Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?
2011. június 10. 15:22
Szerintem Jordinnak nagyon szép, nőies alakja van. ILOVEJB, Fruzsyka11: lássuk a ti bikinis képeiteket
Úgy bírom, hogy nem az a cikk lényege, hogy ki a szebb,de ti rögtön rondáztok. (Y) (Y) Gratulálok
2011. június 10. 15:26
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Most ennek mi értelme van? Szerintem a világon több millió nő él úgy, hogy nem elégedett az alakjával, mégsem ír róluk senki cikket.
"Vajon Jordin így akart büszkélkedni új alakjával, vagy egyszerűen csak a bikinijét mutatta meg?" -> Valószínűleg az a hobbija, hogy bikiniket mutogasson magáról
"Vajon Jordin így akart büszkélkedni új alakjával, vagy egyszerűen csak a bikinijét mutatta meg?" -> Valószínűleg az a hobbija, hogy bikiniket mutogasson magáról
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. június 10. 15:28
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
zsoficiXP gondolkozz el mit jelent a töltött galamb. okos vagy.
2011. június 10. 15:44
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.06.10. 15:26)
Most ennek mi értelme van? Szerintem a világon több millió nő él úgy, hogy nem elégedett az alakjával, mégsem ír róluk senki cikket.
ez pontosan így van
2011. június 10. 15:48
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
szerintem demi duci. és jordinnak is van egy kis hasa,bár ő sokat fogyott,úgyhogy ne fogyjon tovább:) nekem az a filozófiám,hogy az vetkőzzön akinek tökéletes a teste és nekik nem teljesen az.
1 felhasználónak tetszik:
GreenDayFanGirl
2011. június 10. 15:57
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Demi nem duci!!!! Jordinnak pici hasa van, de az csak a megnyúlt bőr!
2011. június 10. 16:06
Jó h Demi magabiztos, és Jordinnak is tök jó alakja van!
2011. június 10. 16:10
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"szerintem demi duci. és jordinnak is van egy kis hasa,bár ő sokat fogyott,úgyhogy ne fogyjon tovább:) nekem az a filozófiám,hogy az vetkőzzön akinek tökéletes a teste és nekik nem teljesen az."
Látom teljesen félreértetted a cikk lényegét,nem az a lényege,hogy hogy néznek ki,hanem pont az,hogy elfogadják magukat olyannak,amilyenek,és ezért őket jobban kéne tisztelni,mint a kis csinibabákat,akiknek semmi bajuk a testükkel,mert úgy születtek,vágod?
Látom teljesen félreértetted a cikk lényegét,nem az a lényege,hogy hogy néznek ki,hanem pont az,hogy elfogadják magukat olyannak,amilyenek,és ezért őket jobban kéne tisztelni,mint a kis csinibabákat,akiknek semmi bajuk a testükkel,mert úgy születtek,vágod?
2011. június 10. 16:12
|
|
Demi starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 151195 offline
|
Hát szerintem ezzel nincs semmi gond:)
És a cikknek igaza van a legvégén abban,hogy legyünk magabiztosak,és szerintem sincs semmi gond Demi és Jordin alakjával!!
És a cikknek igaza van a legvégén abban,hogy legyünk magabiztosak,és szerintem sincs semmi gond Demi és Jordin alakjával!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.