Megjelent Selena Gomez új száma
2011. június 14. 13:26
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
nekem tetszik
pedig nem nagyon bírom Selenat
2011. június 14. 19:15
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Nagyon jó lett
2011. június 14. 19:15
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Bár általában jók szoktak lenni a számai.
2011. június 15. 14:34
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.13. 20:47)
Az éneklés nem ott kezdődik, amit csinál. Én azokat az előadókat becsülöm, akik egy fikarcnyit sem javíttatnak a hangjukon géppel. Szelena ugyanaz, mint májli. Mindkettőnek feljavítják a hangját géppel, aztán, ha odakerülnek, hogy fellépés el sem tudják énekelni az adott dalt, mert még a hangokat sem találják el.
Igazad van, így mindenki lehet énekes, te is meg én is. Azt legalább becsülöm, hogy nem playbackelnek, de szelena az borzalmas élőben. Éppen ezért használom rá a tehetségtelen szót. Ha valamit fel tud énekelni a stúdióban, akkor azt azért tudja már előadni a színpadon. Törtető kis amatőr ő is. Hol van már szelena MJ-hez vagy Madonnához képest.
Igen, valamilyen szinten igazad van de Selena és Miley még midnig 2 különböző kategoriába tartoznak. Lehet, hogy most "elfogult" és "fiatal" vagyok, de Miley nem olyan rossz, mint amilyennek beállítod. Azt viszont megértem ha nem a te stílusod. Ezt a videót nagyon szeretem, elég érdekes
http://www.youtube.com/watch?v=vD3QGBPXhu8&feature=related
2011. június 15. 15:51
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Nekem nem tetszik. Sőt, mint énekest abszolút nem szeretem. Szinészként imádom, mert remek. De nekem nem illik az énekesi pályára, semmilyen dallal.
2011. június 15. 18:08
|
|
krisztiselenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 151446 offline
|
Nekem tetszik. Szerintem tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. június 15. 23:29
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Holly Keller mindig azok a gépek xD azért vedd figyelembe a vokálokat is...Selena nem szokott csak azt énekli ami az eredeti és semmi extra.Miley legalább rak bele extrát
Rekahhh jó az a videó
és ez a Selly szám nem rossz
Bár Sellynek télleg nincs káprázatos hangja de örülnék ha az én hangom legalább ilyen lenne!!
Rekahhh jó az a videó
és ez a Selly szám nem rossz
Bár Sellynek télleg nincs káprázatos hangja de örülnék ha az én hangom legalább ilyen lenne!!
2011. június 16. 15:31
|
|
Nati88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 131012 offline
|
Tök jó 
Amúgy meg mér kell justinkával is duettek készíteni h majd megint mindenki leszólja meg minden
amúgymeg selnek sokkal jobb a hangja és nem illik hozzá justinka hangja ne rontsák má el!
Amúgy meg mér kell justinkával is duettek készíteni h majd megint mindenki leszólja meg minden
amúgymeg selnek sokkal jobb a hangja és nem illik hozzá justinka hangja ne rontsák má el!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: