A Bieber-rajongók ismét támadják Selenát
2011. június 21. 20:22
|
|
Vactoryaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 153270 offline
|
ezek a fenyegetések szánalmasak! én nem szeretem különösen Justin-t de elfogadtam mert Selena őt választotta és szerintem az a fontos, hogy boldogak legyenek. am meg akik ilyeneket írnak azok mit gondolnak, hogy egyszer majd ők fognak járni Justin-nal v mi?...o.O
2011. június 21. 20:31
bírom ezeket a kis 10-14 éves kis csitriket,akik azt hiszik hogy ha hisztiznek, elérnek dolgokat... fogadják már el azt hogy Justin sosem fogja őket feleségül venni.A helyükben én örülnék annak hogy a "bálványozott" sztáruk boldog...
2011. június 21. 21:05
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
Dettó Syd Alexis!
Utálom Biebert, de ettől még nem írok olyanokat, h "megöllek" meg stb., ugysem tenném meg. Meg amugyis semmi értelme. -.-" Szánalmas...
Utálom Biebert, de ettől még nem írok olyanokat, h "megöllek" meg stb., ugysem tenném meg. Meg amugyis semmi értelme. -.-" Szánalmas...
2011. június 22. 10:18
|
|
kamcsibubiiii98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 153279 offline
|
utálom justint
2011. június 22. 11:46
|
|
Vancsuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 10 Azonosító: 152347 offline
|
Te jó ég!! Ezek az emberek nem normálisak!!! Azért akarják megöni Selenát mert Justin izékével jár?? Egyébknt utálom Justint!! És Selena azért pedofil mert pár évvel időseb?? pffff szánalooooom!!!!:@
2011. június 22. 12:14
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
én szeretem Justint de azért ilyeneket nem kéne csinálniuk a rajongóinak ...
ha valaki nem szereti Justint akk mért ír ide ??? nem tudom felfogni ...
ha valaki nem szereti Justint akk mért ír ide ??? nem tudom felfogni ...
2011. június 22. 14:22
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nem szeretem annyira Selenát,de azért sajnálom
2011. június 22. 16:58
a sok kis csira kivégzi egymást
2011. június 22. 18:37
|
ildaah.babaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 153614 offline
|
Én egy Justin rajongo vok! Idáig nem szeretem Selenát de most sem! Attol mert Justinnal van annál jobban nem fogom szeretni! Nem irigykedek ne hogy azt higyétek, de assszem Justinnak jobb is akadhatna! Imádlak Justin (L)(K)(L)
2011. június 22. 19:12
Te jó ég.! Ez azért durva, hogy lehetnek ilyenek? Megakrják ölni Selenát mert Justinnal jár? Akikkel járt eddig Justin .. ugyan ez volt? és mással ugyan ez lesz?
és pedofil? 2 év van csak köztük
már bocs de a pedofil szerintem az ha egy kb. 30 éves faszi vagy nő molesztál 10 éves lányt/fiút.
ez gyerekes és szánalmas
de ezzel senkit nem akarok megbántani ez a véleményem az ilyenről :/
és pedofil? 2 év van csak köztük
már bocs de a pedofil szerintem az ha egy kb. 30 éves faszi vagy nő molesztál 10 éves lányt/fiút.
ez gyerekes és szánalmas
de ezzel senkit nem akarok megbántani ez a véleményem az ilyenről :/
2011. június 22. 19:17
|
|
simple jaankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 152748 offline
|
Jézusom! Ezek az idióták komolyan azt hiszik, hogy övéké lehet ez a Bieber gyerek? Már elnézést a kifejezésért, de ez elég beteges.
„Selena Gomez, veszélyesen közel vagy egy hosszú, fájdalmas halálhoz.” -> Ez azért már elég durva. Nekik nem tűnik fel, hogy Justin Selenával boldog és nem érdekli a véleményük? Szánalmas, nem tudok rá jobb szót. Szálljanak le Selenáról és gondoljanak arra, hogy az imádottjuk örül, hogy az egyik Disney-hercegnővel lehet együtt.
„Selena Gomez, veszélyesen közel vagy egy hosszú, fájdalmas halálhoz.” -> Ez azért már elég durva. Nekik nem tűnik fel, hogy Justin Selenával boldog és nem érdekli a véleményük? Szánalmas, nem tudok rá jobb szót. Szálljanak le Selenáról és gondoljanak arra, hogy az imádottjuk örül, hogy az egyik Disney-hercegnővel lehet együtt.
2011. június 22. 19:21
simple jaanka egyetértek teljesen egyetértek veled.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: