"FIGYI , A VÉLEMÉNYEK NEM AZERT VAN HOGY MÁSOK VÉLEMÉNYÉT VÉLEMÉNYEZD ! ÉS IGEN SZERINTEM A LÁBAIVAL KICSIT GOND VAN! DE EZT NEM NAGYON ÉRTEM MIÉRT KELL PONT NEKED EL MAGYARÁZNOM! Ö ÉRTEM SZOVAL MÁR SZIHOLOGUS IS VAGY HOGY MIÉRT
NINCS ÖNBIZALMUK!"
Kedves noeim balogh! Cap Lock ki, tanulj meg heylesen és jól megfogalmazva írni, aztán pattogj itt mint a bolha

Nem tudom, hogy mi a bajotok, most minden sztárnak gyönyörűnek kell lennije? Én szivesebben nézem ezeket a képeket, mint az agyonshppoltokat! Igenis jó alakja van Deminek, Jordin pedig alapból szép lány, nem tudom, hogy te milyen csontsovány lehetsz, de ha nem akkor bagoj mondja verébnek, hogy nagyfejü. Őknekik legalább van tehetségük, és egy csomó rajongójuk, meg szerető családjuk, és nem száltak el magfuktól? Nem tudom, hogy rád mi jellemző, de hogy neked nincs sok rajongód, és nem is vagy szerény az is lejött!
És igen, látom neked van önbizalmad, de a legtöbbüknek nincs ezért agyondiétázzak magukat, és hát ha szerinted az anorexiás Szellike jobb, akkor gratula, nem tudom hány éves lehetsz, 9?