Megjelent Selena Gomez új száma
2011. június 18. 14:42
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
jó szám de nem lesz a kedvencem
2011. június 18. 14:43
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
ez tényleg nem a megszokott Selena dal 
nemértem, eddig nem volt ilyen unalmas a hangja...nem gondoltam volna...
itt a cikkek között rátaláltam, gyorsan rámentem mert érdekel nagyon Selena mert h szeretem (L) erre nekem nem is tetszik a szám...
:/ azthittemjólesz...de örüljön az akinek tetszik, én sajna ennek nem tudok örülni.:S
nemértem, eddig nem volt ilyen unalmas a hangja...nem gondoltam volna...
2011. június 18. 15:26
A szám kritikán aluli, de a borító nagyon tetszik. Szép régies.
2011. június 19. 13:55
jó a szám, de nem túl "Selenás".Inkább Miley stílusa.
2011. június 19. 20:06
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.06.07. 19:27)
Nem mondanám hogy olyan rossz lenne,de közel sem olyan jó mint a régebbi számai.
Öhm...a régebbi számai is a béka hátsó fertályát súrolták.
Jézusom, egyetlen Uram Isten az égben!Ez a zene?Elég szegényes lehet a zenei világotok gyerekek, ugyanis, ez a kotyvalék egyenesen borzalmas!Mivan?
Semmi bajom nem lenne a Disneyvel és a sztárjaival, ha tehetségesen lennének, és satöbbi, de ez nincs meg!Sőt, a kis sztárocskáink nem önállóan lettek sikeresek, hanem vagy a Disney, vagy egy másik híres sztár hátán kapaszkodtak fel arra a bizonyos Hollywoodi nagy hegyre! Selena száma...Menjen már!Semmi mondanivalója, semmi érzelme, nem zene!Csak fogják és gépekkel, keverővel, meg egyebekkel mindenféle darabot a többi zenéből összemixelnek így kapjuk ezt a bengbengbeng szebasztavasz nótát is!Mi a lótuszfüttyös madárkaki ez a hangzás?Selenának élőben nullácska a hangja, csak feljavítják, és a többi, énekelni nem tud, a nagy lósz*rokat!Csak hülyére veszi az embereket és a rajongóit, mert tudja hogy a sok kis tudatlan, elvakult rajonó így is imádja, zabálja, ammeg neki csak a pénz kell! Ennyi lenne
1 felhasználónak tetszik:
miley-stars.gp
2011. június 20. 11:40
csak az aláfestés tetszik,szörnyű szöveg,
jobbat vártam volna 1 'Disney csillagtól"
jobbat vártam volna 1 'Disney csillagtól"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.