Újabb országos tévépremier a Coolon
2011. június 09. 13:37
Amikor először láttam a beharangozót, egész jónak tűnt, de a következő promózásnál már az jött le róla, hogy tele lesz akcióval, így számomra már nem annyira vonzó.
2011. június 09. 17:24
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
nekem elegem van ezekből a mexikói szappan operás szarokból!!másból se áll ki a tv!!!
2011. június 09. 20:09
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Jujj. Ez elég horrorisztikusan hanhzik, de meg fogom nézni, hiszen eddig még sosem csalódtam a Cool-ban telenovellák terén. Gondoljunk csak az Ssnhp-ra, Erda-ra, Msed-re vagy a Sortilegio-ra. Szerintem nagyon izgalmas lesz és nem az a szokásos love story.
2011. június 09. 20:09
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
*hangzik
2011. június 12. 23:01
Eleinte nem szimpatizáltam én sem ezzel a telenovellával, de végül is maga a történt izgalmas, és mégiscsak Telemundo valaha volt legsikeresebb alkotása. Ha eltekintek a szereplőgárdától (a fele televisás és ott van Sara Maldonado), akkor szerintem élvezni is fogom. Már nagyon várom
2012. november 25. 15:57
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Ez milyeen amugy? énmég nem láttam.
2013. november 11. 11:41
|
malvin5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 208698 offline
|
El kezdtem nézni akkor abba hagytam keménynek találtam most újra nézem nem bántam meg nem az a nyálas sok hazugság meg csalással tele sorozat ütős pörögnek az események a színészek nagyon jók.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: