Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki
2011. november 06. 10:37
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hát nem is tudom...nem szokás ilyet mondani a másikra...
2011. december 29. 20:30
|
|
hangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 33 Csatolások: 2 Azonosító: 151158 offline
|
Én szeretem Bereczkit és Balázstól nagyon bunkó volt, hogy ilyet mondott rá.... Ő nagyon nem ripacs, hanem egy kedves ember... Amúgy meg az, hogy dokihoz ment nem biztos, hogy csak ez volt az oka, az is lehet, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban... Szerintem ne szidjátok őt,mert nem tudjátok, hogy mi lehet még a háttérben... 4ever Bereczki!!!
2012. január 10. 21:22
hát azért Balázstól sem volt szép,de szerintem Bereczkinek s kéne ilyen nagy dobra verni...de hát ha végul is igy megbántotta...
2012. június 15. 16:55
|
|
vanilia lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 164035 offline
|
Pont a Balázs ripacsozza le a Zolit?! Az a nyomorék?! Hát szerintem ő a ripacs mellette még egy gusztustalan féreg is a Zoli egy jószívű kedves ember ne is foglalkozzon a Balázs egy nyomorék kis féreg... fúj undorító
2012. december 31. 10:51
|
|
napraforgó 76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 112 Csatolások: 17 Azonosító: 189904 offline
|
Hát én is azt mondom, hogy pont Balázs ripacsozza le Zolit.
2013. január 01. 21:02
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Balázzsal egyre inkább elszalad a ló. Ha már majd annyit letesz az asztalra, mint B.Zoli, akkor majd beszélhet, de mivel ez soha nem fog megtörténni, jobb lenne, ha mélyen csendben maradna.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: