Palvin Barbi szívesen lenne énekesnő
2011. június 08. 17:14
Elő az amcsikkal, itt egy szééép magyar lány, aki énekes akar lenni. Báháháhá, azt hittem megfulladok a röhögéstől. Menjen és pózoljon inkább, oszt' jóság van...
2011. június 08. 19:34
Barbi gyönyörű ebben a videóban.Azért kiváncsi lennék a hangjára,nem nagyon tudom elképzelni.Hajrá Barbi!
2011. június 08. 20:09
|
|
Sharpievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 140309 offline
|
Miért nem inkább valami "normális" munkát akar?! Szinte mindenki énekesnő/színésznő szeretne lenni. Bár, ha van hozzá tehetsége, miért ne?
Sok sikert neki!
Sok sikert neki!
2011. június 08. 21:57
Szerintem egyáltalán nem szép, és nem is szimpatikus!csak a photoshop teszi "széppé"
2011. június 09. 20:14
|
|
Andriiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 150731 offline
|
az amit avgene mondott 100%ig igaz ram is 
idezem ...'' ha megkernek ra hogy enekeljek nem megy mert nagyon szegyenlos vok de ha nem kernek meg az ugy jon magatol es egy vegbe dudolgatk enekelgetek
<3
idezem ...'' ha megkernek ra hogy enekeljek nem megy mert nagyon szegyenlos vok de ha nem kernek meg az ugy jon magatol es egy vegbe dudolgatk enekelgetek
2011. június 11. 12:13
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
olyan szép
énis ilyen szép akarok lenni
2011. június 11. 21:15
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
én is szivesen lennék kosárlabdázó de akinek nincs meg az adottsága az maradjon csak a seggén. tényleg szép. és fejlődik is,az elején utáltam,mert minden fotóján ugyanolyan arcot vágott. modelkeddjen csak továbbra is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: