Megjelent Selena Gomez új száma
2011. június 08. 18:39
Alapból nem szeretem Selenát de ez a szám botrányosan rossz
2011. június 08. 19:00
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Hát ez még jó is lehetne, ha nem lenne ilyen iszonyat rossz. Bocs fanok, de ez rettenetes.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. június 08. 20:14
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
khm.khm.... hát...mondjuk h volt ennél 10000000x jobb száma is :SS
2011. június 08. 21:16
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Szerintem nem rossz!!
Volt jobb is, de nem rossz!!
2011. június 09. 04:47
pffff....
Jó sz*ar ez a szám(és mindegyik vele együtt..)
Minek énekel ha nincs is hangja?
Jó sz*ar ez a szám(és mindegyik vele együtt..)
Minek énekel ha nincs is hangja?
2011. június 09. 10:51
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
ahhhw*
király
2011. június 09. 10:59
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez valami borzalmasan mű! Konkrétan rettenetes!
Már a yeah-nél kiakadtam. Helyes pofijú kislány, de tehetsége nem sok van, az is biztos. Legalábbis ami az éneklést illeti. Színészi képességeit nem tudom megítélni, hiszen még nem játszott olyan filmben, sorozatban, amiben szívesen megnéztem volna. Na, hogy a lényegnél maradjak, ez a dal finoman szólva jóformán hallgathatatlan! Láttam, páran azzal próbálták védeni, hogy a kritizálókat provokálták, csinálják először jobban és aztán szólják le. Nos, ez azért nem egészen így megy. Én speciel igenis jobban énekelek, mint ez a kislány, de ez most lényegtelen. Attól, hogy valaki nem tud énekelni, még lehet hallása és ízlése. Tudja magáról, hogy nincs hangja, ezért nem csinál dalokat, lemezeket. Ebből a szempontból tehát a kritizálók valamit igenis jobban csinálnak, mint Selena Gomez. Használják a józan eszüket és hallgatnak az önkritikájukra.
Rekahhh
2011. június 09. 13:25
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Olvasva a sok negatív kritikát, félve hallgattam bele.
Másra számítottam, de így is borzalmas... Na jó, tűrhető. De egy percnél tovább akkor sem bírtam.
2011. június 09. 14:37
Csatlakozom azokhoz, akik utálják
Tényleg semmi ez a szám, néha nyökög valami Bang Bang Banget és... ennyi. Eddig se nagyon bírtam a számait, de ez most nagyon el lett cs*szve.
thunderbird
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.