Eminem beszólt Lady Gagának
2011. június 07. 18:49
A rap erről szól. Hogy beszóljunk és kimondjuk a véleményünket. Nem kell ezért most megutálni Eminemet. Ő ilyen. Mindig is ilyen volt.
2011. június 07. 18:49
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
és ha az?? nem kell néznie.
2011. június 07. 19:04
Nem tudom, Eminem 5 évvel ez előtt is más hírességeket "parodizált" ki szövegeiben és klipjeiben.
2011. június 07. 19:17
Hát nem is tudom... Eminem helyében én nem mások ócsárolásával keresném a pénzt, vagy úgy tovább építeni a karrieremet, hogy mást szidok, miközben más már rég egy jobb dallal jelölnek valamilyen díjra... Szerintem ez hülyeség volt a részéről.
2011. június 07. 19:29
Manapság már nincs ember, aki meg meri mondani a véleményét, ugyanis mindig alkalmazkodni kell mindenhez, nem mondhatod ki a véleményed, mert azért megfeddnek. Legalább Eminem nem követi ezt a ,,mintát".
2011. június 07. 19:39
Janet7!
teljesen igazad van abban amit leírtál, kívéve csak abban nem értek egyet hogy Eminem új számai rosszak, mert én mindegyiket szeretem nekem tőle jöhet régi vagy új mindegy mert mindegyik ütős, ja és sok ember tényleg nem lát mást csak Gagát, és ha Eminem beszólt neki akkor beszólt neki, ez van elkell fogadni ahogy azt is hogy Eminem jobb! Már a kezdetek óta imádom Eminem-et a másik kedvencem Britney neki is beszólt na és akkor mi van, nem lázadtam fel ennyire pedig akkor még csak kezdők voltak. Fogadjátok el emberek hogy Eminem mindíg is hozni fogja a formáját!
teljesen igazad van abban amit leírtál, kívéve csak abban nem értek egyet hogy Eminem új számai rosszak, mert én mindegyiket szeretem nekem tőle jöhet régi vagy új mindegy mert mindegyik ütős, ja és sok ember tényleg nem lát mást csak Gagát, és ha Eminem beszólt neki akkor beszólt neki, ez van elkell fogadni ahogy azt is hogy Eminem jobb! Már a kezdetek óta imádom Eminem-et a másik kedvencem Britney neki is beszólt na és akkor mi van, nem lázadtam fel ennyire pedig akkor még csak kezdők voltak. Fogadjátok el emberek hogy Eminem mindíg is hozni fogja a formáját!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 07. 19:56
Én mindig is szerettem azokat az embereket, akik kimondják a véleményüket, szerintem ezzel nincs baj.
2011. június 07. 20:06
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Kkőkemény!
Gaga biztos rögtön földhöz csapta magát Katyvel karöltve, miután meghallgatták a beszólást...
Szerintem már megszokták és valószínűleg ezen sem fognak fennakadni...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.