Lady Gaga pucérra vetkőzött a vörös szőnyegen
2011. június 21. 21:06
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Nem baj az! ♥♥
2011. június 21. 21:14
úúúú ez a nő esküszöm nem normális az biztos 1000000000000% hogy elmentek neki otthonról xD
2011. június 21. 22:16
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
nem teljesen 100 as
2011. június 21. 22:29
lady gaga megzakkant
azt hallottam hogy 'lady gaga azt hiszi hogy Budapest egy ország xD erről ennyit ..
jah meg hogy -azt hiszi hogy egy szellem irányitja olvastam a BRAVOban
azt hallottam hogy 'lady gaga azt hiszi hogy Budapest egy ország xD erről ennyit ..
jah meg hogy -azt hiszi hogy egy szellem irányitja olvastam a BRAVOban
2011. június 21. 23:31
Idézet (All About Lady Gaga @ 2011.06.21. 15:32)
Kivillant egy kis cici nagy cucc!!
ja rá azt mondod hogy nagy cucc,mert tőle az a megszokott hogy egy őrült liba, DE ez nem normális melyik épeszű ember/sztár csinál ilyet!? gusztustalan, nem tud mit kitalálni hogy felfigyeljenek rá, pedig szerintem ezek nélkül is egy csomóan odavannak érte, mellesleg ha nem ő villantott volna akkor már "nagy cucc" lenne.
2011. június 22. 08:33
ez a nő (?!) egy gusztustalan alja szenny!és az ilyen emberekért oda vannak? a balhéi már lassan elfogadottak ...basszus nehogymár ilyen emberek legyen valakiknek a példaképei! őt tartják egy ÉNEKESNŐNEK amikor nincsen hangja! attól mert stílusa van attól én inkább előadónak mondanám ! valahogy még is jó sok pénzre tett szert. 1 kva év alatt meg gazdagodott de nem azért mert tehetséges hanem mert fűnek, fának mutogatja magát! christina ,beyonce és a többi VALÓDI ÉNEKESNŐ nem sűrűn csinálnak ilyet ,vmint nem a kivillanó mellbimbójuk miatt lettek gazdagok és a világ legjobb énekesnői! ha lady gaga részeg ( ami valljuk be egy párszor már előfordult) az oké de christina életében egyszer rúgott be és akkor őt rögtön k**zák! amúgy az vesse rá az első követ aki még nem hibázott. mert szerintem félre lépések vannak mindenki életében csak míg christina ahogy elkezdte rögtön abba is hagyta..gaga ott maradt egy sztem színvonal alatti szinten! SZERINTEM AZ IGAZI ÉNEKESNŐKÉRT KÉNE RAJONGANI ÉS NEM AZ ILYEN MÉDIA ÁLTAL MEGCSINÁLT SZENNYÉRT!
sorry a fanoknak de ez az én véleményem!
aki egyetért velem az szavazzon!
sorry a fanoknak de ez az én véleményem!
aki egyetért velem az szavazzon!
2011. június 22. 08:59
Idézet (Petrus77 @ 2011.06.22. 08:54)
uristen, de gusztustalan!! ez nem normális, mostmár nem is annyira szeretem Lady gaga-t!!! Pedig tetszett!!
(
hát am. nem kéne a kedvencedet befojásolni, csak azért mert kivillant egy kis cici! És Gaga meg nem vette észre!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: