Selena nem a kedvencem, de akkor is sajnálom... azoknál az embereknél, akiknek a fejükben ilyesmi előfordult, súlyos pszichiátriai betegség állhat fent... (már persze abból kifolyólag is hogy pont Justint istenítik)..
Szerintem, szégyen és csak a rajongók saját IQ szintjéről árulkodik ez a dolog. Véleményt nyilvánítani lehet, de mindennek megvan a határa. Gondolom az ő pici lelkük sem viselné el, ha ilyen mértékű fenyegetést kapna... Szánalmas -.-"
A Bieber-rajongók ismét támadják Selenát
2011. június 09. 18:24
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Nem értem őket...én képtelen lennék bántani Justin barátnőjét,ők nem is igazi belieberek.Tudják ,hogy Justin sohasem lesz az övék és mégis csak piszkálják Selenat.Míg Justin boldog addig nincs okuk az aggodalomra,majd akkor fenyegessék Selt ,ha megcsalja Justin,összetöri a szívét.
2011. június 09. 18:26
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Gratulálok az embereknek, ez gyönyörűen vázolja az emberi értékeiket, csak ennyit tudok mondani. Valamint azt, hogy ezen a képen mindenki Bíborkája olyan, mint Hilary Swank a Fiúk nem sírnakban.
1 felhasználónak tetszik:
BarcaFan
2011. június 09. 18:30
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
megtudom érteni justin reakcióját erre az egész dologra mert az már abszurd amit néhány elmebeteg rajongó(mert azok a lányok tényleg betegek)képzel magáról és amit még le is ír! én ha valami nem érdekel akk nem foglalkozom vele és olyan mintha nem is lenne!
2011. június 09. 18:31
Idézet (Jal @ 2011.06.09. 17:57)
Azon is csodálkozok h egyáltalán vannak rajongóixD
Ott a pont
2011. június 09. 18:32
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Szegény Selly! Ez már beteges amit egyesek tesznek vele
2011. június 09. 18:34
H jönnek kis csicskák ahhoz, h másokat fenyegessenek? Hol vannak ilyenkor a szülők?
A gép mögül persze nagyobb is a pofájuk. Szánalmasak.
Aki megfenyegette Selenat, a pedofil szó jelentését sem ismeri, ez egyértelmű.
Selenat, bár egyáltalán nem kedvelem, sajnálom, hiszen ez nem könnyű
Jussy reakciója teljesen érthető. Egyesek nagyon unatkozhatnak, ha abban találják a legjobb szórakozási lehetőséget, h másokat fenyegetnek, zaklatnak.
A gép mögül persze nagyobb is a pofájuk. Szánalmasak.
Aki megfenyegette Selenat, a pedofil szó jelentését sem ismeri, ez egyértelmű.
Selenat, bár egyáltalán nem kedvelem, sajnálom, hiszen ez nem könnyű
Jussy reakciója teljesen érthető. Egyesek nagyon unatkozhatnak, ha abban találják a legjobb szórakozási lehetőséget, h másokat fenyegetnek, zaklatnak.
2011. június 09. 18:35
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Nem szeretem őket, de most eggyüt tudok érezni ezzel a melegpalántával, hogy milyen egy retardált rajongói vannak. Elfogultság, gyűlölet, stb. -.-''
2011. június 09. 18:35
Nah, jól jön nekik ez a kapcsolat, hisz ezért jött létre jőve, nem 
Engem már mindkettő hidegen hagy, a pedofil és a dedós is!
Engem már mindkettő hidegen hagy, a pedofil és a dedós is!
2011. június 09. 18:37
Idézet
Ezzel a kijelentéssel több száz Beliebert veszített el
Hát, Jusztinka, egy rajongód maradt
Azért meglátszik, hogy milyen a mai tinik ízlése. Még a pedofil szó jelentését sem ismerik.
2011. június 09. 18:38
ez van ha egy " szerelmespár" NEM ill össze..
ezek a mai fiatalok . aszt hiszok : " jajj , én leszek justin bibor felesége.. én eszt gondolom: jah biztos teged valaszt egy átlagos lány.
hogy valasztana mar egy világsztárt ?
nem tom lehet hogy velem van a baj de nemtudom..
ezek a mai fiatalok . aszt hiszok : " jajj , én leszek justin bibor felesége.. én eszt gondolom: jah biztos teged valaszt egy átlagos lány.
nem tom lehet hogy velem van a baj de nemtudom..
2011. június 09. 18:46
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Igenis összeillenek, szeretik egymást (gondolom). Ráadásul ez egy "férfi" dolga vagyis az, hogy megvédje a barátnőjét nem mindegyik híres sztár teszi ezt meg a bnőjéveé sztem. Ráadásul igaza van és nem hiszem h zavarja az a pár rajongó elvesztése, aki rajong valakiért, azt szereti őt ahogy van, és örül ha boldog, magyarul ők nem voltak iagzi rajongók, nehogy már valakit azért bántsunk, mert, hogy kivel jár, ugyanmár. Ők úgysem lesznek Justiné ebbe nekik is bele kellene törődniük, bár még azt hsizik van nála esélyük pedig kb. -1000000000000% esély van arra, hogy az övék elgyen!
2011. június 09. 18:51
|
|
mebjutyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 145886 offline
|
hat ez mar beteges....
en sem vagyok oda Jb-ert de ilyent nem tennek,ha ok boldogak egyutt,es ha a "rajongoi" annyira szeretnek nem tennek ezt,de na...
hat remelem rendbejon ez az ugy is...
en sem vagyok oda Jb-ert de ilyent nem tennek,ha ok boldogak egyutt,es ha a "rajongoi" annyira szeretnek nem tennek ezt,de na...
hat remelem rendbejon ez az ugy is...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.