Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki
2011. június 09. 17:39
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Jajj ez szerintem akkora kamu... én hallottam azt az adást, nem volt benne semmi extra. Ahogy előttem is írták már páran, a Morning Show-ban kb. mindennapos az ilyesmi. Ez csak vicc. Poén. Balázséknak az a dolguk, hogy kifigurázzák a műsorban a celebeket, aki hallgatja őket ezzel tisztában van. Ennyi erővel bármelyik stand up-os srácra is mondhatnánk hogy bunkó tapló. Ezek a pletykalapok meg heti rendszerességgel jelentetnek meg hazugságokat róluk, én biztos vagyok benne, hogy Bereczki nem jár emiatt pszichológushoz, maximum annyit nyilatkozott, hogy rosszul esett neki. Nagyon könnyű ám kiforgatni mások szavait.
Aki hisz az ilyen szennyeknek az meg is érdemli.
Aki hisz az ilyen szennyeknek az meg is érdemli.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 09. 17:46
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Szerintem egyszerűen ki lettek forgatva Zoli szavai. Kétlem, hogy csak egy ilyen kis beszólás miatt ment volna pszichológushoz. Az lehet, hogy amikor ott volt mármint a pszichológusnál megemlítette a dolgot, de max ennyi... (Szinte minden színpadi színész jár pszichológushoz, mert nagyon megterhelő nekik az érzelmi hullámvasút amire nap mint nap egyszer sőt lehet hogy kétszer is felülnek amíg előadásuk van. Mert ugye a jó színész nem játssza hanem éli a szerepeit. )
2011. június 09. 17:48
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Látszik, hogy a Bereczki nem hallgatja reggelenként rendszeresen a Balázsék műsorát, a Morning showt... Igen, szokták a sztárokat le-leszólni. Szerintem azért érdekes ez a reggeli műsor, mert ez a 3 ember színessé teszi azzal, hogy a saját véleményüket mondják el: nincs megíva, hogy most mindenkit szeressenek, hanem rögtönöznek. Szerintem nem kell mindenkit bírnia a Balázsnak (meg a Janinak és a Ferinek). Elmondta a véleményét és kész pont. Hallgatom őket szinte mindennap, és nem Bereczki az egyetlen sztár, akit "lehúznak" DE ez rossz szó, hogy lehúzzák. Én bírom őket és a poénjaikat!
Bereczkiről meg annyit, hogy:
1. Nem kéne szóvá tennie a médiának, hogy rosszul esett neki, hogy nem ők nyertek. Én is nekik szurkoltam, de hát ez van, enélkül is nagyon ügyesek voltak és büszkék lehetnek magukra.
2.Miéért, mondd miért veszi magára a szót, hogy ripacs? Tojja le magasról, oszt csókolom(: Bolhából elefánt ez az ügy.
Bereczkiről meg annyit, hogy:
1. Nem kéne szóvá tennie a médiának, hogy rosszul esett neki, hogy nem ők nyertek. Én is nekik szurkoltam, de hát ez van, enélkül is nagyon ügyesek voltak és büszkék lehetnek magukra.
2.Miéért, mondd miért veszi magára a szót, hogy ripacs? Tojja le magasról, oszt csókolom(: Bolhából elefánt ez az ügy.
janet7
2011. június 09. 17:50
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
eléggé érzékeny. Már nem azért, de azért nem kellett volna leripacsoznia Bereczkit, érdekes az ilyen Sp féléket véletlenül sem szólják le , már nem azért. (Én Bereczkit is meg Balázsékat is szeretem ettől függetlenül)
2011. június 09. 17:57
Hát mindenkinek van véleménye, szabad országban élünk, ahol tudtommal mindenki elmondhatja amit gondol és Balázs is ezt tette. És nem tragédia az, ha éppen nem ők nyertek, mert szerintem voltak náluk egy kicsivel jobbak, de azért ők sem voltak nagyon rosszak...
2011. június 09. 18:33
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
végül is teljesen igazad van kedves DreamerGirl tényleg megteheti egy tanulatlan bunkó ember (aki képes oda menni egy dagi csajhoz kamerával és megkérdezni tőle a barátai szeme láttára hogy mennyit eszik egy nap?!?!?!?!?!)szóval ez az ember megteheti hogy egy színművészetit végzett rendes embert lealázzon élő műsorban arról nem is beszélve hogy ott sem volt Bereczki hogy megvédhesse magát..
hát gondolkozzál már kicsit...még ha fáj is..
kateblock
2011. június 09. 18:40
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Idézet (sz.fannie @ 2011.06.09. 18:33)
végül is teljesen igazad van kedves DreamerGirl tényleg megteheti egy tanulatlan bunkó ember (aki képes oda menni egy dagi csajhoz kamerával és megkérdezni tőle a barátai szeme láttára hogy mennyit eszik egy nap?!?!?!?!?!)szóval ez az ember megteheti hogy egy színművészetit végzett rendes embert lealázzon élő műsorban arról nem is beszélve hogy ott sem volt Bereczki hogy megvédhesse magát..
Istenem hogy itt mennyi hülye van most hogy vissza olvastam...kéne valami szűrő..
kateblock
2011. június 09. 18:47
Idézet (sz.fannie @ 2011.06.09. 18:33)
Egyetértek. Balázs csak fogja be. Janet7-nek abban igaza van, hogy egy sztárnak tűrnie kell a negatív kritikát is. Viszont, léteznek lelkiismeretes és bizalmatlan emberek, akiknek már ennyi is betesz. Jómagam is ilyen vagyok sajnos. Zoli remek énekes és színész (mondjuk lehet hogy ő pont fordítva van ezzel és megbízik magában) de talán nem esik neki jól, hogy a munkáját lehúzzák. Emiatt nem kellene persze pszichológushoz járni (és szerintem ezt max csak megemlítette annak). Akkor sem volt korrekt Balázséktól. Balázsék azt szidják, akik megérdemlik, ne ripacsozzanak le valakit, aki nem érdemli meg és ráadásul tehetséges is. Inkább meg kellene becsülni mert ritka jó hangja van. Nem muszáj szeretni de akkor inkább ne mondjon semmit, ha jót nem tud. Nekem édesanyám mindig azt mondta, hogy ha valakiről jót nem tudok mondani, akkor inkább ne is mondjak semmit. Itt most azon van főként a hangsúly, hogy alapból nem szidok senkit a rádióban/tévében, ott pártatlannak kellene maradni. Ha sértegetnek, tegyék, de ne olyan emberrel, aki nem érdemli meg. Emberileg sem fér össze ez a dolog. Hülyék ülnek a mikrofonok mögött.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.