énmáár nagyoon vároom izgulook
Újabb előzetes jelent meg a Harry Potterből
2011. június 09. 18:00
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Réka. akk nem kell ideírnood -.-
2011. június 09. 18:09
Nem örülök, hogy vége van. Nagyon szerettem, szeretem, és szeretni fogom.
2011. június 09. 18:16
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
egyik osztálytársam kimegy Londonba a premierre annyira nagy fanatikus nem mintha én nem lennék az de én inkább itthon nézném meg
2011. június 09. 20:57
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
már nagyon várom
2011. június 10. 11:44
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hát igen:DDDDDDD
2011. június 10. 12:08
Hát, őszintén szólva nagyon ritkán fordul elő, hogy sírok egy filmen, de most biztosan fogok. A Harry Potter szerves része volt az életemnek, emlékszem, amikor a születésnapomra (hatodik? hetedik?) megkaptam az első könyvet, és le sem tettem, amíg ki nem olvastam. Én gyakorlatilag ebben a világban nőttem fel, J. K. Rowling pedig mindig is hatalmas példaképem lesz, ezért biztos vagyok benne, hogy a filmek végeztével egy kisebb világ fog bennem összeesni. Persze, senki sem fogja feledni soha a HP könyveket és filmeket, biztos vagyok benne, hogy száz év múlva is az egyik legjobb film- és könyvsorozatnak számít majd, de akkor is nehéz feldolgozni, hogy itt a vége.
2011. június 10. 14:08
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Húú, múltkor moziban ülve láttuk az előzetesét. Hát mi akkor egyből azt mondtuk, hogy erre visszajövünk. Kihagyhatatlan, és ezekkel az előzetesekkel egyre jobban felcsigáznak.
2011. június 10. 21:23
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Aaaaaj de várom máár!!!
Én is először a moziba láttam az előzetesét, és tátva felejtettem a szám közben XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: