Szánalmas génhulladék, hogy száradt volna az apja combjára...
Otrombának lenni nem bűn.
Lady Gaga pucérra vetkőzött a vörös szőnyegen
2011. június 08. 15:16
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nem komplett, de ezért szeretjük(akik szeretik
)
2011. június 08. 15:18
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 13:09)
az első képen véletlenül csúszott le a ruha, a másodikon meg le van ragasztva a bimbója, akkor nem értem hol a probléma?
Ti tényleg ki tudtok akadni ilyen apróságokon? Ebben semmi sokkoló sincs. Ő Lady Gaga =D
Ti tényleg ki tudtok akadni ilyen apróságokon? Ebben semmi sokkoló sincs. Ő Lady Gaga =D
Ott van a probléma, hogy normális ember így nem öltözik fel.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. június 08. 15:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
kateblock: ott van a probléma, h valakit a kinézete meg az öltözködése alapján ítélnek meg, nem a tehetsége vagy az értékei alapján.
Szóval nem Gagával, vagy velem van probléma... ^^
2011. június 08. 15:27
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 15:24)
kateblock: ott van a probléma, h valakit a kinézete meg az öltözködése alapján ítélnek meg, nem a tehetsége vagy az értékei alapján.
A külső sok mindent elárul. Nem a kinézet alapján ítélkezem, (csak mondom, hogy épeszű ember így nem öltözik fel) hallogatom meg látom, hogy miket művel, azok alapján sem tűnik épelméjűnek.
2011. június 08. 15:31
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
kateblock: az őrültségnek is vannak fajtái. Ő nem egy elmebeteg sorozatgyilkos, lehet kicsit fura, de nagyon jó ember és nem érdemli meg azt, ahogy itt beszélnek róla. Ezért húzom fel magam a korlátolt embereken.
2011. június 08. 15:31
Hupssz, ezt nagyon elirtam bocs, csak telorol vok. De azt akartam irni hogy szanalom
2011. június 08. 15:35
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Lehet, velem van a baj, de a ruha egészében egyszerűen gyönyörű. Mikor Gagán nincs elcsúszva (http://ultimateladygaga.com/gallery/displayimage.php?pid=12586&fullsize=1) fantasztikusan néz ki ez a költemény @_@
2011. június 08. 15:35
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 15:31)
kateblock: az őrültségnek is vannak fajtái. Ő nem egy elmebeteg sorozatgyilkos, lehet kicsit fura, de nagyon jó ember és nem érdemli meg azt, ahogy itt beszélnek róla. Ezért húzom fel magam a korlátolt embereken.
Szerintem ne húzd fel magad ilyeneken. Az élet túl rövid, Gaga pedig nem az Isten, csak egy előadó ..
2011. június 08. 15:42
|
|
Candy_attackMonster |
|
kateblock: Nem csak Gagáról van szó. Hanem akárkiről, akit elítélnek úgy, hogy nem ismernek. Engem is meg szoktak ítélni csak látszatról (büdös k*rva, r*banc stb, szal tudom milyen) Nem az fáj, ha Gagát bántják(jó, az is), hanem az emberi butaság.
2011. június 08. 15:47
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 15:42)
kateblock: Nem csak Gagáról van szó. Hanem akárkiről, akit elítélnek úgy, hogy nem ismernek. Engem is meg szoktak ítélni csak látszatról (büdös k*rva, r*banc stb, szal tudom milyen) Nem az fáj, ha Gagát bántják(jó, az is), hanem az emberi butaság.
Te sem ismered. Honnan tudod, hogy nem bolond tényleg? Ha nem is bolond, és nem is figyelemfelkeltésből csinálja (!!) akkor sem illik egy sztárnak így viselkedni, meg öltözködni. Amikor valaki híressé válik, bizony elveszt egy darabot önmagából és nem lehet teljesen önmaga, mert azért talán furán néznek rá. Nem, ha híres, akkor fogadja is el, hogy mások nem tudják elfogadni így, viselkedjen és öltözködjön rendesen akkor nem fogják piszkálni..
2011. június 08. 15:48
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
rednail: Ez azért még sem ugyanaz, mint amikor valami beképzelt tehetségtelen "sztárocska" a villantással hívja fel magára a figyelmet. Gaga fel is tud mutatni valamit és keményen dolgozik. Ezt a vetkőzős dolgot igazán el lehet nézni neki azok után, amit tesz a rajongóiért.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. június 08. 15:49
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.06.08. 15:47)
Te sem ismered. Honnan tudod, hogy nem bolond tényleg? Ha nem is bolond, és nem is figyelemfelkeltésből csinálja (!!) akkor sem illik egy sztárnak így viselkedni, meg öltözködni. Amikor valaki híressé válik, bizony elveszt egy darabot önmagából és nem lehet teljesen önmaga, mert azért talán furán néznek rá. Nem, ha híres, akkor fogadja is el, hogy mások nem tudják elfogadni így, viselkedjen és öltözködjön rendesen akkor nem fogják piszkálni..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.