Lady Gaga pucérra vetkőzött a vörös szőnyegen
2011. június 08. 17:19
|
|
kittilestákúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 152571 offline
|
ez a csaj brutális de naon
2011. június 08. 17:22
wááááXD.a második kép..nah és a harmadik..pff..de akk is szeretem Gagát!
2011. június 08. 17:28
Az első képen látszik, hogy véletlenül csúszott le, a többi kép pedig afterPARTY. Egy buli kereteibe szerintem belfér. Ki tudja milyen iszunk-hányunk-belefekszünk party volt az, a sztárok sem mindig kulturáltak. Engem nem botránkoztat meg.
Az meg, hogy Gaga milyen bukás lett meg sz.r lett meg ilyesmi. Relatív. Ez az albuma ezerszer jobb, mint az előző volt. Mivel a The Fame és a The Fame Monster egy darab album, nem kettő. Nyolc dal ugyanis nem lemez, max csak EP az én fogalmaim szerint, meg senki nem árul 1 albumot egyben, ez inkább csak ilyen "deluxe" verzió volt vagy nem tudom.
A Born This Way lemez szerintem ezerszer igényesebb és jobb, mint az előző volt. Sem a Born This Way, sem a Judas nem tetszik, de azokon kívül az összes szám nagyon ott van. Engem a 80as évek slágereire emlékeztet, a régi Madonnára, de mégis eredeti, szerintem köze nincs a tömeg tuctuc popzenéhez. Én hallgatom, igazából hidegen hagy, hogy mit csinál, meg hogy öltözik, ilyenekkel nincs időm foglalkozni, a zene pedig szuper. Mindenkinek nyilván nem tetszhet.
Az meg, hogy Gaga milyen bukás lett meg sz.r lett meg ilyesmi. Relatív. Ez az albuma ezerszer jobb, mint az előző volt. Mivel a The Fame és a The Fame Monster egy darab album, nem kettő. Nyolc dal ugyanis nem lemez, max csak EP az én fogalmaim szerint, meg senki nem árul 1 albumot egyben, ez inkább csak ilyen "deluxe" verzió volt vagy nem tudom.
A Born This Way lemez szerintem ezerszer igényesebb és jobb, mint az előző volt. Sem a Born This Way, sem a Judas nem tetszik, de azokon kívül az összes szám nagyon ott van. Engem a 80as évek slágereire emlékeztet, a régi Madonnára, de mégis eredeti, szerintem köze nincs a tömeg tuctuc popzenéhez. Én hallgatom, igazából hidegen hagy, hogy mit csinál, meg hogy öltözik, ilyenekkel nincs időm foglalkozni, a zene pedig szuper. Mindenkinek nyilván nem tetszhet.
2011. június 08. 17:30
Ja bocs, még a You & I-t is utálom. Remélem, az lesz a következő klipje, és akkor pont beletrafál a leggyengébb számokba.
2011. június 08. 17:32
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
szánalmas és undorító.... :/ :S
2011. június 08. 17:37
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én szeretem Gaga-át de ez már tényleg elég durva még tőle is..
2011. június 08. 17:41
|
ILOVEJBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 139397 offline
|
ez a nő nem normális.mindig a figyelem középpontjában akar lenni,szánalmas .és ez a kék haj!az volt még nagy szám amikor csontokat ültetett az arcába.ezt anőt ki kéne vinni egy szigetre és otthagyni,legalább soha többé nem hallanánk róla.
2011. június 08. 17:44
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
én igaziból egyszerűen sajnálom ezt az embert. ez az egész az mutatja h valami a lelkében nincs teljesen rendben. szánom. mert tudom h tehetséges, de mért így kell eladnia magát?
és méghozzá annyira ízléstelen.. ha már direkt valami 'extrát' akar csinálni, azt is lehetne szebb kivitelezésben. nincs hányingere ha tükörbe néz?
és méghozzá annyira ízléstelen.. ha már direkt valami 'extrát' akar csinálni, azt is lehetne szebb kivitelezésben. nincs hányingere ha tükörbe néz?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: