Justin Bieber megajándékozta Beckhaméket
2011. június 10. 14:59
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
"értékes" hát.................nálam repülne a kukába
2011. június 10. 15:19
Szerintem is.
Azért az elég gáz lenne,ha tényleg róla neveznk el a gyereket.
Azért az elég gáz lenne,ha tényleg róla neveznk el a gyereket.
2011. június 10. 15:28
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ennyire be akar vágódni? Justine??? ez komoly???
1 felhasználónak tetszik:
smileeee
2011. június 10. 15:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
aztaaa.... mit tettek szegény Beckham-fiúk, amiért ez a bümtetés?
smileeee
2011. június 10. 15:36
|
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline
|
Haszonleso ez a Justin Bieber. Mar a hocipom tele van vele hogy állandóan róla aradoznak a magazinok, pedig mar a 70% nem szereti. Egyébként valamit biztos el akar érni Beckhameknel, ha ilyet tesz. Ismerjük jól justint,nem? Amúgy mostanában nem a újabb dalai miatt híres, hanem a Selenaval folytatott kapcsolatáról. Tényleg! Eddig ebben a tanévben szaerintem nem is irt új dalokat. Csak Selivel volt elfoglalva. Én csak a hangja miatt tartó meg, maga a magaviselete szörnyű. Nyaligep.
2011. június 10. 15:41
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
hát én nem vagyok Justin rajongó de azért nem ítélem el nem tudom miért szándéka volt ezzel csak az hogy tényleg örömet akart szerezni a fiúknak vagy hátsó szándéka volt fogalmam sincs. Szerintem egy embert nem kellene elítélni mert nem is ismerjük igaz a sajtó, újságok írnak róla de nem minden igaz amit ők írnak
dóóra
2011. június 10. 16:19
Mág, hogy kedves ha kapnák tőle bármit akkor se fogadnám el.És, ha csak ő lenne az egyetlen srác a világon akkor is utálnám!
*_*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.