Megjelent Selena Gomez új száma
2011. június 07. 21:14
|
|
summerfan_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 147970 offline
|
nem mondom,hogy ez az eddigi legjobb száma,de nekem tetszik
2011. június 07. 21:16
Poénból gondoltam tök jó lenne meghallgatni. Szokásomhoz híven megint csak hülye voltam, mert ez egy erős headshoot lenne, nem is bang.
Gyerekek, ez borzalmasan rossz. Már amikor elindítottam, akkor tudtam, hogy egy kaki az egész, de kíváncsi voltam rá, hogy tényleg olyan, mint amilyennek gondoltam? Hát nem éppen, mert ez rosszabb.
A dalszövege tényleg egy nulla. Értelmes kis fantáziadús a refrénje, hogy "beng,beng,beng". Remek. Ezen kívül valami? Ezért utálom én a mai popzenét, mert semmi értelme. Éneklünk a levegőbe vagy olyan érzésekről, amikről lövésünk sincs, vagy hülyeségekről. Ez a dal, az utóbbiba tartozik. Érdemes elolvasni a dalszövegét, mert értelmileg a béka horizontját súrolja.
"Bang, bang, bang I'm breaking in
Stealing all my love back, giving it to him
Bang, bang, bang, this time I win
I thought your love was all that,
Til I let him in
You're gonna be the one (x4)
That's hoping
You're gonna be the one (x2)
When I'm done having fun
You're gonna be the one
That's broken"
Most ez komoly?
Az egész dal szinte ismétlésekből áll, ráadásul nem csak a monoton bengbengbenget kell hallgatni, hanem azt az idegesítő háttérzenét is. Ennyit Szelenácskáról és az ő szűzies, "Jajj, de szerényke és ártatlanka vagyok!" stílusáról. Egyrészt egy srácról énekel, más részt meg a bang bang bang akár szexuális jellegű témára is utalhat. Komolyan ennyire nehéz olyan zenét csinálni, ami szívből jön?! Szinte csak rockbandák neveit tudom felsorolni azok közé, akik értelmes dolgokról énekelnek. A Nickelback nem éppen pop banda, de ott van a Far away című daluk. Szívszorongató a szövege és a videóklipje is. De ez?! Gyerekek, ez egy nulla, még én is jobbat tudok összehozni, és ti ezt szeretitek? Miért nem hallgattok valami mást, tudjátok, zenét! Miért van az, hogy ami a Rádió1-en és a Viva tévén menő, akkor mindenki csak azt hallgatja? Hallgassunk meg pár Nickelback, Evanescence számot! Néhány számuk olyan szép. Nem is mondom, hogy menjünk vissza messzire, mert a régebbi daloknak még több értelmük volt. Nem csak a hányingerkeltő zenei aláfestés tett be, hanem maga a hang. Szelenácskának nem ilyen a hangja. Legalábbis kicsit már újítottak, mert az előző gépesített hang még valamennyit hasonlított a saját hangjára, de ez? Olyan mintha más valaki énekelne a mikrofon mögött, nem is ő. Ennyit róla is, mert mindenki azt mondja, hogy ő milyen tehetséges. A nagy frászt. Ugyanúgy kikeverik a hangját géppel, mint Britney hangját szokták. Szelena Gomez egy nagy nulla, csak megjegyzem. Esküszöm az ilyenek becstelenítik a zeneipar fogalmát.
Szelena megtapsolhatja magát. Lényegben tök mindegy, hogy mit játszik azaz adott sztár. Legyen az jó, igazán kaki, így is úgy is szeretni fogják, mert Szelena. Emberek vagyunk, különbözünk, ettől olyan szép a világ, de aki ezt jónak, Szelenácskát pedig tehetségesnek találja, az menjen el a füll,-orrgégészetre, és vizsgáltassa meg a hallását!
"Bang, bang, bang I'm breaking in
Stealing all my love back, giving it to him
Bang, bang, bang, this time I win
I thought your love was all that,
Til I let him in
You're gonna be the one (x4)
That's hoping
You're gonna be the one (x2)
When I'm done having fun
You're gonna be the one
That's broken"
Most ez komoly?
2011. június 07. 21:18
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
mi az h "a hangja jó"?? basszus..Selena meg a hang? az két külön világegyetem. Nem nézitek az élő adását?mert elég gáz h ennyire felkavítják a hangját.
Am nekem nem teccik ez a szám. sz*r a hangja, sz*r a szöveg és sz*r az alapritmus is...
Nem értem miért vagytok érte oda...
Am nekem nem teccik ez a szám. sz*r a hangja, sz*r a szöveg és sz*r az alapritmus is...
Nem értem miért vagytok érte oda...
2011. június 07. 21:37
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hát ez aztán a dalszöveg 
a hangja meg csak egy kicsit van keverve xD
a hangja meg csak egy kicsit van keverve xD
2011. június 07. 21:41
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem jó lett.
2011. június 07. 21:45
Szeretem Selenátt, de ez a száma nem tetszik, már túl... divatos... vagy nem is tudom, a Who says tetszett, annak olyan szövege és dallama van, ami mindig jobb kedvre tud deríteni
2011. június 07. 22:06
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Csodálatos. Felismerhetetlenre javított hang, értelmetlen, bugyuta dalszöveg, semmitmondó, vagy még rosszabb dalocska. Gratulálok Selena. Egyre nagyobbakat csalódok benned.
2011. június 07. 22:11
Nos,páran azt mondják szörnyű,de szerintem meg jó.Lehet hogy feljavított,de a zene összhangja megvan,s majd kiderül milyen igazából,ha Selena elénekli élőben. ;')
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: