Starity

Büntet a Warner Bros

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 10. 16:59 #41
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Persze, hogy minket vesznek elő pedig Amerikában több a kalózfelvétel mint nálunk. Mert ugye nem csak a filmeket, hanem a sorozatokat is feldobják a netre. Az éjféli vetítés engem sem hat meg különösebben, de nem sok értelmét látom a premiercsúsztatásnak. Aki tud várni az vár még egy kicsit, aki meg nem az úgyis megszerzi valamelyik rosszabb minőségű verziót. Ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, de ez csak a cégeknek lesz rosszabb mert kevesebben fognak fizetni egy-egy jó filmért. De ha ezt megcsinálják a filmeknél lassan már az lesz, hogy kevesebb DVD jön be hozzánk, pedig így is kevés van, de ezután lehet, hogy még ennyi sem lesz.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Zsife
2011. június 10. 17:01 #42
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Na,tessék,valamiben az elsők között vagyunk...
2011. június 10. 17:35 #43
- törölt felhasználó -    
Az érdekes. Az oroszok a legnagyobb és leggyorsabb terjesztők, de itt van Magyarország, kenjük rájuk wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. június 10. 17:51 #44
fekibiby
fekibiby
új tag
Hozzászólás: 95
Csatolások: 0
Azonosító: 93515
talán ha nem lennének olyan drágák a DVD-k vagy a mozijegyek többen mennének és vennének filmeket, de ugyan ez a CD-re is elmondható
2011. június 10. 17:57 #45
lulcsy90
lulcsy90
visszatérő vendég

StátuszFerge Teges..:D
Hozzászólás: 291
Azonosító: 129188
Kedves CandUs! Egyet kell értenem veled. Én is menni akartam, erre a marha kalózkodó szerencsétlenek miatt, a Warner Bros minket szívat... Hol itt az igazság??????????????????????
2011. június 10. 18:05 #46
- törölt felhasználó -    
Nemár, ez nem igazság :/
2011. június 10. 18:09 #47
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
reklamalo.gif Ez mégis mi jelentsen ?
Most nagyon felhúzott a WB . Nem igaz,hogy pont velünk kell kicseszni . A legtöbb kalózfilm Oroszországból jön és a Cirill betűt használó országokból. De kiket is büntessenek meg ...hm.. ott vannak a Magyarok velük nem kell törődni tőlük meg lehet vonni a dolgokat. Csak azért minket szúrtak ki ,hogy "elrettentő" példa legyen a kalózkodás miatt és amíg a többi ország ugyanúgy feltölti a filmeket addig a legtöbb országból ugyanúgy letöltik szóval a WB saját magának ad vele pofont. Max mostantól a Magyar a kalózfilmet majd felirattal nézi és mérges lesz a WB-re ,hogy a filmet nem a moziban popcornnal a kezében nézi de a probléma megoldva ( egyébként Magyarországon a film letöltés nem számít törvénysértésnek csupán a film terjesztése pen drivon és CD-n )
2011. június 10. 18:21 #48
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Taurilla @ 2011.06.10. 17:35)
Az érdekes. Az oroszok a legnagyobb és leggyorsabb terjesztők, de itt van Magyarország, kenjük rájuk wink.gif

Ez igaz és igaz amerikára is, de mindkét országban emellett is tudnak produkálni olyan dvd eladásokat, hogy megéri. Nálunk ha elfogy egy új dvdből néhány ezer darab az már kiválónak számít, de 1-1 kevésbé sikeres vagy ismeretlen filmből inkább százas nagyságrendekről beszélhetünk mielött bekerül a 990ft-os akcióba.

Én évek óta ezt dumálom mindenkinek, nézik a kamerás szar felvételeket és hiába mondom, hogy ha a forgalmazónak nem lesz bevétele a filmből, akkor a következőt nem fogja behozni az országba, sőt, elöbb-útóbb a forgalmazó is becsődöl.

Nem tudom mire lesz jó ez a lépés, próbálkoztak már eddig is sok mindennel és a problémának is több oldala van. Van egy rakat igénytelen ember aki bármilyen szar minőségben megnézi, aztán amikor hivatalosan is bemutatják vagy megjelenik már nem érdekli mert már látta és van aki szívesen megnézné moziban vagy megvenné, de nem tellik rá.

Ezért van egyre kevesebb pénzük a forgalmazóknak a szinkronra, ezért mennek olcsóbb (szarabb) szinkronstúdióba, ezért hallanai ugyanazt a tucatnyi színészt minden filmben mert alul vannak fizetve és az értelmesebbje már szarik bele és nem foglalkozik az egésszel (Szabó Sipos Barnabás). Ezért jutunk el előbb-útóbb oda, hogy feliratosan tudtok majd megnézni minden filmet, azt is csak házilag gyártott feliratokkal - úyhogy elkezdhet tanulni olvasni aki nem tud - engem speciel nem zavar, akkor sem néznék szinkronnal semmit ha puskát tartanának a fejemhez...
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Bessie
2011. június 10. 18:28 #49
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Mindig Magyarország...
2011. június 10. 18:36 #50
bebeflower
bebeflower
камеры ™

Státuszleft hand free
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 113
Azonosító: 128406
most már betelt a pohár..
2011. június 10. 19:12 #51
Eszti124
Eszti124
visszatérő vendég

Státusz#BIGBANG2015
Hozzászólás: 460
Azonosító: 147832
Én mindig neten nézek meg filmeket... Drága a mozijegy ,és a Dvd :S
2011. június 10. 19:46 #52
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
pff, várhat ezek után a WB hogy egytelen nyamvadt filmjét is végignézzem!Bezzeg mindig csak minket szapulnak!Egyépként meg leszarom magas ívből,ezek után is a neten fogok filmet nézni(persze nem kalózoldalakon biggrin.gif)
2011. június 10. 20:04 #53
Orion
Orion
új tag
Hozzászólás: 29
Csatolások: 5
Azonosító: 34081
Megnéztem milyen filmek jönnek a Warnertől, hát nem fogok könnyeket hullatni miattuk, de ha a többi stúdió is így fog tenni mint ők (pl Fox), már súlyosabb lesz a helyzet. A Warner miatt így is megvagyunk bélyegezve sajnos és ezt pont elég hogy a többi ország ujjal mutogasson ránk.
2011. június 10. 20:04 #54
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1193
Azonosító: 141537
én is neten nézek filmet, sőt! lehet hogy nem kéne de letölteni is szoktam...
2011. június 10. 20:11 #55
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
persze, csakis magyarország...-.- istenem, ki nem néz neten filmeket? Nem fogok minden filmjükre csomót fizetni -.-
2011. június 10. 20:17 #56
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
A lényeget nagyjából már leírtátok előttem. A véleményem nem változott az első oldal óta. Ezzel nem fognak elérni semmit. Esetleg pár embernek okoznak fejfájást, aki nagyon várt a szinkronos premier filmekre.

Van olyan film, amit megveszek eredetibe, kerül, amibe kerül, de azért nem mindennel vagyok így. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan kiváló alkotás kerüli el a mozikat, vagy a (magyar) torrent letöltő oldalakat, amiknek bőven ott lenne a helyük!

Én film és sorozatb*zi vagyok, nem tagadom. Ha megmondanám mennyi eredeti, illetve letöltött filmem van, el se hinnétek. rohog.gif Egyszer elkezdtem összeszámolni hogy kb mennyit fizethettem értük, de 200 ezer ft-nál abbahagytam inkább. _nevet.gif Szóval rám nem lehet panaszuk. biggrin.gif
2011. június 10. 21:02 #57
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Ha egy film később kerül vetítésre, kevesebb ideig lesz műsoron, mert jönnek az újabb filmek, amiknek kell a műsoridő. Tehát a "büntis" filmnek kevesebb bevétele lesz a mozikban. Aki ezt megint kitalálta?... dry.gif
2011. június 10. 21:06 #58
medvesajtos
medvesajtos
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 147806
Szerintem ugyanannyi ember jár moziba, mint régen. Ez csak egy kifogás, hogy jaj fogy a pénz, biztos mindenki letölti... Egy ilyen kamerás verziót, általában 20-25 ezer ember tölti le, attól függ melyik filmről van szó. Lehet pont a kamerás verziótól jön meg a kedve, hogy igen ezt érdemes megnézni a moziba is minőségben, és lesz olyan is aki azt mondja, hogy a film szar így nem fog elmenni a moziba.
2011. június 10. 22:33 #59
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Hát érdekes mondjuk szerintem ezzel nem érik el céljukat, és legalább annyi anyagi kárt okoznak maguknak, mint az illegális letöltők. Sőt így még több magyar rajongó fogja letölteni a film kamerás verzióit amik más országokból kerülnek fel (bár gondolom az is mi hibánk lesz). Szerintem ideje lenne a filmforgalmazóknak szembenézni a tényekkel és ahelyett tiltanák a letöltögetéseket, inkább tegyék legálissá a filmletöltést nem ingyen persze hanem pénzért. Legyen legyen legális online mozizás egy mozijegy árának töredékéért, bár sokak szerint ez a mozi és dvd halához vezetne, de szerintem nem feltétlenül következne be, hisz gondolom biztos egy csomó okos ember dolgozik a film forgalmazóknál (pl aki ezt is kitalálta rohog.gif) dolgozzanak meg kicsit a pénzükért és elmélkedjenek el azon hogy lehetne becsalogatni az embereket a mozikba és rávenni őket, hogy vásárolják meg a dvd-ket, ahelyett hogy büntetnének és tiltanának, ők nem a bíróság, basszus. rohog.gif
2011. június 10. 23:02 #60
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Hát ez nagy kár. Én speciel nem szeretem a kamerás felvételeket, inkább várok, vagy megnézem moziban ami nagyon érdekel. Az sem zavar, ha feliratos egy film. Van ami jobb úgy.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!