A Bieber-rajongók ismét támadják Selenát
2011. június 22. 19:35
Nem szimpatizálok Justinnal. De azért sajnálom őket, hogy vannak olyan beteges emberek akik fenyegetik a barátnőjét.
2011. június 23. 07:21
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Szegény Selenáék bár én nem szeretem justin-t de azért most őt is sajnálom de persze Selenát jobban.
Húú inább én kívánok a hülye twitter írogatóknak olyat amit selenárol írtak .
sajnálom őket ( selenáékat)
Húú inább én kívánok a hülye twitter írogatóknak olyat amit selenárol írtak .
sajnálom őket ( selenáékat)
2011. június 23. 08:20
hát elveszített pár (ezer) rajongót.. de én sem hagynám, hogy a barátomról ilyeneket írjanak vagy valami, ráadásúl, hogy én is látom, és eddig bírta, elhiszem
bár én sem örülnék annak ha a kedvencem rámkiabál valamiért, de teljesen megértem őt 
de nemértem mért ilyenek az amerikaiak :\\
de nemértem mért ilyenek az amerikaiak :\\
2011. június 23. 10:36
NEMÉRTEM MIÉRT PISZKÁLJÁK SELENÁT .HA A RAJONGÓK KÖZELEBB SZERETNÉNEK KERÜLNI JUSTINHOZ NEM EZ AZ ÚT VEZET HOZZÁ.NAGYON GÁZ HOGY VANNAK OLYANOK AKIK ILYEN SZÁNALMASAN IRIGYEK.
2011. június 23. 10:41
TALÁN AZT HISZIK HOGY IGY SELENA ELHAGYJA JUSTINT ?
EZ MÁR SZÁÁÁNALLLMAS A JAVÁBÓL.
ÉN IS JUSTIN RAJONGÓ VAGYOG DE NEM ALÁZOM MEG MAGAM AZZAL HOGY ILYENEKET CSINÁLOK!!!!
EZ MÁR SZÁÁÁNALLLMAS A JAVÁBÓL.
ÉN IS JUSTIN RAJONGÓ VAGYOG DE NEM ALÁZOM MEG MAGAM AZZAL HOGY ILYENEKET CSINÁLOK!!!!
2011. június 23. 12:54
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
Nem tudom, hogy ez a sok Selenát ért fenyegetés minek jó. Mire fől?
Sel és Justin szeretik egymást... Nem az a gáz, hogy 1 évvel fiatalabb Justin szerelmétől, hanem hogy ezen vitáznak páran. Rajongók, akik kicsit sem állnak közel egyik Sztárhoz se, és semmi esélyük...
-.- Legjobb cselekedet az lenne, hogy abbahagynák ezt a fenyegető leveleket, mert engem idegesít az hogy megakarják őlni Selenát !!!
2011. június 23. 16:05
|
|
KicsikeZsófiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 124256 offline
|
Selenáékat sajnálom .Ennyire durvák nem lehetnek hozzájuk!
2011. június 23. 16:17
Annyira igazságtalan hogy Selt bántják csakazért mert Bieberrel jár. Szetm ha boldogok együtt miért ne?
2011. június 24. 10:58
|
|
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline
|
Szerintem nagyon igazságtalanok bieber rajongói mert ha szeretik egymást törődjenek bele és szerintem azok az igazi rajongók akik kedvencük minden tetté elfogadják és támogatják . Például én még azt is hallottam hogy Justin meg akarja kérni Selena kezét Sel szülinapján úgy hogy szerintem Justin sok rajongót el fog veszíteni és nagy botrány lesz de én azért drukkolok nekik és szerintem Justin és Sel összeillenek.
2011. június 27. 23:23
|
|
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline
|
Nem értem hogy lehetnek ilyenek komolyan ha szeretik justint akkor azt is el kell fogadniuk hogy selenával jár.... miért nem tudnak abba beletörödni hogy ök semmikép se jönnek össze Justinnal -.-"
2011. június 30. 16:28
Ez már szánalom. Most komolyan, ezzel mit érnek el a Bieber rajongók? Justin úgysem fog egyikükkel sem járni, soha. Akkor meg már nem az lenne a normális, hogyha elfogadnák, hogy a kedvencük boldog? Van néhány ember, akinek valahogy nem tudom megérteni a gondolkodásmódját/felfogását...
Nem a kedvenc párom, sőt, a kis sráctól egyenesen kiráz a hideg, Selena is azért van a kedvenceim között, mert van néhány jó száma. De a boldogságot megérdemlik, azt mindenki megérdemli : )
Nem a kedvenc párom, sőt, a kis sráctól egyenesen kiráz a hideg, Selena is azért van a kedvenceim között, mert van néhány jó száma. De a boldogságot megérdemlik, azt mindenki megérdemli : )
2011. július 06. 21:10
|
|
Monumeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 153062 offline
|
krisztiselena
Szerintem nagyon igazságtalanok bieber rajongói mert ha szeretik egymást törődjenek bele és szerintem azok az igazi rajongók akik kedvencük minden tetté elfogadják és támogatják . Például én még azt is hallottam hogy Justin meg akarja kérni Selena kezét Sel szülinapján úgy hogy szerintem Justin sok rajongót el fog veszíteni és nagy botrány lesz de én azért drukkolok nekik és szerintem Justin és Sel összeillenek.
teljes mertekben igazad van de komolyan milyen beteg mär hogy gondolom igy is kicsit szorongva hogy vajon ki mit fog szolni felvälalod es 1 nap mulva az fogod hogy megöllek!!!De ezzel csak azt erik el hogy Justin megutälja öket!!!!!
<3 justin selena <3
teljes mertekben igazad van de komolyan milyen beteg mär hogy gondolom igy is kicsit szorongva hogy vajon ki mit fog szolni felvälalod es 1 nap mulva az fogod hogy megöllek!!!De ezzel csak azt erik el hogy Justin megutälja öket!!!!!
<3 justin selena <3
2011. július 15. 11:12
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Régebben nem szerettem annyira Selt,de mostmár 10%kedvelem őt,amúgy meg,hogyha a belieberek ennyire támadják,akkor a Sel rajongók is támadhatják a beliebereket!De figyelitek,h csak a hülye kanadai rajongók meg pár száz amerikai támad,semmi más országból,talán még onnan MagyarOrszágról,de onnan is,kb 100an,nem többen!
Sztem vagy az dűhiti fel őket,h vagy barátnője van,vagy az,h nem az egyik belieber lett a barátnője!
De utálom azt a ronda patkány-lopótök fejű jbt akit jódos biborkának hivok,de Selt szeretem
és nem azért utálom jbt,mert Sellyvel jár,inkább Selt sajnálom
de az ő dolga
remélem valaha szakitanak majd,mert nem lesznek sztem már együtt 2012ben vagy még idén szakitanak
Mindenesetre Miley and Sel Forever
jb meg takarodjon el!
Sztem vagy az dűhiti fel őket,h vagy barátnője van,vagy az,h nem az egyik belieber lett a barátnője!
De utálom azt a ronda patkány-lopótök fejű jbt akit jódos biborkának hivok,de Selt szeretem
remélem valaha szakitanak majd,mert nem lesznek sztem már együtt 2012ben vagy még idén szakitanak
Mindenesetre Miley and Sel Forever
jb meg takarodjon el!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: