A két színész közös filmjük forgatásán keveredett heves vitába, amikor Lewis nem volt hajlandó eljátszani egy jelenetet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Juliette Lewis összeveszett Mark Ruffalóval
2011. június 10. 13:55
tök felesleges volt elküldeni ha úgyis visszahívta -,-
2011. június 10. 14:10
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Idézet (Avril4ever @ 2011.06.10. 13:55)
tök felesleges volt elküldeni ha úgyis visszahívta -,-
de az is lehet, hogyha nem küldte volna haza, akkor még nagyobb vita alakult volna ki közöttük, ami nem biztos, hogy jót tett volna a filmnek. így legalább mindketten le tudtak nyugodni
2011. június 10. 14:34
Ha olvasta a forgatókönyvet és tudta, hogy milyen karaktert kell eljátszania, akkor minek vállalta el a szerepet?!
2011. június 10. 15:13
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Megesik az ilyen. Nagyon szeretem ezt a színésznőt, bármilyen filmben szívesen megnézem, és ezt az alkotást is várom már. Nem tudhatjuk, mire nem volt hajlandó, ez a cikkből nem derül ki. Az is lehet, hogy tökéletesen igaza volt, amikor kiverte a balhét, de az is lehet, hogy csak a saját élményei miatt felnagyítva látta a problémát. Mindkét esetben megértem és örülök, hogy nem az lett a vége, hogy kirakták a filmből. Valaki azzal, jött, hogy előre tudta mit vállal el. Hmm...ez nem olyan biztos. A rendezőknek néha akadnak váratlan kéréseik. A forgatókönyv elég képlékeny dolog, még "út" közben is lehet rajta módosítani.
Ui: Köszönöm a cikket, örülök, hogy az egyik kedvenc színésznőmről is olvashattam végre valamit!
Ui: Köszönöm a cikket, örülök, hogy az egyik kedvenc színésznőmről is olvashattam végre valamit!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: