Fantastic Four / Fantasztikus négyes (2005)
2005. október 19. 20:57
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Hozzátennék még 9 képecskét, ha nem zavarok.
Szokás szerint
/és ezek a kék szemek is nagyon
, még úgy is hogy a Tündérkém barna szemű
/
ThX to SpacY.
Szokás szerint
ThX to SpacY.
2010. július 31. 15:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Amerikai-Német-Kanadai-Sci-fi-Akció-Vígjáték 2005
Szereplők:
Ioan Gruffudd (Reed Richards)
Jessica Alba (Sue Storm)
Chris Evans (Johnny Storm)
Michael Chiklis (Ben Grimm)
Julian McMahon (Victor Von Doom)
Hamish Linklater (Leonard)
Kerry Washington (Alicia Masters)
Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.
Szereplők:
Ioan Gruffudd (Reed Richards)
Jessica Alba (Sue Storm)
Chris Evans (Johnny Storm)
Michael Chiklis (Ben Grimm)
Julian McMahon (Victor Von Doom)
Hamish Linklater (Leonard)
Kerry Washington (Alicia Masters)
Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.
2012. március 29. 19:46
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát, én még csak most láttam a tv-ben az első részét, igaz alig vártam, hogy végre megnézhessem, de hát...
nem azt mondnom, hogy csalódtam benne, mert nem lenne pontos megfogalmazás, mi tagadás jobbat vártam, de szívesen megnézném még egyszer.
A szereplők közül, szerintem nem csak Jessica Albát kellet volna feltüntetni, mert szerintem Johnny karaktere vitt mindent a filmben (Chris Evens). Szerintem a humora nélkül nem ért volna annyit sem a film, mint most...
Ioan Gruffud -tól meg többet vártam... (Reed Richards)
A szereplők közül, szerintem nem csak Jessica Albát kellet volna feltüntetni, mert szerintem Johnny karaktere vitt mindent a filmben (Chris Evens). Szerintem a humora nélkül nem ért volna annyit sem a film, mint most...
Ioan Gruffud -tól meg többet vártam... (Reed Richards)
2012. április 16. 23:06
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ezt a filmet már láttam egy párszor, szinte az egészet kívülről fújom. A kedvencem játssza benne a kedvenc karakteremet. Ennél nem is lehetne jobb
Na meg az pláne hogy 3 Fantasztikus négyes szerződése van..
úgyhogy a következőben is találkozunk vele (vagy is remélem), az olvasottak szerint a 3. rész 2012 nyarára várható. A legjobban az 1. rész tetszik még így hozzátéve
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

4 felhasználónak tetszik: