Balázs miatt jár pszichológushoz Bereczki
2011. június 09. 15:17
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
egyset értek balázzsal!
2011. június 09. 15:20
azért ennyire nem kéne kiakadnia ebből is látszódik,hoy gyenge(pedig bírom Breczkit
)
2011. június 09. 15:20
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
Mondjuk Balázsnak azért téll nem kellett volna ripacsoznia, de emiatt nem kell pszihológus. Ha ilyen miatt az emberek járnának, akkor azthiszem sokkal több szakemberre szükség lenne.
2011. június 09. 15:22
Csincsilla2222 teljes mértékben egyetértek veled!!!
2011. június 09. 15:22
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
"... súlyosan ocsmárolták..." van ilyen szó? xD Én sem értem, miért akadt ki ezen ennyire, de hát ki szereti ha leripacsozzák... Bazsi mostanában elég népszerű, ezért azt hiszi mindent megtehet, Berecki meg talán figyelmet szeretne, ezért fújja fel így a szitut.
2011. június 09. 15:35
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon szeretem Balázst is és Bereczkit is, de az tény, hogy Balázs egy nagyon bunkó ember. Nem ez az első "balhéja", ami azt mutatja, hogy mekkora tapló. Magyarországon kevés "sztárt" tartok nagyra, és Bereczki köztük van. A szakmájában iszonyú tehetséges, rohadt jó hangja van, nagyon jól csinálja amit csinál. Pont ezért nem értem, hogy hogy hallgathat ilyen véleményekre, elég labilis lelkiállapota lehet ha ennyitől kiborul...
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. június 09. 15:38
Hát én ilyeneket nem veszek fel a szívemre, mert ilyenek lesznek belőle...Attól hogy most egy kicsit felkarolták nagyon....
2011. június 09. 15:54
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Eddig Balázs(éka)t bírtam, de azért túl messzire ment(ek). Egy ilyen tehetséget hogyan lehet ripacsnak nevezni?! Az országunk egyik legjobb színésze és énekese. Majd ha ő is ilyen nagyszerű előadóművész lesz, akkor szóljon be, addig maradjon csendben. Zoli helyében én nem venném ennyire a szívemre, hiszen nagyon sokan elismerik, nem pont Balázzsal kellene foglalkoznia és az ő véleményével.
(OFF: Egyébként a cikk tele van helyesírási hibákkal.
)
(OFF: Egyébként a cikk tele van helyesírási hibákkal.
2011. június 09. 15:57
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én meg erre azt mondom, hogy ha már ismert, akkor számítani kell arra, hogy igenis lesznek, akiknek nem tetszik amit csinál és nem fogja mindenki agyba-főbe dícsérni, hanem esetleg negatív kritikát is fog kapni. Azt gondoltam, hogy nem ilyen kezdő, hogy ezt így reagálja le, hogy rögtön rohan a pszihológushoz és ezt még nyilvánossá is teszi, de úgy látszik tévedtem. Szerintem igencsak túlreagálja. Egyáltalán nem bírom a pasit, de szerintem nem most kezdte. És ha nem most kezdte, akkor merem remélni, hogy nem ez volt az első negatív vélemény, amit kapott. Most akkor ezek szerint minden ilyen után elpanaszolja a fél világnak? Nem várhatja el, hogy csak pozitív dolgokat kapjon, ugyanis a legtehetségesebb művészek is kapnak hideget-meleget, őt pedig én korántsem sorolnám ebbe a kategóriába. Azt meg már rég tudhatná, hogy Balázs ilyen. Nem kell komolyan venni. Mindenkivel ezt csinálja, csak vannak, akik veszik a poént, vagy ha rosszul is esik nekik, nem kürtölik világgá. Igen, Balázs nagyon bunkó tud lenni, de nem ő az egyetlen, akivel "poénkodott" már. Én mégsem látom mástól, hogy hisztizne miatta, mint valami kislány.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 09. 15:58
Aki nem bírja a kritikát, ne válasszon ilyen szakmát. Az tiszta sor, hogy Balázs egy iszonyat nagy tuskó tud lenni, de a tuskó emberek általában pont azért vannak elítélve (de szép szerkezet) mert igazat mondanak - nyersen - amit mások nem képesek elfogadni. Legalábbis a Balázs féle esetekben. Bereczki se egy hú de nagy sztár. tehetséges, de nem értem, mire fel ez a legnagyobb tehetség duma, bla bla bla. Lehet, hogy rengeteg mindent elért, az én szememben attól még mindig egy senki egy-két - akár magyar - emberhez képest...
Ha minden ilyen kis szemétért pszichológushoz járna, nem lenne ideje a fellépéseire
Ha minden ilyen kis szemétért pszichológushoz járna, nem lenne ideje a fellépéseire
2011. június 09. 16:06
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Balázs vállalhatná a tettei következményét, páran azt írtátok, hogy biztos nem gondolta komolyan... Teljesen mindegy, hogy komolyan gondolta-e vagy sem, akkor is rosszul cselekedett, még ha ezt egyáltalán viccnek is gondolta. Nekem is egyre kisebb a szememben ez a műsorvezető, már elgondolkozhatna. Az meg a másik, hogy pont Bereczkit szólja le, aki sokkal tehetségesebb, mint ő? -.- Szerintem is amúgy nekik kellett volna megnyerniük A Nagy Duettet, megérdemelték volna. Eddig Balázs volt a kedvenc műsorvezetőm, de mivel látom/ hallom miket csinál, már ezen is elgondolkozom. Én is pont az ilyen beszólások miatt nem akarok sztár lenni, hisz még azt sem bírom, ha a kedvenceimet cs*sztetik, nemhogy engem. Bereczki meg VALÓSZÍNŰ, hogy nem tudta, hogy milyen sztárnak lenni, még mielőtt az lett volna...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.