Eminem beszólt Lady Gagának
2011. június 07. 22:17
|
|
roberto666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 151829 offline
|
ennyi... Eminem ARC xD
2011. június 07. 22:44
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (viksy3 @ 2011.06.07. 21:52)
a régi számai SOKKAL jobbak!!! ha "Not Afraid" szintű számokat csinálna, újra fanja lennék
xd én NEM vok GaGa fan 

Sikerült pont egy olyan számmal példáloznod, amit tavaly adott ki.
Bár nekem ez a szám is tetszik, jó, hogy megint együtt dolgozik Royce da 5'9 kollégával, a közös számaik mindig bejövősek voltak.
janet7 pedig leírt mindent, amit itt el akartam mondani
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 07. 22:52
|
|
Esztii77. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 146607 offline
|
istenehm -.-' nem vok gágá fanatikus rajongója de megvédem mert mi a sz*rért kell egy dalban mást szidni? számára egy dal arról szól h mást ócsároljon? o_O. kissé gyerekes. nah mind1 ő dolga.
2011. június 08. 09:17
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
szerintem gaga nagyon értékes ember nagy tehetség és nem tudom hogy pont eminem mit szól be egy IGAZI tehetségnek mert hogy eminem a közelébe sem érhet gagának
2011. június 08. 11:36
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Vannak elég érdekes hozzászólások.Ha valaki azért zenél,hogy díjat kapjon az már régen roszz.Eminemnek már van jópár díja,amivel elismerték (Grammy Awards,
Golden Globe,MTV Movie Awards,
MTV Video Music Awards,American Music Awards
stb.) nem mondhatjátok,hogy nem tehetséges.Valószínüleg ,azért szólt be Lady Gagának,mert maga ő saját olyan ronda.Mintha Gaga lenne a legszebb a világon.Nem hinném,hogy azért csinája,hogy feltűnést keltsen.Gagáról ez nem mondható el,feltünési viszketegsége van és muszáj mindenhol botrányt keltenie.Lehet,hogy nem volt szép,ezt mondani Eminemnek,de ez ő,már rengeteg hírességnek,és nem kaptak fel ennyire.
Janet7 igazad van!
Golden Globe,MTV Movie Awards,
MTV Video Music Awards,American Music Awards
stb.) nem mondhatjátok,hogy nem tehetséges.Valószínüleg ,azért szólt be Lady Gagának,mert maga ő saját olyan ronda.Mintha Gaga lenne a legszebb a világon.Nem hinném,hogy azért csinája,hogy feltűnést keltsen.Gagáról ez nem mondható el,feltünési viszketegsége van és muszáj mindenhol botrányt keltenie.Lehet,hogy nem volt szép,ezt mondani Eminemnek,de ez ő,már rengeteg hírességnek,és nem kaptak fel ennyire.
Janet7 igazad van!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 08. 12:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Kezdeném azzal, hogy nem szeretem Eminemet, nem is ismerem kifejezetten a munkásságát. A rap korántsem az én műfajom, de az tény, hogy már tizenegynéhány évvel ezelőtt is tudtam, ki az az Eminem. Mindig is ilyen volt, amit gondol, azt kimondja. Jó párszor engem is megbotránkoztatott a szövegeivel, de az tény, hogy eddig olyan ember benyomását keltette, aki lázadt és nem adta el magát. Úgy értem, úgy tűnik számomra, hogy vannak elvei, amikhez tartja magát. Lady Gagát sem szeretem, főleg azért, mert ő csak mondja, hogy vannak elvei, de tulajdonképpen legyömöszöli magát és a nézeteit a torkunkon, bármi áron. Azt gondolom, hogy nem kell ezt olyan nagyon felfújni. Eminem a maga műfajában elismert, komoly zenei múlttal rendelkezik. Nem mondom, hogy joga van másokat sértegetni, de ahhoz joga van, hogy megmondja, amit gondol. Lady Gaga meg nem áll senki felett, nem angyal, nem istenség, hogy ne lehessen róla rosszat mondani, negatív véleményt formálni. Az meg, hogy ki a jobb, vagy az elismertebb...nos, ízlés kérdése, de mint említettem, tény, hogy Eminem neve tizenévvel ezelőtt is név volt már a szakmában.
2011. június 08. 12:41
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Hát akkor jót mondot Eminem
2011. június 08. 12:46
Grace Benning ---> egyet értek. azzal a kivétellel, hogy tizenegynéhány évvel én még nem tudtam ki az az Eminem (de komoly múltja van, az biztos), meg én szeretem őt és a rapet is.
2011. június 08. 13:13
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Lucaa: akkora baromságot írtál, már ne is haragudj... Nem kritikát alkotott, csak rágalmazott. Egy olyan dolgot mondott, ami nem is igaz. Akkor HOGYAN LENNE MÁR IGAZA?!
Komolyan, a sarity-n annyi buta és korlátolt ember van...
2011. június 08. 13:20
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.08. 13:13)
Mondja ezt az, aki nem lát tovább Lady Gagánál. Nem, nem butáztalak le, még azt sem mondom, hogy korlátolt vagy. Csupán azt mondom, hogy fanatikusan imádod Lady Gagát, ő számodra szent és sérthetetlen, ami engem konkrétan nem zavar. Ha te így szeretsz létezni, ki vagyok én, hogy beleszóljak? Nem is akarok. Ám azt gondolom, neked is el kellene fogadnod mások véleményét. Nem kell egyetérteni, csak ne támadj, meg harapj rögtön, ha valaki negatívan áll hozzá Lady Gagához. El kell fogadni, hogy valaki nem szereti. Ez van. Az én kedvenceimről is szoktak rosszakat mondani. Na és? Ez nem változtat azon, hogy én szeretem őket, akkor miért érdekeljen mások véleménye? Sőt, ha esetleg igazuk van, még fejet is hajtok, de ez sem változtat a kedvencem iránti szeretetemen. Ilyen egyszerű. Az elfogadást hirdetitek, hát ti is fogadjátok el, ha valaki másként gondolkozik, mint ti.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.