Eminem beszólt Lady Gagának
2011. június 07. 20:07
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
szerintem amit mondott az nem egy vélemény hanem egy sértés .. de főleg h nem hermafrodita ezért hülyeség.. meg a téma már nagyon unalmas .... talán vicces lett volna 1 éve .. ha már be akar szólni Gagának lehetett volna sokkal jobbat is .. Gagát mondjuk tényleg kicsit se érdekli ..
2011. június 07. 20:12
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Eminem mindig is ilyen volt, nem értem most ezt miért kell nagy dobra verni. meg miért ne írja le azt, amit gondol? hogy az embereknek ne sírjon a szájuk? ugyan már... aki eddig szerette, az ezután is szeretni fogja.
2011. június 07. 20:26
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
En ezen nem akadnek ki. Justin Bieber megerdemli, amit kap Eminemtol, Lady Gaga pedig a botranyai es polgarpukkasztas nelkul egy nagy senki lenne.
2011. június 07. 20:27
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Most kiszűrtem pár dolgot ami nekem szól
1: lehet, h feltűnősködik a ruháival, de ez alól úgy gondolom, h nem sok sztár kivétel, (Meleg csókok, feltűnő klipek amiket betiltanak, Leszóljuk a másik sztárt, kivillantjuk a bimbóinkat stb.) Mindegyikre több példát és több sztárt tudnék mondani, de azt a közéletben is undorítónak tartom, ha valaki úgy próbál felvágni, h ezzel egy másik embert aláz porrá és az érzéseibe beletapos, sőt még le is foss@, mert "megteheti"!
2: Lehet, h a feketék stílusa a Rap, és elismerő, h Eminemnek mégis sikerült híressé válnia vele (bár a mostani számai már majdhogynem a pop és rap fura egyvelege) De ha azt vesszük anno Gagát se akarták támogatni, mert "olaszos külseje miatt, nem kedvelnék meg az emberek" (tehát ebben egyformák) de ő is bebizonyította, h ez nem akadály!
3: lehet, h Eminem ilyen és így kell őt szeretni vagy nem szeretni, de azért lássuk be, h ha a hétköznapi életben valaki nektek szól be, akkor azt már nem így kezelnétek, h jó most beszóltak, de aki beszólt az ilyen és így kell elfogadnom!
Gaga szinte biztos, h nem fog reagálni erre, mert mindenhol az esélyegyenlőségért harcol, és, h mindenkit olyannak fogadjunk el amilyen! De ezt nem mondanám túl etikusnak!
Elég álszentnek is tűnik, h a képen ölelgeti Gagát utána meg....
Mellesleg Gaga szerintem azon előadók táborát erősíti akik még hosszú évekig a szakmában lesznek! De erre majd visszatérünk....10 év múlva!
1: lehet, h feltűnősködik a ruháival, de ez alól úgy gondolom, h nem sok sztár kivétel, (Meleg csókok, feltűnő klipek amiket betiltanak, Leszóljuk a másik sztárt, kivillantjuk a bimbóinkat stb.) Mindegyikre több példát és több sztárt tudnék mondani, de azt a közéletben is undorítónak tartom, ha valaki úgy próbál felvágni, h ezzel egy másik embert aláz porrá és az érzéseibe beletapos, sőt még le is foss@, mert "megteheti"!
2: Lehet, h a feketék stílusa a Rap, és elismerő, h Eminemnek mégis sikerült híressé válnia vele (bár a mostani számai már majdhogynem a pop és rap fura egyvelege) De ha azt vesszük anno Gagát se akarták támogatni, mert "olaszos külseje miatt, nem kedvelnék meg az emberek" (tehát ebben egyformák) de ő is bebizonyította, h ez nem akadály!
3: lehet, h Eminem ilyen és így kell őt szeretni vagy nem szeretni, de azért lássuk be, h ha a hétköznapi életben valaki nektek szól be, akkor azt már nem így kezelnétek, h jó most beszóltak, de aki beszólt az ilyen és így kell elfogadnom!
Gaga szinte biztos, h nem fog reagálni erre, mert mindenhol az esélyegyenlőségért harcol, és, h mindenkit olyannak fogadjunk el amilyen! De ezt nem mondanám túl etikusnak!
Elég álszentnek is tűnik, h a képen ölelgeti Gagát utána meg....
Mellesleg Gaga szerintem azon előadók táborát erősíti akik még hosszú évekig a szakmában lesznek! De erre majd visszatérünk....10 év múlva!
2011. június 07. 20:32
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.06.07. 18:31)
Bár én tudnék így fogalmazni már megint igazad van.Nyomtam a tetszik gombot. 
Ezzel én is így vagyok
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 07. 20:41
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Eminem szánalmas és undorító... Tök mindegy, hogy hány éve "sztár", Gaga már most sokkal jobb nála. Sokkal tehetségesebb, egyedibb és egyszerűen JOBB. Gondolom ez fáj Eminemnek. Szánalmas, meg az is aki egyet ért vele... Ennyi.
2011. június 07. 20:42
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
jaj fúj ez undorító -.-" kérlek. te még nem szídtál senkit? és szerinted gaga sose szídod senkit még élete során?
badperfect
2011. június 07. 20:45
|
|
Carla7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 129152 offline
|
Sztem Eminemet nem érdekli, hogy milyen díjat kap (még az Oscar-díjáért se ment el..) és az se hiszem, hogy különösen izgatja, hogy másoknak tetszik e a száma, ő csak kimondja, amit gondol, és a gondolatainak legtöbbször van igazság tartalma, és értelme..
2011. június 07. 20:46
yourshawty: Na ne viccelj már.
Miért ne szólhatna be neki? Gaga ugyanolyan, mint bárki más, csak valami oknál fogva fel van fújva, pedig semmivel nem több, mint akármelyik más énekesnő.
Candy_attack: haha. Tudod, számodra lehet, hogy Gaga a legjobb, de mások számára meg nem. Jah, Gaga öltözködése rendkívül egyedi, de egyébként a mostani számai engem nem fogtak meg.
Szánalmas aki egyetért vele?Akkor én szánalmas vagyok.
Candy_attack: haha. Tudod, számodra lehet, hogy Gaga a legjobb, de mások számára meg nem. Jah, Gaga öltözködése rendkívül egyedi, de egyébként a mostani számai engem nem fogtak meg.
Szánalmas aki egyetért vele?Akkor én szánalmas vagyok.
2011. június 07. 21:00
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
janet7, szívemből szóltál.
Nem tudom mikor fog eljönni vajon az a pillanat, amikor az emberek felfogják, hogy Eminemet nem kell véresen komolyan venni. Persze, kimondja a véleményét, és őszinte a srác, de ezt poénos kereteken belül teszi. Ha megbánt valakit, úgy is jó neki, de elsősorban nem ez szokott lenni a célja. Szereti provokálni az embereket és kifejezni amit gondol, de attól, mert szurkálódik még nem fogja utálni például Lady Gagát, vagy a többi "áldozatát". Ha talál rajtuk fogást, ugyan miért ne írhatná azt le a dalaiban? Én rendkívüli módon értékelem őt emberként és zenészként egyaránt, szóval nekem bejött, a "kicsike szörnyetegeknek" meg további jó háborgást kívánok.
Nem tudom mikor fog eljönni vajon az a pillanat, amikor az emberek felfogják, hogy Eminemet nem kell véresen komolyan venni. Persze, kimondja a véleményét, és őszinte a srác, de ezt poénos kereteken belül teszi. Ha megbánt valakit, úgy is jó neki, de elsősorban nem ez szokott lenni a célja. Szereti provokálni az embereket és kifejezni amit gondol, de attól, mert szurkálódik még nem fogja utálni például Lady Gagát, vagy a többi "áldozatát". Ha talál rajtuk fogást, ugyan miért ne írhatná azt le a dalaiban? Én rendkívüli módon értékelem őt emberként és zenészként egyaránt, szóval nekem bejött, a "kicsike szörnyetegeknek" meg további jó háborgást kívánok.
2011. június 07. 21:05
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Ó most már én vagyok a gonosz és nem is Eminem
akkor keverlek az ötéves korosztállyal majd
badperfect
2011. június 07. 21:16
Szeretném megjegyezni, hogy a rapnek ez a lényege, hogy kimond a véleményed.
badperfect
2011. június 07. 21:35
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Miah008 egyetertek, ahogy irtak mar eminem mar regebben is ilyen volt es ilyen is lesz, inkabb Lady Gaganak van feltunesi viszketegsege...
2011. június 07. 21:41
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.07. 20:41)
Eminem szánalmas és undorító... Tök mindegy, hogy hány éve "sztár", Gaga már most sokkal jobb nála. Sokkal tehetségesebb, egyedibb és egyszerűen JOBB. Gondolom ez fáj Eminemnek. Szánalmas, meg az is aki egyet ért vele... Ennyi.
akkor en szanalmas vagyok
2011. június 07. 21:47
látszik h nem bírja elviselni h sokakat jobban szeretik mint őt...pont a legnépszerűbb sztárokat fikázza..pedig azért róla is lehetne mit mondani, már nemazéééért...-.-
2011. június 07. 21:47
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
azta, a sok elfogult gaga rajongót..amúgy örülök, mondjuk még 1-2 sztárt beolthatna..
2011. június 07. 21:52
a régi számai SOKKAL jobbak!!! ha "Not Afraid" szintű számokat csinálna, újra fanja lennék
xd én NEM vok GaGa fan 
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.