Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki
2011. június 09. 16:12
Balázsnak néha vannak erős viccelődései,de azért gondolhatna arra is hogy van aki komolyan veszi a gúnyolódást.
2011. június 09. 16:12
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
igazad van Milesss
1 felhasználónak tetszik:
Milesss
2011. június 09. 16:14
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Bereczki egy csodálatos ember,színész,énekes.És megérdemelte volna a győzelmet.Sokkal többet ért el az életében mint Balázs,és ő nem játssza meg magát csak azért,hogy nézhető legyen a műsora.Sajnálom Zoli-t mert tényleg elég sok problémája van és ahelyett,hogy megértőek lennének mindenki csak cseszteti szegényt
2011. június 09. 16:19
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek Tash20-al
2011. június 09. 16:24
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
én birom balázsékat ^^ amúgy meg mindenkinek beszólnak valamit de azok is röhögnek velük 1ütt szal itt nem balázsékkal lenne a baj vagy nemtom. ez az én véleményem
2011. június 09. 16:44
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
hát ha ennyi miatt pszichológushoz kellett mennie akkor nagy problémái lehetnek ..
2011. június 09. 16:51
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
hát azért lehet, hogy durva, hogy emiatt pszichológushoz kell mennie, de ha neki érzékeny a lelki világa... mert van ilyen ember is. egyébként valószínüleg én sem örülnék ha valaki leripacsozna. amugy meg Balázs néha gondolkozhatna mielött elkezd beszélni.
2011. június 09. 17:15
|
|
pannahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 151779 offline
|
amúgy Balázs csak húzza meg magát mert csak lehordnai tudja az embereket, de úgy mint Zoli nem tud énekelni...nagy a szája.....jobb lenne ha hangyaméretűvé menne össze
2011. június 09. 17:29
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Most lehet ócsárolni Balázsékat, sztem nem egy nagy tragédia, hallottam élőben a ripacsozást, jót röhögtem rajta, sztem Berezki csak sissza akar vágni és azt kamuzza, hogy teljesen kiborult meg érzelmileg labilis meg mit tudom én... Érdekes több tucat más embert figuráznak ki naponta poénból és senki sem veszi magára, csak egy önérzetes hülye... Akkor csak nem Baliékkal van a baj... Minden nap szívóznak egymással, másokkal ott volt Pákó, Kasza Tibi, MCDC, az X-Faktoros versenyzők, a VV4 szereplői, Frank Tamást minden nap lefikázzák, a saját hírszerkesztőiket és mindezt csak hülyeségből.. ezen röhögni kell könyörgöm. Akinek nem tetszik, nem kell hallgatni. Ennyi. Olyan nagy durranás ez a ripacs dolog? Ha még azt mondják, hogy buzi, vagy valami tényleg sértőt, akkor jól van, megértem hogy bepipult, de akkor is én Balázsékat hallgatom már azóta hogy a Danubius idején összekerültek azóta minden egyes reggel és semmi sértő dolgot nem vettem sem magamra sem a kedvenceimre. Érdekes, nyáron az F1 idején meg most is perceken keresztül hallgatom ahogy szívják Vettel vérét, de nem húzom fel magam rajta, nem tudom felhúzni magam rajta, hanem elfogadom hogy ők mit gondolnak róla, és jót röhögök rajta, mert bennem van egy róla alkotott kép, amit nem lehet megtörni... Ezt úgy ajánlom azoknak akik most felháborodásukban máglyára küldenék Baliékat...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.