Megjelent Selena Gomez új száma
2011. június 22. 17:53
|
|
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 offline
|
Holly Lolly, amúgy meg ne te mond már meg, hogy ki kit szeressen! Akinek ez tetszik, az ezt fogja szeretni! Majd megnézem, hogy te mikor fogsz olyan jól énekelni mint Selena!
2011. június 24. 10:44
|
|
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline
|
Szerintem tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. június 27. 19:24
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
szőrnyű!se énekelni,se színészkedni nem tud,hogy miért nem engednek az ilyenek utat az igazi tehetségeknek?!játszák az agyukat közben meg nemtudnak semmit a zenéről!bevallom sztem nagyon kétszínű ez a csaj!mindíg más a példaképe!nekem is sok kedvencem van de ez már képmutatás!
bocs a fanoktól de én csak a véleményemet fejtettem ki,és az tény h rengeteg olyan világsztár van aki nem tud énekeli csak belejavítanak a hangjába!hogy miért nem lehet igényes zenét játszani?
bocs a fanoktól de én csak a véleményemet fejtettem ki,és az tény h rengeteg olyan világsztár van aki nem tud énekeli csak belejavítanak a hangjába!hogy miért nem lehet igényes zenét játszani?
2011. július 02. 15:29
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Syd Alexis, zsoficiXP: Dolly -Holly?
Ez most komoly?Olvasni sem tudsz? Legalább nekem van eszem, és nem hallgatok meg mindenféle sz*rt amit egy éppen menő, tinisztárocska csinál.Megint csak ennyit mondok: Nem hiszem, hogy azoknak a hozzászólásoknak nagyobb értelme lenne amiben az áll hogy milyen szupcsimupcsi, meg mindent össze istenítenek benne. zsoficiXP neked nagyobb közöd lenne hozzá?
itt véleményt kell nyilvánítani.Az a baj veletek hogy nem tudjátok elfogadni ha nem mindenki imádja a ti kedvenceteket.Negatív véleményt is lehet írni, nem csak azt hogy imádom.Ja meg zsoficiXP valaki, akkor mondj rólam te bármit is, ha ismersz, és ne beszélj a levegőbe mindenfélét, aminek 0 a valóságalapja.
Annak meg csak gratulálni tudok akinek ez tetszik, akkor hallgassa, de bújjon is el
Most nem azért te nekem van valamilyen zenei tudásom, és énekelni is tudok.Söpö is jobban tud mint Selena.Biztosítalak hogy amit ő művel, az nem éneklés.
Annak meg csak gratulálni tudok akinek ez tetszik, akkor hallgassa, de bújjon is el
Most nem azért te nekem van valamilyen zenei tudásom, és énekelni is tudok.Söpö is jobban tud mint Selena.Biztosítalak hogy amit ő művel, az nem éneklés.
2011. július 05. 13:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Egyetértek Dolly-Lollyval!
Elég szomorú, hogy Selena bekerült a TV-be, elkezdték isteníteni, és most minden zenei hallással nem rendelkező azt hiszi, hogy amit ő művel, az zene...
1 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly
2011. július 06. 12:06
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
nagyon jó szám
2011. július 11. 09:46
|
|
Sellybabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 153612 offline
|
Dolly-Lolly, te se tudsz olvasni, mivel azt írták, hogy Holly Lolly, de mindegy. amúgy meg ha olyan jó a zenei tudásod, akkor miért nem értél el annyit, mint Sel? Nem szerethetjük azt, akit akarunk? már bocs...
2011. július 14. 11:48
|
|
Selena Fans nf.a.ofúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 66 Csatolások: 13 Azonosító: 155375 offline
|
nagyon jó dal
2011. július 16. 20:04
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Sellybaby válaszoljak?Légyszi olvasd vissza...
2011. július 28. 11:59
|
|
Pannush28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 188 Csatolások: 15 Azonosító: 156373 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.07.02. 15:29)
Syd Alexis, zsoficiXP: Dolly -Holly?
Ez most komoly?Olvasni sem tudsz? Legalább nekem van eszem, és nem hallgatok meg mindenféle sz*rt amit egy éppen menő, tinisztárocska csinál.Megint csak ennyit mondok: Nem hiszem, hogy azoknak a hozzászólásoknak nagyobb értelme lenne amiben az áll hogy milyen szupcsimupcsi, meg mindent össze istenítenek benne. zsoficiXP neked nagyobb közöd lenne hozzá?
itt véleményt kell nyilvánítani.Az a baj veletek hogy nem tudjátok elfogadni ha nem mindenki imádja a ti kedvenceteket.Negatív véleményt is lehet írni, nem csak azt hogy imádom.Ja meg zsoficiXP valaki, akkor mondj rólam te bármit is, ha ismersz, és ne beszélj a levegőbe mindenfélét, aminek 0 a valóságalapja.
de beképzelt vagy
2011. december 18. 14:14
Pannush28: miért beképzelt Dolly-Lolly, mert igazat mond, hogy szeleníta tehetségtelen? és ez a ,,dal" egyszerűen borzalmas, szinte vérzik a fülem ettől a fostól!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.