de mind2őt imádom.
Demi és Jordin: miért kellett bikinis kép?
2011. június 21. 19:29
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Szerintem Deminek van jobb alakja mint Jordinnak.
de mind2őt imádom.
de mind2őt imádom.
2011. június 21. 21:15
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
Szerintem nagyon csinosak! Szép az alakjuk, nincs semmi szégyelhető rajta.
Nem lehet mindenki modell kinézetű, de bárki bármit mondhat, nagyon is szép az alkatuk!
Nem lehet mindenki modell kinézetű, de bárki bármit mondhat, nagyon is szép az alkatuk!
2011. június 22. 14:54
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Én nem azt mondom, hogy kövérek, de egyiknek sincs igazán jó alakja. Nem akarom bántani Őket, fogadják el úgy magukat ahogy jól esik, de ez közelében sincs a fitt testnek
2011. június 22. 17:36
Hát szerintem nem olyan szépek, de hát nem az én képem úgyhogy nekem mindegy.
2011. június 22. 20:00
Bár mindkettő tehetséges, de egyik sem gyönyörú lány... Persze, ezt az mondja aki ronda meg minden, de hiába is, kemény szakma ez, és tökéletesnek kell lenni, de mondjuk Ninának sincs remek alakja (ő azért szebb), de arra szeretnék kitérni, hogy kemény szakma meg kell felelni mindenkinek, de ők tényleg tehetségesek, és így kell szeretni őket, nem minden a külső, és itt fogadjunk hogy a fele nép se olyan szé mint ők, mégis "lekövérezik" őket, egyik sem kövér, csak pont nem anorexiás, mint Selena, és ez már rögtön baj
2011. június 22. 20:10
Jordin szerintem tök cuki.
Akárcsak a fürdőruhája.Engem is cukorkákra emlékeztet.
Akkor is gyönyörű ez a lány ha nincs tökéletes alakja.
2011. június 22. 23:23
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Demi nagyon sokat fogyott mióta visszatért és ő igenis GYÖNYÖRŰ. <3
2011. június 23. 01:40
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát Demit szeretem meg minden de ez a fürdőruha felső olyan mintha 1 számmal kissebb lenne a kelleténél
2011. június 23. 01:41
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Jordinnak meg sztem tök jó alakja van bár furi egy picit hogy nem egyforma a fülsője az alsó részével
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: