A Bieber-rajongók ismét támadják Selenát
2011. június 21. 00:17
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
a legelső idézet nagyon nagy xP Kedves szelena gomez xxxddddén nem justin miatt utálom selenát de m1 az nagyon hosszú h miért xxd ....Justinnak igaza van de selena is mehetne már a ***baa: D
2011. június 21. 11:36
utálom Justin Biebert de nem fenyegettem hogy megölöm szóval ha valaki nem bírja Selenát hogy vele jár ne nézzék. Amúgy én se örülök hogy együtt járnak de ha Selena boldog akkor mért ne nem az a lényeg hogy mi legyünk boldogok mert nem nekünk kell járni justinnal vagy selenával ha nem nekik és ha tetszik neki és boldogokt akkor inkább örülni kéne neki.
2011. június 21. 11:51
roOni teljesen igazad van!!!
Különben is mit hisznek azok a Belieberek, akik fenyegetik Selenát? Hogy egyszer majd ők lesznek Justin barátnői? SZÁNALMAS!
JB úgysem fog járni egyikükkel sem! Ha eddig nem járt rajongóval, akkor továbbra sem fog! nem tudom mit nem lehet ezen felfogni.
És arra, hogy lekiabálta a Beliebereket a háza előtt: HÁT baromi jól tette!
Különben is mit hisznek azok a Belieberek, akik fenyegetik Selenát? Hogy egyszer majd ők lesznek Justin barátnői? SZÁNALMAS!
JB úgysem fog járni egyikükkel sem! Ha eddig nem járt rajongóval, akkor továbbra sem fog! nem tudom mit nem lehet ezen felfogni.
És arra, hogy lekiabálta a Beliebereket a háza előtt: HÁT baromi jól tette!
2011. június 21. 11:53
Azoknak meg akik azt mondják, hogy Sel fogadja meg az üzeneteket: Le lehet állni. Vagy ha mégsem álltok le: az azért van mert ti is örülnétek, ha halálosan fenyegetnének, csak mert együtt vagy azzal, akit szeretsz? Ennyik vagytok!
2011. június 21. 12:52
ne hogy már fenyegessék Selenát, azt csinál amit akar! pár féltékeny Bieber rajongó meg nem fogja zsarolni!!!!
2011. június 21. 13:25
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
én sajnálom h selenát zaklatták... és lehet h valójában nem szakítottak csak azért mondták ezt h a rajongók ráhadják.......
2011. június 21. 13:31
|
|
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 offline
|
lehet, hogy gonoszul hangzik, de én remélem, hogy szakítanak... Nem bírom ezt a Justin Biebert, viszont Selenát nagyon is!!
2011. június 21. 17:34
|
|
Kitty27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 153362 offline
|
Én azt mondom hogyha boldogok és nem csak megjátszák akkor hadjuk őket békén...Nekem se mondják meg h kivel járjak és h megölnek ha nem szakítok...Ez szentem = a bunkósággal...Döntsék el ők..És én sem vagyok Justin fan (SŐŐT) de nagy Selena rajongó és én is mondhatnám J.B.-nek h huzzon el.De nem teszem..
2011. június 21. 18:25
|
|
Elizabeth.85visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 139 Csatolások: 3 Azonosító: 153156 offline
|
Én nem szeretem már Sel-t, de nem is utálom! Ha utálnám sem mondanék neki ilyeneket!! Tartsa meg mindenki magának a véleményét!! Ha jól érzik egymással magukat, akkor hagyjuk őket békén!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: