Starity

Eminem beszólt Lady Gagának

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 07. 18:00 #61
- törölt felhasználó -    
Amúgy hozzászólásomnál nem tudom hogy kerültek oda azok a képek.Bocsi. laugh.gif
2011. június 07. 18:03 #62
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
taps.gif
2011. június 07. 18:04 #63
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Kit érdekel hogy ki kit szól le?Hmm?Az ő bajuk,ebben mi a szenzáció?
2011. június 07. 18:07 #64
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
Holly Keller
teljesen egyetértek veled.
2011. június 07. 18:08 #65
- törölt felhasználó -    
Kicsit meglepődtem.
2011. június 07. 18:08 #66
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1193
Csatolások: 0
Azonosító: 141537
hát valahogy ő dolguk.. de szerintem nem kellett volna.
2011. június 07. 18:09 #67
- törölt felhasználó -    
majd csak tuléli Gaga, hogy beszoltak neki..sőőt hozzászokhat, hisz elég fura a csaj wink.gif ennyi baja legyen.. -.-"
2011. június 07. 18:11 #68
cseh.reni
cseh.reni
Hozzászólás: 1083
Csatolások: 84
Azonosító: 134658
Ez már tólzás Eminemtól is ő beszél arról,h fogadjuk el egymást és tessék...
2011. június 07. 18:12 #69
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Én szeretem Eminemet és ez a szám is tök jó lett, de ez a Gagás dolog akkora hülyeség. Annyit mutogatja a nemi szervét, hogy már mindenki tudja róla, hogy nő, úgyhogy az egésznek semmi értelme, nem kellet volna beszólnia, pláne ilyen hülyeséget. Valószínűleg csak egy kis feltűnést akart maga körül.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy mit szólt be Justin Biebernek. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. június 07. 18:16 #70
vampiregomez
vampiregomez
Teen Wolfer

Státusznem cserélem Ed Sheerant.
Hozzászólás: 1759
Csatolások: 310
Azonosító: 146677
Semmi bajom Eminemmel,de nem értem miért kell hülyeségeket állítania.Zavarja GaGa?Hát ki mondta neki hogy vele kell foglalkoznia,mindketten tehetségesek nem értem miért kell egymást piszkálni.
2011. június 07. 18:16 #71
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Mindkettőt bírom!!De Eminem...áá remélem wisszatért a régi stílusához!! biggrin.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: trallali, Adri98
2011. június 07. 18:21 #72
sharkey
sharkey

Státusztake me down to the paradise city...
Hozzászólás: 797
Azonosító: 131792
Engem nem zavar. Mikor 6 éves voltam pont ebbe a provokatív Eminembe zúgtam bele (mármint a számaiba), így meg sem lepett a dolog. Ő már csak ilyen, így vált híressé. Attól függetlenül, hogy egyes számai kissé emocionálisra sikeredtek, attól még nyugodtan megmondhatja a véleményét (az igazat). Mintha nem lett volna várt dolog Emtől... biggrin.gif
2011. június 07. 18:21 #73
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy Eminem hány hírességet "szidott"/parodizált már. Nem tudom, hogy egyesek miért csinálnak úgy, mintha Gaga különb lenne mindenkinél és neki bizony nem lehetne beszólni. Az az a helyzet, hogy Eminem sosem volt az a típus, aki amiatt mondott/nem mondott valamit, hogy szeressék érte. Ő egyszerűen csak mindig kimondta, amit gondolt, lesz.rva ezzel azt, hogy mekkora felháborodás lesz belőle. És mivel ő egy rapper, alap, hogy megmondja az őszintét. Úgyhogy szerintem magasról tesz a fújolókra. De tényleg aki egy kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy a számainak minimum 70 %-ában vannak ilyen utalgatások, beszólások. Ez kvázi már a védjegye. Azt meg ő is elég sokszor mondta, hogy nem kell minden egyes dalszövegét véresen komolyan venni. Ahogy így olvastam a sorokat, hát tipikus Eminem volt, úgyhogy kötve hiszem, hogy ezt figyelemfelkeltés/lemez népszerűsítés céljából csinálná. Kicsinyes dolog azt hinni, hogy ha valaki be mer szólni Gagának, akkor az biztos csak "félperc hírnevet akar". Eminem tényleg 15 éve a szakmában van. Attól mert az itt lévő művelt kislányok esetleg csak a kommersz We Made You meg Love The Way You Lie óta hallottak róla, az nem jelenti azt, hogy nem olyan híres és elismert, mint Gaga. Én megmondom őszintén, ki nem állhatom Eminem mostani számait, a régiek között viszont temérdek zseniális dal van. Úgy gondolom, hogy ő is mostanában nagyon elkommerszesedett (istenem bár visszatérne a régi stílusához), de ennek ellenére vitathatatlan, hogy nagyon tehetséges. Fehérként rohadtul nem könnyű ekkora sikereket és elismertséget elérni a rap világában, ő mégis megcsinálta. Meg persze aki egy kicsit tovább lát a "jujj ez a hülye Eminem szidta xy-t, mert csak azt tudja" dolgoknál és nem az előbb említett számok óta ismeri őt és nem csak és kizárólag azokat ismeri, akkor az látja, hogy tényleg zseniális. Szóval aki olyanokat ír, hogy Eminemnek 10 év alatt nem sikerült elérni azt, amit Gagának 4-5 év alatt, annak üzenném, hogy el kéne gondolkodni. Gaga pop előadó, Eminem rap. A rap kiknek is a műfaja elsősorban? A feketéké. A pop? A fehéreké. Gagát mindenki látja, mindenki hall róla, még az is, aki nem kíváncsi rá. Csak sajnos ez nem a zenéje miatt van, ha érted mire gondolok. Ilyen botrányokkal/"ruházatokkal" stb. mindenkire figyelnének az emberek. El kéne gondolkodni, hogy Gaga ezek nélkül mennyire lenne híres. Eminem ezek nélkül lett az, méghozzá akkor, mikor Gaga még csak a Scooby-Doo-t bámulta a TV-ben. És még mindig az. Ezt pedig úgy írom, hogy nem nagy kedvencem ő. Gagát előbb-utóbb meg fogják unni az emberek, mert egy idő után jön egy újabb botrányos vagy kevésbé botrányos sztár, akit imádni fognak. Előbb-utóbb Gaga már nem fog tudni újat mutatni, és az emberek nem lesznek már vevők a húsruhára és a többire. Gaga tehetséges énekesnő, de nem azért tart itt ahol. Szóval ha Gaga 10 év múlva még mindig annyira érdekli az embereket, mint most, akkor majd joggal írhattok ilyenek. Addig viszont nem. Eminem ilyen és ha szidott már millió meg egy hírességet, akkor -ha úgy esik jól neki- Gagát is szidhatja, mert ő sem különb másoknál (hiába gondolják ezt egyes elvakult litlmánsztörök a fórumon) és a rap -jobb esetben- őszinte műfaj, akár tetszik, akár nem.
Megint nem merem megnézni, hogy mennyit írtam blush.gif _nevet.gif
15 felhasználónak tetszik: badperfect, riri17, Aalyah, Timicsy008, trallali, _ToTo_, Domcicc, Adri98, Bogszics, Glamster, Grace Benning, kateblock, Pandus, raspberry, MadHatter
2011. június 07. 18:28 #74
- törölt felhasználó -    
Most még jobban szeretem Eminemet cool.gif biggrin.gif
2011. június 07. 18:30 #75
MileyCyrus13
MileyCyrus13

StátuszMileyCyrus13 még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 839
Csatolások: 135
Azonosító: 94141
eminemet nem izgatja senki és semmi,emberek ezért szeretjük smileeee.gif
2011. június 07. 18:30 #76
littlecarter
littlecarter
visszatérő vendég

Státuszlittlecarter még nem állította be a státuszát,mert nemtudja mit írjon.
Hozzászólás: 230
Csatolások: 2
Azonosító: 147420
trallali:dettóbiggrin.gif
2011. június 07. 18:31 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.06.07. 18:21)
Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy Eminem hány hírességet "szidott"/parodizált már. Nem tudom, hogy egyesek miért csinálnak úgy, mintha Gaga különb lenne mindenkinél és neki bizony nem lehetne beszólni. Az az a helyzet, hogy Eminem sosem volt az a típus, aki amiatt mondott/nem mondott valamit, hogy szeressék érte. Ő egyszerűen csak mindig kimondta, amit gondolt, lesz.rva ezzel azt, hogy mekkora felháborodás lesz belőle. És mivel ő egy rapper, alap, hogy megmondja az őszintét. Úgyhogy szerintem magasról tesz a fújolókra. De tényleg aki egy kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy a számainak minimum 70 %-ában vannak ilyen utalgatások, beszólások. Ez kvázi már a védjegye. Azt meg ő is elég sokszor mondta, hogy nem kell minden egyes dalszövegét véresen komolyan venni. Ahogy így olvastam a sorokat, hát tipikus Eminem volt, úgyhogy kötve hiszem, hogy ezt figyelemfelkeltés/lemez népszerűsítés céljából csinálná. Kicsinyes dolog azt hinni, hogy ha valaki be mer szólni Gagának, akkor az biztos csak "félperc hírnevet akar". Eminem tényleg 15 éve a szakmában van. Attól mert az itt lévő művelt kislányok esetleg csak a kommersz We Made You meg Love The Way You Lie óta hallottak róla, az nem jelenti azt, hogy nem olyan híres és elismert, mint Gaga. Én megmondom őszintén, ki nem állhatom Eminem mostani számait, a régiek között viszont temérdek zseniális dal van. Úgy gondolom, hogy ő is mostanában nagyon elkommerszesedett (istenem bár visszatérne a régi stílusához), de ennek ellenére vitathatatlan, hogy nagyon tehetséges. Fehérként rohadtul nem könnyű ekkora sikereket és elismertséget elérni a rap világában, ő mégis megcsinálta. Meg persze aki egy kicsit tovább lát a "jujj ez a hülye Eminem szidta xy-t, mert csak azt tudja" dolgoknál és nem az előbb említett számok óta ismeri őt és nem csak és kizárólag azokat ismeri, akkor az látja, hogy tényleg zseniális. Szóval aki olyanokat ír, hogy Eminemnek 10 év alatt nem sikerült elérni azt, amit Gagának 4-5 év alatt, annak üzenném, hogy el kéne gondolkodni. Gaga pop előadó, Eminem rap. A rap kiknek is a műfaja elsősorban? A feketéké. A pop? A fehéreké. Gagát mindenki látja, mindenki hall róla, még az is, aki nem kíváncsi rá. Csak sajnos ez nem a zenéje miatt van, ha érted mire gondolok. Ilyen botrányokkal/"ruházatokkal" stb. mindenkire figyelnének az emberek. El kéne gondolkodni, hogy Gaga ezek nélkül mennyire lenne híres. Eminem ezek nélkül lett az, méghozzá akkor, mikor Gaga még csak a Scooby-Doo-t bámulta a TV-ben. És még mindig az. Ezt pedig úgy írom, hogy nem nagy kedvencem ő. Gagát előbb-utóbb meg fogják unni az emberek, mert egy idő után jön egy újabb botrányos vagy kevésbé botrányos sztár, akit imádni fognak. Előbb-utóbb Gaga már nem fog tudni újat mutatni, és az emberek nem lesznek már vevők a húsruhára és a többire. Gaga tehetséges énekesnő, de nem azért tart itt ahol. Szóval ha Gaga 10 év múlva még mindig annyira érdekli az embereket, mint most, akkor majd joggal írhattok ilyenek. Addig viszont nem. Eminem ilyen és ha szidott már millió meg egy hírességet, akkor -ha úgy esik jól neki- Gagát is szidhatja, mert ő sem különb másoknál (hiába gondolják ezt egyes elvakult litlmánsztörök a fórumon) és a rap -jobb esetben- őszinte műfaj, akár tetszik, akár nem.
Megint nem merem megnézni, hogy mennyit írtam blush.gif  _nevet.gif

Bár én tudnék így fogalmazni már megint igazad van.Nyomtam a tetszik gombot. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. június 07. 18:32 #78
AvrillirvA
AvrillirvA
visszatérő vendég
Hozzászólás: 455
Csatolások: 12
Azonosító: 125828
A végéén megfogoom szeretnii Eminem-eet főleeg haa bemutatjaa az ilyeen énjéét biggrin.gif
2011. június 07. 18:44 #79
- törölt felhasználó -    
nem értem mért kell a másikat piszkálni
2011. június 07. 18:47 #80
- törölt felhasználó -    
Hát ez azért kicsit durva :S
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Eminem Eminem 139.