Betiltották Lady Gaga új albumát
2011. június 07. 20:39
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
a lemezt csak a vallási elemek miatt tiltották be ..ez a malajziai dolog régebben volt és pár sort kivágtak csak a dalból ...amúgy az album dalaiban nincs semmi sértő szerintem a vallásra.. a legtöbbe benne sincs semmi róla ..
2011. június 07. 20:40
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
jol tettek, itt is nyugodtan lehetne ezt tenni..
2011. június 07. 20:42
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
én is vallásos vagyok és szinte mindegyik számának tudom a jelentését és nem hiszem, h annyira sértő lenne (persze más kultúra, más eszmény)
A Judast talán megértem, mert vannak olyan megnyilvánulások a dalban amik kiverhetik a biztosítékot a klipet nem értem meg, hiszen csak sajátos feldolgozásba mutatja be a biblia történetét, nagyon nincs benne olyan ami ne történt volna meg!
Inkább csak ki lett kiáltva Istenkáromlónak és akkor ez mellett nem mehetnek el szó nélkül!
De amúgy annyira nem brutálisak a szövegek ahogy azt sokan lefestik
A Judast talán megértem, mert vannak olyan megnyilvánulások a dalban amik kiverhetik a biztosítékot a klipet nem értem meg, hiszen csak sajátos feldolgozásba mutatja be a biblia történetét, nagyon nincs benne olyan ami ne történt volna meg!
Inkább csak ki lett kiáltva Istenkáromlónak és akkor ez mellett nem mehetnek el szó nélkül!
De amúgy annyira nem brutálisak a szövegek ahogy azt sokan lefestik
2011. június 07. 20:47
a Judas klipp a biblia vad feldolgozása
amugy a többi dalát nem hallotam, csak a kislemezeit..a Born This Way szövegében nincs kiábrándito, csak a klippjébe
a Judas szerintem jo szám lenne, ha nem lennének olyan megnyilvánulások benne..
majd máskor tanul a hibájábol..vagy nem
felőlem betilthatják.. engem nem zavar
majd máskor tanul a hibájábol..vagy nem
2011. június 07. 20:48
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Hogy jön ide Madonna?
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 07. 20:58
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hihetetlen hogy GaGa nem tud egyszerűen olyan számot csinálni amibe ne kötnének bele.De legalább van stílusa és nem követi a mai stílusokat.Igaz hogy némelyik dalának másabb a szövege,de szerintem semmi durva nincs bennük.Örüljenek neki hogy valaki komolyabb témákról is képes énekelni,nem csak felszínes dolgokról.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.