Starity

Lady Gaga pucérra vetkőzött a vörös szőnyegen

19 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 08. 15:50 #141
PandaAlexXa
PandaAlexXa
εїз..εїз

Státusz♥ʋαᴍριяε ɗιαяιεѕ.♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1919
Csatolások: 0
Azonosító: 125973
ohmy.gif
2011. június 08. 15:51 #142
- törölt felhasználó -    
Nem is ő lett vna ha nem rohog.gif
2011. június 08. 15:52 #143
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
kateblock: írtam, h biztos van valami stiklije, ő is megmondta magáról, hogy bolond. Csak ti itt úgy állítjátok be mint egy elmebeteg közveszélyes állatot. van különbség. =)
2011. június 08. 15:53 #144
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Glamster: ott a pont
2011. június 08. 15:55 #145
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 15:52)
kateblock: írtam, h biztos van valami stiklije, ő is megmondta magáról, hogy bolond. Csak ti itt úgy állítjátok be mint egy elmebeteg közveszélyes állatot. van különbség. =)

Ennyi. Az a gond, hogy az emberek 90%-a nem képes átlátni a felszínen. Oké, hogy ez a nő hülye. De melyik másik hülye foglalkozik úgy a rajongóival, ahogy ő? Továbbá ő az a hülye, aki ahol tud, adakozik, jótékonysági célokat támogat, a koncertjén befolyt pénzösszeg 40%-át AIDS kutatásokra ajánlja fel, rákos rajongóival találkozik és biztatja őket, visszaköveti a rajongóit Twitteren, a fiatalokat a biztonságos szexre szólítja fel ÉS még sorolhatnám. De komolyan. Ezt miért nem tudjuk felhozni? Miért mindig azt, hogy bolond? Oké, egy kibaszott nagy hülye p.csa, de legalább ott van, ahol kell. Áh, de elbasztam az agyam mellow.gif
2011. június 08. 15:56 #146
- törölt felhasználó -    
Na jó, nekem ebből elegem van. Ez a nő teljes egészében gusztustalan. Ő nem sztár ő, celeb. Semmi tehetsége, semmi stílusa lopkod össze vissza mindenkitől, egy megcsinált ribizli. Nem nyújtott semmi olyat a világnak ami nélkül ma nem bírnánk meglenni, semmi maradandót nem alkotott, ráadásul felöltözni sem tud. Kérdem én, mi keresnivalója ennek a képződménynek a sztárvilágban? mi? magyarázza meg valaki. És aki azt mondja ez semmiség, hát kezet foghat a kis házi kedvencével.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 08. 15:57 #147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2011.06.08. 15:49)
meghajolo.gif meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  És a kommentekre visszatérve. Pont ez az. Nem mi vagyunk a tömeg, hanem ti. :/ Ez a cikk megint elfogult utálatból lett írva, nem tükrözi a valóságot, és ráadásul nem is korrekt. Itt a gond.

Továbbra is tartom magam ahhoz, amit mondtam. Viselkedjen sztárhoz méltóan (ahogyan minden sztárnak viselkednie kellene és sajnos kevés van belőlük) és probléma megoldva. pardon.gif
2011. június 08. 15:58 #148
- törölt felhasználó -    
Amúgy én nem értem miért nem lehet elfogadni mások véleményét..mi nem szeretjük Gagát,pont. Itt le is zárhatjuk a dolgot.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. június 08. 15:59 #149
Candy_attack
Candy_attack
Monster

Glamster: ezt már kb én is leírtam vagy ide, vagy másik témához, mert kérdezték, h miért jó példakép ő. Csak sajnos a pozitívumokkal kevesen foglalkoznak, mert ahhoz meg kéne ismerni, ők csak ránézés alapján döntenek.
2011. június 08. 15:59 #150
Glamster
Glamster

Idézet (LULUPeas @ 2011.06.08. 15:56)
Na jó, nekem ebből elegem van. Ez a nő teljes egészében gusztustalan. Ő nem sztár ő, celeb. Semmi tehetsége, semmi stílusa lopkod össze vissza mindenkitől, egy megcsinált ribizli. Nem nyújtott semmi olyat a világnak ami nélkül ma nem bírnánk meglenni, semmi maradandót nem alkotott, ráadásul felöltözni sem tud. Kérdem én, mi keresnivalója ennek a képződménynek a sztárvilágban? mi? magyarázza meg valaki. És aki azt mondja ez semmiség, hát kezet foghat a kis házi kedvencével.

LULU, többnyire tényleg kedvellek és értelmesnek tartalak realitás szintjén. De veled is most az a bajom, amit leírtam. és a tehetségtelenségről ennyit:
2011. június 08. 16:00 #151
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Glamster @ 2011.06.08. 15:55)
Ennyi. Az a gond, hogy az emberek 90%-a nem képes átlátni a felszínen. Oké, hogy ez a nő hülye. De melyik másik hülye foglalkozik úgy a rajongóival, ahogy ő? Továbbá ő az a hülye, aki ahol tud, adakozik, jótékonysági célokat támogat, a koncertjén befolyt pénzösszeg 40%-át AIDS kutatásokra ajánlja fel, rákos rajongóival találkozik és biztatja őket, visszaköveti a rajongóit Twitteren, a fiatalokat a biztonságos szexre szólítja fel ÉS még sorolhatnám. De komolyan. Ezt miért nem tudjuk felhozni? Miért mindig azt, hogy bolond? Oké, egy kibaszott nagy hülye p.csa, de legalább ott van, ahol kell. Áh, de elbasztam az agyam  mellow.gif

Édesem, nem is vitatta senki mindezeket. Legalább is én biztos nem. Ami tény, az tény, azokat nem lehet tőle elvitatni (jótékonyság, tehetség), de sajnos az is tény, hogy túlságosan sok. Néha a kevesebb több, csak ő ezt nem érti. Reméljük, hogy még nem érti, és később fogja. Arra ne számíts, hogy mindenki szeretni fogja, mert jótékony és helyén van a szíve, ahogy te mondod. Nekem se veszi be a gyomrom, amit művel, pedig ismersz, nem vagyok se prűd, se utálkozó típus. Ne mérgelődj ezen, szívem. Tudod, Presser Pici bácsi is megmondta már régen: "Nem szerethet mindenki." Sajna ez van.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 08. 16:02 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2011.06.08. 15:55)
Ennyi. Az a gond, hogy az emberek 90%-a nem képes átlátni a felszínen. Oké, hogy ez a nő hülye. De melyik másik hülye foglalkozik úgy a rajongóival, ahogy ő? Továbbá ő az a hülye, aki ahol tud, adakozik, jótékonysági célokat támogat, a koncertjén befolyt pénzösszeg 40%-át AIDS kutatásokra ajánlja fel, rákos rajongóival találkozik és biztatja őket, visszaköveti a rajongóit Twitteren, a fiatalokat a biztonságos szexre szólítja fel ÉS még sorolhatnám. De komolyan. Ezt miért nem tudjuk felhozni? Miért mindig azt, hogy bolond? Oké, egy kibaszott nagy hülye p.csa, de legalább ott van, ahol kell. Áh, de elbasztam az agyam  mellow.gif

De igen, van. Vannak jótékonykodó és rendes sztárok, akik hasonlóan jól viselkednek a fanokkal, csak ők a semmi alatt vannak, nem tudnak feljebb kapaszkodni a sztárvilágban, mert tehetségesek viszont nem hajlandóak lealacsonyodni arra a szintre, hogy feltűnési viszketegséggel vonják magukra mindenki figyelmét vagy mert nem akarnak azok közé tartozni, akik a hülye önmagukat mutatják a nagy világnak, akik sztár létükre úgy viselkednek mint Gaga is.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Holly Keller
2011. június 08. 16:02 #153
Glamster
Glamster

Idézet (Grace Benning @ 2011.06.08. 16:00)
Édesem, nem is vitatta senki mindezeket. Legalább is én biztos nem. Ami tény, az tény, azokat nem lehet tőle elvitatni (jótékonyság, tehetség), de sajnos az is tény, hogy túlságosan sok. Néha a kevesebb több, csak ő ezt nem érti. Reméljük, hogy még nem érti, és később fogja. Arra ne számíts, hogy mindenki szeretni fogja, mert jótékony és helyén van a szíve, ahogy te mondod. Nekem se veszi be a gyomrom, amit művel, pedig ismersz, nem vagyok se prűd, se utálkozó típus. Ne mérgelődj ezen, szívem. Tudod, Presser Pici bácsi is megmondta már régen: "Nem szerethet mindenki." Sajna ez van.

Nem is ezzel van a bajom, és nem is a Te kommenteddel, mert nem csak "idiótázni" tudsz. Van az úgy, hogy nem szeretsz valakit. Lehet az illető akármilyen tehetséges, ha nem jön be a stílusa, nem szeretem ennyi. Ez sok mindentől függ. Nekem a tizenévesek kommentjével van a bajom, akik úgy osztják az észt, hogy még írni nem tudnak helyesen, nemhogy fogalmazni o.O
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. június 08. 16:04 #154
Glamster
Glamster

Idézet (kateblock @ 2011.06.08. 16:02)
De igen, van. Vannak jótékonykodó és rendes sztárok, akik hasonlóan jól viselkednek a fanokkal, csak ők a semmi alatt vannak, nem tudnak feljebb kapaszkodni a sztárvilágban, mert tehetségesek viszont nem hajlandóak lealacsonyodni arra a szintre, hogy feltűnési viszketegséggel vonják magukra mindenki figyelmét vagy mert nem akarnak azok közé tartozni, akik a hülye önmagukat mutatják a nagy világnak, akik sztár létükre úgy viselkednek mint Gaga is.

Mondj neveket. Biztosan megtudom indokolni, hogy valamilyen szinten ők is olyan híresek, mint Gaga. Ez nem a sajtóban való szereplésről szól. Ha már van, aki elmegy a koncertedre/megnézi a filmed, és szeret, felnéz rád, az már sztár. Innentől nem látok különbséget - már ha az illető elég tehetséges. Pl: Johnny Depp. A világ egyik leghíresebb embere, mégsem mindennapi szereplő a médiában. De mondom, NEM veletek van a bajom. Nem érthetünk mindennel egyet.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. június 08. 16:05 #155
Glamster
Glamster

Most lenyugszom. biggrin.gif
2011. június 08. 16:07 #156
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Sztem ez már nem meglepő Gagatól!! smileeee.gif Ő pl. önmagát adja!!Így kell szeretni!! smileeee.gif
2011. június 08. 16:08 #157
- törölt felhasználó -    
diik az a haj xD nem ilyen idétlen ruhát kellett volna felvennie amúgy nem tudom de szerintem direkt volt -.- bár az egyik videoba látszik,hogy azt akarta,hogy ne látszódjon ki de akkor is elég ízléstelen mellow.gif
2011. június 08. 16:08 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2011.06.08. 16:04)
Mondj neveket. Biztosan megtudom indokolni, hogy valamilyen szinten ők is olyan híresek, mint Gaga. Ez nem a sajtóban való szereplésről szól. Ha már van, aki elmegy a koncertedre/megnézi a filmed, és szeret, felnéz rád, az már sztár. Innentől nem látok különbséget - már ha az illető elég tehetséges. Pl: Johnny Depp. A világ egyik leghíresebb embere, mégsem mindennapi szereplő a médiában.

Johnny Depp fel tud öltözni rendesen és a Karib Tenger Kalózai premierjére nem tojásban szállították, hanem saját lábaival totyorgált be. Nem öltözik latex ruhába, népszerűsíti a biztonságos szexet, mert nincs értelme. Amit Gaga csinál az szép és jó, de ezzel csak annyit ért el, hogy röhögnek rajta az emberek de nem használnak óvszert ezekután sem. Johnny nem is szeret a média középpontjában lenni, Gaga igen, ez a különbség.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 08. 16:09 #159
- törölt felhasználó -    
az még elmegy ha pl.egy magazinfotózásnál csinálja de ne pont egy díjátadón...
2011. június 08. 16:10 #160
Candy_attack
Candy_attack
Monster

Idézet (Glamster @ 2011.06.08. 16:05)
Most lenyugszom. biggrin.gif

wááá ezt de imádom (L) =D
19 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok