Habár Angelina Jolie 2010-ben készült filmje nem aratott túl nagy sikert a kritikusok, valamint a nézők körében, a készítők mégis úgy döntöttek, itt az ideje a folytatásnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a Salt folytatása
2011. június 09. 10:36
2011. június 09. 14:03
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
"Angelina örömmel tér vissza a folytatásba" - ez így nem teljesen igaz, tudom hogy magyarul sok helyen így jelent meg, de az eredeti hírben az van, hogy majd a forgatókönyv elolvasása után dönti el, vállalja-e a szerepet. Egyébként a Wanted 2. részére is ezt mondta, és aztán végül nem lett belőle semmi, úgyhogy nagyon biztosra még ne vegyétek.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. június 09. 14:32
Próba cseresznye. Mellesleg a hír tényleg nem megerősített az én tudomásom szerint...
2011. június 09. 14:33
Azt nem értem mellesleg, hogy aki nem látta, ezt minek írja le, vagy miért olvassa el a hírt egyáltalán...
2011. június 09. 15:17
tetszett az első rész is,örülnék egy másodiknak,remélem,összejön
2011. június 09. 17:59
Láttam az első részt, és nagyon jó volt! Szóval örülök, hogy lesz folytatása a filmnek, meg Angelina is tök jó volt benne!
2011. június 09. 18:01
Nem láttam ezt a filmet még soha,mondjuk nem vagyok az ilyen típusú filmekért oda.Nos megfogom nézni ha már ennyien dicsérik szóval várom majdan a következő részt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.