Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki
2011. június 09. 21:14
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
én nem lepődök meg balázson sohasem. egy tahó paraszt, beképzelt pénzéhes majom. ha véletlenül reggel a class fm megy, és meghallom a hangját, azonnal arrébb nyomom, még a hideg is kiráz tőle
kár hogy még a csapból is ő folyik mostanság.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. június 09. 21:26
|
|
roberto666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 151829 offline
|
Ezen borult ki ennyire?? Mert ha igen, akkor tényleg szüksége van pszichológusra....
2011. június 09. 22:00
|
|
Esztii77. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 146607 offline
|
Hát én Balázs szájából mindent csak poénnak veszek : ). nemtom de ez kicsit túlzás. én nem törődnék a beszólásokkal , és nem venném ennyire magamra hanem gyakorolnék h jobb legyek ://///// . bár azért érdekelne mert tanulnék belőle : D.
2011. június 09. 22:08
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Nem hiszem, hogy ez igaz. Mindkettőjüket szeretem, Balázsnak egyszerűen ilyen a stílusa, és annak ellenére, hogy Bereczkit rendkívül tehetségesnek tartom, tűrnie kell a negatív kritikát is.
De simán kinézem, hogy ezt a drága Bors szerkesztői találták ki.
2011. június 10. 06:45
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Én oda se figyelnék Balázsra. Most nem azért, de én személy szerint nem bírom a Morning showt. Annyira össze-vissza dumálnak olyan hülyeségekről néha, hogy felfordul a gyomrom, hogy pl h lehet ennyit dumálni egy szelet kenyérről... Most nem azéé de bassz elmész a suliba ott százszor jobb beszólásokat kapsz, amik ugyan értelmetlenek, be bassz sokkal viccesebbek mint ez a Morning show...És mondjuk lehet, h Balázsnak ilyen a stílusa, nekem oké...De attól még nem kéne földbe gyaláznia az embereket. Nekem is szarul esne, ha éjjel-nappal dolgoznék, és aztán más meg leripacsoz, mert éppenséggel neki ez jutott eszébe..
2011. június 10. 08:58
|
|
Betti16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 1 Azonosító: 143578 offline
|
Hát szerintem Balázsnak semmi joga így beszélni valakiről aki 1000x többet tett le az asztalra eddig, mint ő.
Bereczki Zoltán az egyik legjobb színész és énekes ma Magyarországon.Balázsnak előbb elkéne kezdenie gondolkozni mielőtt olyan kijelentést tesz ami nem igaz.=(
Bereczki Zoltán az egyik legjobb színész és énekes ma Magyarországon.Balázsnak előbb elkéne kezdenie gondolkozni mielőtt olyan kijelentést tesz ami nem igaz.=(
2011. június 10. 11:52
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahahhahaha:DDez jó
2011. június 10. 20:48
balázs nem akart semmi rosszat mondani ezzel szerintem, ahogy mindig és mindenkit, rajta is röhögcséltek vagy mi, de lehet zoli ilyen, és nem bírja ha viccelődnek rajta vagy amit csinált vele balázs. én mindkettőt szeretem, egyikkel sincs bajom
2011. június 11. 12:37
|
|
pankor90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 152744 offline
|
jaj könyörgöm, nem emiatt jár pszichológushoz, úgy bírom hogy a bulvársajtó kiragad fél órás interjúkból pár mondatot és kénye kedve szerint összerakosgatja...
nézzétek meg az interjút (nem tudom melyik részben van a Balázs-ügyről szó): http://www.youtube.com/watch?v=K44AS5oC5dA&feature=feedu
nézzétek meg az interjút (nem tudom melyik részben van a Balázs-ügyről szó): http://www.youtube.com/watch?v=K44AS5oC5dA&feature=feedu
2011. június 12. 19:45
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
azt észrevettétek hogy balázs mostanában nagyon szemét lett? én kezden egy kicsit megutálni!
2011. június 13. 13:08
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.09. 14:48)
Balázs ezzel túllépett egy határt. Hogy lehet valaki ennyire bunkó.
Régen bírtam őt, de egyre nagyobb lesz az arca. Bereczkit leripacsozni?
Ez nem normális. Látta már egyáltalán színházban? Zseniálisan ért ahhoz, amit csinál. Véleményem szerint az ország 3. legjobb színésze. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ennyire mélyen tudja érinteni, hogy egy önelégült, bunkó műsorvezető össze-vissza beszél róla egy idióta rádióműsorban. Remélem hamar túl tudja tenni magát ezen, Balázs pedig magába nézhetne mielőtt másokat kritizál...
ezek a balázsok...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.