A Bieber-rajongók ismét támadják Selenát
2011. június 09. 22:29
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
nem szeretem Selenát,de ebben az esteben sajnálom...
azért is mer Justinnal jár, és azért is mert ilyen hülye rajongói vannak
azért is mer Justinnal jár, és azért is mert ilyen hülye rajongói vannak
2011. június 09. 22:30
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
hehe szegény csaje milyen szép és ezt kell elviselnie ráadásul emiatt a kis vakond miatt...a bieber rajongók meg szimplán hülyék (mármint akik fenyegetőznek,nem mind) 1.hogy lehet ennyire szeretni valakit? 2.hogy lehet ennyire szeretni PONT ŐT? nem ellenséges akarok lenni,de staritys bieber fanok,várom a válaszokat:mit esztek ebben az emberben? szerintem a hangja nem jó,nem néz ki jól,de még csak nem is jó arc.
2011. június 09. 22:41
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
most azért nem kell szerintem túldramatizálni a dolgot...
pár kis szánalmas tinédzser csajszi írogatott undorító bejegyzéseket twiterre..
de az biztos h nem lehet ezt könnyű elviselnie Selenának. de ha már ilyen rohadt jó élete van, legalább legyen valami problámája is
( szerintem azért azok a nyaralós képek egy kicsit direkt provokatívak voltak..magukra vessenek!)
pár kis szánalmas tinédzser csajszi írogatott undorító bejegyzéseket twiterre..
de az biztos h nem lehet ezt könnyű elviselnie Selenának. de ha már ilyen rohadt jó élete van, legalább legyen valami problámája is
( szerintem azért azok a nyaralós képek egy kicsit direkt provokatívak voltak..magukra vessenek!)
2011. június 09. 22:44
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
annyira szánalmasak ezek az irogatók... persze, majd pont velük fog összejönni justin... mit várnak? ha igazán bírnák biebert akkor elfogadnák a döntését... én nem vagyok bieber rajongó/sőt én őt utálom/ de selena-t sajnálom... biztos szarul esik neki
2011. június 10. 00:35
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ezek annyira hülyék. Nem hogy örülnének, hogy a kedvencük boldog... Mire számítanak? Hogy Justin dobja Selenát és szalad valamelyik fan karjába??? Húha... nagyon valószínű.
2011. június 10. 06:53
Hát nemmondom , mernek nagyot álmodni , csak az a baj hogy ez az álom soha nem fog valora válni
2011. június 10. 07:00
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
Én is nagy bieber rajongó vagyok!de ilyen eszembe se jutott h irjak selenának! ez tuti beteg aki ilyet ir zártosztályos!
2011. június 10. 07:01
|
|
thevampiregirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 143513 offline
|
Nem tudom miért fenyegetik Selenát a JB fanok. Inkább örülnének hogy a kedvencük boldog!! Gyanítom hogy ha dobná Selenát akkor sem egy fanatikus rajongó lenne barátnője utána szóval...szánalom :SS
Fölösleges!!!
Fölösleges!!!
2011. június 10. 09:20
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Jézusom hogy tudják ennyire szeretni...szegény Selena szerintem ezek miatt fognak szétmenni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: