Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki
2011. június 14. 13:28
Sajnálom Zolit, hogy ennyire érzékenyen érintette a dolog ( és valamennyire igaza is van), de szerintem Balázs nem gondolta komolyan, és utólag valószínűleg megbánta, azért nem nyilatkozik... A színházfellépés helyett pedig inkább egy leülős beszélgetést tudnék elképzelni, jó kis forrócsoki mellett, hogy jól átbeszéljék a dolgokat!
2011. június 14. 20:01
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Igen, Balázsra ez jellemző, hogy ilyeneket mond. Ő nem kímél senkit (legtöbb alkalommal).
2011. június 14. 20:02
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Bár elég nagy marhaság, hogy ezért pszichológushoz kell mennie. Ennyire nem kellene felfújni ezt a dolgot. -.-"
2011. június 17. 11:54
Szerintem kicsit túlzásba esnek és esik is Zoli.Én nem hiszek ebben.Mindig mikor suliba mentem akkor ezt hallgattam mivel vicces és jó is volt,de nem hallottam egyik adásban sem,hogy kritikus szavakat mondott volna Balázs Zoliról.Szerintem a fele nem is igaz!
2011. június 20. 22:42
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Zolit is szeretem meg tisztelem meg Balázst is, de ezúttal... Zolival értek egyet. Balázs néha tényleg visszafoghatná magát, nem csak mások nyomorgatásával lehet humorizálni...
2011. június 23. 22:05
|
|
Jamaica1231új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.26. Hozzászólás: 63 Csatolások: 191 Azonosító: 80586 offline
|
Szegény... Nem is ripacs Zoli, nagyon jó énekes és színész is... Balázst is szerettem de ez durva... Pedig őt is lehetne fikázni -.-
2011. július 20. 11:59
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé túlzásba esett Berczki Zoltán ezért pszichológust hívni… És szerintem ez nem is igaz,hogy leripocsozta a Balázs. Biztos azért csinálta ezt a Bereczki Zoli,hogy a fénypontba kerüljön. De aztán kitudja,hogy amúgy meg mi történt…
2011. július 30. 14:00
A vereséget el kell fogadni, de megértem a Bereczkit...
A példaképe is ilyen. Legalábbis, hasonló
2011. augusztus 01. 12:43
Hát azért, nem kéne ennyire túlzásba vinni! Szerintem jobb lett volna, ha ezt az ugyet elintézik 2-en!! Nem kell a bolhából elefántot
csinálni.Sem Zolit sem Balázst nem szeretem annyira nagyon, de azért ... Nooh, ez már feltunési viszketegséég... =))
csinálni.Sem Zolit sem Balázst nem szeretem annyira nagyon, de azért ... Nooh, ez már feltunési viszketegséég... =))
2011. augusztus 26. 13:25
|
teddy6543új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 159233 offline
|
Ez azért nem is teljesen így volt...-.- Én bírom Zolit, de a Balázst is. Nekem erről csak annyi a véleményem, hogy a Balázsnak azért egy kicsit tényleg át kéne gondolnia, hogy mit mond, bár szerintem nem akarta a Zolit megbántani. A Zolinak pedig nem szabadna felvenni az ilyen dolgokat:)
2011. augusztus 29. 19:02
|
|
selenagomezfan05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 159464 offline
|
Jaj "Szegény Zoli" Atyám nehogymár azért mert azt mondja rá valaki,hogy ripacs már pszichológus kelljen neki! Bele sem merek gondolni mi lenne vele ha esetleg valaki beverne neki egy embereset...Nevetséges,ebből ügyet csinálni...Balázsnak ez a véleménye,ha nem tetszik neki menjen oda Balázshoz,és mondja meg Neki a véleményét,de így kinevettetni magát azért...Jah,és kb. úgy tesz, mintha a felesége vagy az anyja mondaná rá h ripacs,attól megértem h rosszul esik,de egy egyébként is vicceiről híres embertől hihetetlen,hogy felveszi a dolgot...Most ez olyan mintha Fábry-nál mindenki besértődötten menne haza aki elmegy...Na mindegy sajnálkozzatok csak ha jól esik mindenesetre ez RÖHEJ x'D
2011. szeptember 25. 16:29
|
|
doctor whoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 156904 offline
|
ooh istenem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: