez hozzákell szokni.. sose állnak le
2011. június 10. 20:05 #88
- törölt felhasználó -    
jajj, nagyon tetszik Jordin fürdőruhája biggrin.gif
2011. június 10. 20:11 #89
barli
barli

StátuszSUMMER!:) (L)
Hozzászólás: 609
Csatolások: 63
Azonosító: 142944
szerintem nagyon jól néznek ki mindketten. Ezen a képen jordin jobb szerintem!
2011. június 10. 20:12 #90
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Szerintem mind két csaj nagyon csinos, nem szép az ha valaki egy szál deszka... legalább rajtuk van mit fogni, nagyon szépek mindketten♥♥ smileeee.gif
2011. június 10. 20:14 #91
- törölt felhasználó -    
miért azzal kell jönni, hogy kövér v nem, v túlsúlyos... kérdem én WTF?! akkor ha ők túlsúlyosak én jobb ha befogom a szám unsure.gif akkor én már bálna vagyok, vagy mi.

Egyébként szerintem Demi a rehab után ezzel is bizonyította, hogy erős, Jordin meg cirka 20 kilót fogyott oO. Tehát ez a cikk lényege... hogy lehet tenni a "felesleg" ellen, és, hogy magabiztosság is kell valamilyen szinten vagy mi.
Dehajrá,idiótakommentekrefel!
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. június 10. 20:18 #92
cseh.reni
cseh.reni
Hozzászólás: 1083
Csatolások: 84
Azonosító: 134658
De érdekes ki a szart érdekel mit csinálnak magukkal...
2011. június 10. 20:24 #93
stereolove
stereolove
új tag
Hozzászólás: 32
Azonosító: 128938
cassiecica!!! teljesen igazad van énis a te cipődbe járok mint sok más ilyen lány és annyira bántó ha ilyennekkel illetik az embert.....főleg ha nem is tehet róla!engem is nem egyszer anorexiáztak le és hát hogy a francba ne vettem volna magamra amikor ez nem igaz!!!!!!!!
2011. június 10. 20:30 #94
- törölt felhasználó -    
Jordinnak és Deminek is jó az alakja. smileeee.gif Gertiivel és cassiecicával is egyetértek wink.gif
2011. június 10. 20:33 #95
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Nem akarok senkit sem kiosztani, meg persze vannak kivételek, de egy csomó ember csak azért mondja hogy jól néznek ki, mert ez most a divat. Nagyon népszerű lett ez a >fogadd el önmagad< dolog, amivel nincs is semmi baj, mert én is ezt hirdetem, de nem kéne rögtön leüvölteni a fejét annak, aki azt mondja, hogy túlsúlyosak. Az sem igaz, hogy akinek ez kövér, az már csontkollekció és nincs alakja, mert van a kettő között átmenet. Szerintem is van rajtuk felesleg, de ha ők ezt elfogadják, azzal csak maguknak tesznek jót. Különben sem a méret számít, hanem az, hogy arányosak legyenek, és legyen alakjuk (pl.: csípő; derék stb....). Gondolom én itt a 170 centimmel és az 50 kilómmal már el is áshatom magam, de nem fogyókúrázom, egyszerűen ilyen alkatom van. És van alakom is, van csípőm, derekam, melleim, fenekem, nem vagyok egy fa törzs, csupán nincs rajtam annyi háj, mint jordinon mondjuk. Ettől még ő is, és Demi is jól néz ki, ha olyan ruhát vesznek fel, ami az előnyeiket hangsúlyozza. Pl.: Dekoltázsukat, derekukat.
Szóval nem azt mondom, hogy akin van egy ici-pici felesleg, az máris kövér és undorító, hanem azt, hogy rajtuk igenis van,és ezt mindenki látja, de ettől nem érnek kevesebbet, és irigylése méltóak inkább, hogy ennyire elfogadják magukat.
PS: hagyjátok a soványokat!! biggrin.gif
2011. június 10. 20:34 #96
- törölt felhasználó -    
tetszik mind a kettő,mert nőies vonásaik vannak,nagyon jól néznek ki,és minden jól van
2011. június 10. 20:34 #97
- törölt felhasználó -    
Én is a vékony csajok táborát erősítem, és bizony engem is anorexiásoztak(és még most is néha) le. Nagyon bántó, hogy mindenki nagyon azt mondogatja, hogy "fogadjátok el a testeteket, jobb, mintha deszkák lennétek"... Nadehééé, akkor mi, "deszkák" (megjegyzem, nagyobb mellem van mint sok nem "deszka" osztálytársnak), mi ássuk el magunkat? Minket miért nem véd senki? És mi az a szöveg, hogy csak az csörgőcsontú, aki hányatja magát. De mégis honnan tudod, ha ránézel egy csajra, hogy az alkatától fogva olyan, amilyen, vagy nem??? O.o

Én pl. ismerek egy csajt, akinek kurva jó alakja van, és mit tesz érte? KOPLAL. Mert alapból duci lenne, és kórházban is volt, mert elájult az éhségtől!! De ha ránézel, jó alakja van, mert nem vékony, de nem is duci... Szóval ideje volna lekattanni erről a témáról és belegondolni, hogy ha annyira védeni akarsz valakit, ne úgy tedd, hogy közben másokat bántasz vele...
2011. június 10. 20:40 #98
- törölt felhasználó -    
stereolove : és még sokan az én cipőmbe járnak! tudom milyen rossz..de kitartást wink.gif talán majd megint a vékonyok leszenk a jok _nevet.gif és végre békén hagynak a hülyeségeikkel!
ők nem foglyák fel, hogy az anorexia az milyen! csakmer vékonyak vagyunk..azért már kell ilyeneket irni rolunk?
tudtommal MI is normális alkatúak vagyunk..még ha itt pár kommentelő azt hiszi hogy mi NEM wink.gif és hogy legyen mit fogni rajtunk..mért mik vagyunk mi? biggrin.gif tárgyak akiket bármikor fogdoshatnak? én ennél többre tartom magam -.-" és nemizgat ki mit szeret.. én szeretem magam igy! és nem akarok 1 fiúnak se megfelelni, valahogy nemhatnak meg mit gondolnak erről! szoval én ezen a véleményen vagyunk.. a vékonyabbak is meg a teltebbek is JÓK! ennyit erről wink.gif és nem kell gúnyneveket kitalálni..pl:csontik,csontvázok, és ehhez hasonlók wink.gif meg nemkell mondogatni hogy a VÉKONYOKNAK nincs alakjuk (ezt 1 másik Demis cikknél olvastam , csak ott magamba tartottam a mérgem) és szerintem ez a két csaj nincs a kövér kategóriába! lehet van rajtuk 1 kis husi..és? biggrin.gif az Ő életük, ugy élik ahogy AKARJÁK! és NEM akarnak NEKTEK megfelelni!!
ahogy a vékonyok sem, akit szintén szidtok -.-"
am nemtom mi jo a világnak, most akkor döntsétek el..smileeee.gif wink.gif bár szerintem a súlya miatt nemkéne senkit piszkálni wink.gif ha vannak olyanok, akiknek ilyen problémája van..az depibe is eshet az ilyen szemét kommentektől wink.gif nem mindenki erős ezen a téren, hogy elbirja viselni!

szoval a TELTEBBEKET és a VÉKONYOKAT se kéne sértegetni!! hisz az embereknek vannak érzései! és a LEGFONTOSABB!! nem a TI dolgotok, hogy ő most milyen legyen, mit tegyen!! ti azért szeressétek őket, amit csinálnak! és azért mert nem perfect body valaki, vagy nagyon vékony valaki, attól még elfogadhatja és JÓL érezheti magát!
ennyit erről -.-"
2011. június 10. 20:41 #99
- törölt felhasználó -    
hozzá akarok írni,nekem nincs bajom a soványakkal,mert annak sokkal jobb lenni!nem vagyok sovány,sosem voltam az,ezért mondjuk mindig fájt nekem,hogyha másokat sértettek meg azért,mert valami probléma van a súlyával,;nem azt mondom,hogy most csak a ducikat lehet úgy megsérteni,lehet,hogy a soványkák akarnak olyan ducik lenni,mint a ducik soványak,mert mindegyiket másért csúfolják,és szerintem se Demin,se Jordinon nincs felesleg,nem lóg egyikről sem zsír,és nem lehet feleslegnek nevezni,úgy jók ahogy vannak,szerintem
2011. június 10. 20:52 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Santaglessis @ 2011.06.10. 20:41)
hozzá akarok írni,nekem nincs bajom a soványakkal,mert annak sokkal jobb lenni!nem vagyok sovány,sosem voltam az,ezért mondjuk mindig fájt nekem,hogyha másokat sértettek meg azért,mert valami probléma van a súlyával,;nem azt mondom,hogy most csak a ducikat lehet úgy megsérteni,lehet,hogy a soványkák akarnak olyan ducik lenni,mint a ducik soványak,mert mindegyiket másért csúfolják,és szerintem se Demin,se Jordinon nincs felesleg,nem lóg egyikről sem zsír,és nem lehet feleslegnek nevezni,úgy jók ahogy vannak,szerintem

nem, ez nemigaz wink.gif legalábbis nem mindenkinél.. ha valakinek elege van a anorexiázásos és hasonló sértegetésből, max 2-5 kg-ot akar hízni wink.gif én pl: ha akarok SE tudok hizni, nem látszik rajtam.. van amikor nagy hasam van! de az akkor van mikor NAGYON kipakolom a hűtőt rohog.gif de alvás közbe ugymond eltűnik, vagyis leizzadom.. vagy nemtudom _nevet.gif de mindig lapos hassal ébredek! rohog.gif
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok