Büntet a Warner Bros
2011. június 10. 16:59
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Persze, hogy minket vesznek elő pedig Amerikában több a kalózfelvétel mint nálunk. Mert ugye nem csak a filmeket, hanem a sorozatokat is feldobják a netre. Az éjféli vetítés engem sem hat meg különösebben, de nem sok értelmét látom a premiercsúsztatásnak. Aki tud várni az vár még egy kicsit, aki meg nem az úgyis megszerzi valamelyik rosszabb minőségű verziót. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, de ez csak a cégeknek lesz rosszabb mert kevesebben fognak fizetni egy-egy jó filmért. De ha ezt megcsinálják a filmeknél lassan már az lesz, hogy kevesebb DVD jön be hozzánk, pedig így is kevés van, de ezután lehet, hogy még ennyi sem lesz.
2011. június 10. 17:57
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
Kedves CandUs! Egyet kell értenem veled. Én is menni akartam, erre a marha kalózkodó szerencsétlenek miatt, a Warner Bros minket szívat... Hol itt az igazság??????????????????????
2011. június 10. 18:09
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Most nagyon felhúzott a WB . Nem igaz,hogy pont velünk kell kicseszni . A legtöbb kalózfilm Oroszországból jön és a Cirill betűt használó országokból. De kiket is büntessenek meg ...hm.. ott vannak a Magyarok velük nem kell törődni tőlük meg lehet vonni a dolgokat. Csak azért minket szúrtak ki ,hogy "elrettentő" példa legyen a kalózkodás miatt és amíg a többi ország ugyanúgy feltölti a filmeket addig a legtöbb országból ugyanúgy letöltik szóval a WB saját magának ad vele pofont. Max mostantól a Magyar a kalózfilmet majd felirattal nézi és mérges lesz a WB-re ,hogy a filmet nem a moziban popcornnal a kezében nézi de a probléma megoldva ( egyébként Magyarországon a film letöltés nem számít törvénysértésnek csupán a film terjesztése pen drivon és CD-n )
2011. június 10. 18:21
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.06.10. 17:35)
Az érdekes. Az oroszok a legnagyobb és leggyorsabb terjesztők, de itt van Magyarország, kenjük rájuk 
Ez igaz és igaz amerikára is, de mindkét országban emellett is tudnak produkálni olyan dvd eladásokat, hogy megéri. Nálunk ha elfogy egy új dvdből néhány ezer darab az már kiválónak számít, de 1-1 kevésbé sikeres vagy ismeretlen filmből inkább százas nagyságrendekről beszélhetünk mielött bekerül a 990ft-os akcióba.
Én évek óta ezt dumálom mindenkinek, nézik a kamerás szar felvételeket és hiába mondom, hogy ha a forgalmazónak nem lesz bevétele a filmből, akkor a következőt nem fogja behozni az országba, sőt, elöbb-útóbb a forgalmazó is becsődöl.
Nem tudom mire lesz jó ez a lépés, próbálkoztak már eddig is sok mindennel és a problémának is több oldala van. Van egy rakat igénytelen ember aki bármilyen szar minőségben megnézi, aztán amikor hivatalosan is bemutatják vagy megjelenik már nem érdekli mert már látta és van aki szívesen megnézné moziban vagy megvenné, de nem tellik rá.
Ezért van egyre kevesebb pénzük a forgalmazóknak a szinkronra, ezért mennek olcsóbb (szarabb) szinkronstúdióba, ezért hallanai ugyanazt a tucatnyi színészt minden filmben mert alul vannak fizetve és az értelmesebbje már szarik bele és nem foglalkozik az egésszel (Szabó Sipos Barnabás). Ezért jutunk el előbb-útóbb oda, hogy feliratosan tudtok majd megnézni minden filmet, azt is csak házilag gyártott feliratokkal - úyhogy elkezdhet tanulni olvasni aki nem tud - engem speciel nem zavar, akkor sem néznék szinkronnal semmit ha puskát tartanának a fejemhez...
2011. június 10. 18:28
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mindig Magyarország...
2011. június 10. 18:36
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
most már betelt a pohár..
2011. június 10. 19:46
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
pff, várhat ezek után a WB hogy egytelen nyamvadt filmjét is végignézzem!Bezzeg mindig csak minket szapulnak!Egyépként meg leszarom magas ívből,ezek után is a neten fogok filmet nézni(persze nem kalózoldalakon
)
2011. június 10. 20:04
|
|
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline
|
Megnéztem milyen filmek jönnek a Warnertől, hát nem fogok könnyeket hullatni miattuk, de ha a többi stúdió is így fog tenni mint ők (pl Fox), már súlyosabb lesz a helyzet. A Warner miatt így is megvagyunk bélyegezve sajnos és ezt pont elég hogy a többi ország ujjal mutogasson ránk.
2011. június 10. 20:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
persze, csakis magyarország...-.- istenem, ki nem néz neten filmeket? Nem fogok minden filmjükre csomót fizetni -.-
2011. június 10. 20:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A lényeget nagyjából már leírtátok előttem. A véleményem nem változott az első oldal óta. Ezzel nem fognak elérni semmit. Esetleg pár embernek okoznak fejfájást, aki nagyon várt a szinkronos premier filmekre.
Van olyan film, amit megveszek eredetibe, kerül, amibe kerül, de azért nem mindennel vagyok így. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan kiváló alkotás kerüli el a mozikat, vagy a (magyar) torrent letöltő oldalakat, amiknek bőven ott lenne a helyük!
Én film és sorozatb*zi vagyok, nem tagadom. Ha megmondanám mennyi eredeti, illetve letöltött filmem van, el se hinnétek.
Egyszer elkezdtem összeszámolni hogy kb mennyit fizethettem értük, de 200 ezer ft-nál abbahagytam inkább.
Szóval rám nem lehet panaszuk.
Van olyan film, amit megveszek eredetibe, kerül, amibe kerül, de azért nem mindennel vagyok így. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan kiváló alkotás kerüli el a mozikat, vagy a (magyar) torrent letöltő oldalakat, amiknek bőven ott lenne a helyük!
Én film és sorozatb*zi vagyok, nem tagadom. Ha megmondanám mennyi eredeti, illetve letöltött filmem van, el se hinnétek.
2011. június 10. 21:02
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Ha egy film később kerül vetítésre, kevesebb ideig lesz műsoron, mert jönnek az újabb filmek, amiknek kell a műsoridő. Tehát a "büntis" filmnek kevesebb bevétele lesz a mozikban. Aki ezt megint kitalálta?...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. június 10. 21:06
|
|
medvesajtosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 147806 offline
|
Szerintem ugyanannyi ember jár moziba, mint régen. Ez csak egy kifogás, hogy jaj fogy a pénz, biztos mindenki letölti... Egy ilyen kamerás verziót, általában 20-25 ezer ember tölti le, attól függ melyik filmről van szó. Lehet pont a kamerás verziótól jön meg a kedve, hogy igen ezt érdemes megnézni a moziba is minőségben, és lesz olyan is aki azt mondja, hogy a film szar így nem fog elmenni a moziba.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. június 10. 22:33
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Hát érdekes mondjuk szerintem ezzel nem érik el céljukat, és legalább annyi anyagi kárt okoznak maguknak, mint az illegális letöltők. Sőt így még több magyar rajongó fogja letölteni a film kamerás verzióit amik más országokból kerülnek fel (bár gondolom az is mi hibánk lesz). Szerintem ideje lenne a filmforgalmazóknak szembenézni a tényekkel és ahelyett tiltanák a letöltögetéseket, inkább tegyék legálissá a filmletöltést nem ingyen persze hanem pénzért. Legyen legyen legális online mozizás egy mozijegy árának töredékéért, bár sokak szerint ez a mozi és dvd halához vezetne, de szerintem nem feltétlenül következne be, hisz gondolom biztos egy csomó okos ember dolgozik a film forgalmazóknál (pl aki ezt is kitalálta
) dolgozzanak meg kicsit a pénzükért és elmélkedjenek el azon hogy lehetne becsalogatni az embereket a mozikba és rávenni őket, hogy vásárolják meg a dvd-ket, ahelyett hogy büntetnének és tiltanának, ők nem a bíróság, basszus.
2011. június 10. 23:02
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hát ez nagy kár. Én speciel nem szeretem a kamerás felvételeket, inkább várok, vagy megnézem moziban ami nagyon érdekel. Az sem zavar, ha feliratos egy film. Van ami jobb úgy.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.