Nicki Minaj elmondta, szívesen szerepelne a kamerák előtt, mint színésznő. Legnagyobb vágya, hogy Tim Burtonnel készítsen filmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicki Minaj pályát tévesztett?
2011. június 10. 14:43
Megnéznék egy Nicki Minaj filmet de remélem a zenénél marad vagy mindkettőt folytatja
2011. június 10. 14:51
Szimpibb lett a csaj ezzel a kijelentésével
Tim Burtonnel én is szívesen dolgoznék, ha tehetném
2011. június 10. 14:55
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Nem is tudom... Néhány klipjében amit kellet színészkedni azt elég jól megoldotta, legalábbis én bírtam (pl.: Moment 4 life). Úgyhogy megpróbálhatja, ki tudja, még jó is kisülhet belőle, de azért inkább maradjon a rapnél. Megértem, Tim Burton-nel én is szívesen forgatnék, ha tudnék színészkedni, fantasztikus rendező
2011. június 10. 15:02
janet7-tel értek egyet,régebben bírtam pár számát,de...
2011. június 10. 15:17
Tim Burtunnel ki nem dolgozna együtt?? 
Elég nehezen tudom elképzlni,mint színésznő és szerintem neki a rappelés áll a legjobban,de ha szerepet kap egy filmben tuti megnézem.
Elég nehezen tudom elképzlni,mint színésznő és szerintem neki a rappelés áll a legjobban,de ha szerepet kap egy filmben tuti megnézem.
2011. június 10. 15:29
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Tim valóban fantasztikus,megnézném Nickit egy filmszerepben.Remélem,azért a zenei karrierjét előbbre helyezi,de persze megértem a vágyait. Viszont ha már két dolog között áll,válassza a rappelést.
2011. június 10. 15:35
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
hát, nekem a dalai nem egészen bejövősek, úgyhogy remélem, színésznőként jobb lesz
ha persze felkérik egy szerepre
2011. június 10. 16:01
Szerintem maradjon csak énekes/rappert! de nem lenne rossz színésznőként...
2011. június 10. 16:55
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Biztos jó lenne színésznőként.
2011. június 10. 17:37
Annnnyirrraa feltűnési viszketegsége van, hogy szakadna kőtábla formájában...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: