Eminem beszólt Lady Gagának
2011. június 07. 18:00
Amúgy hozzászólásomnál nem tudom hogy kerültek oda azok a képek.Bocsi.
2011. június 07. 18:09
majd csak tuléli Gaga, hogy beszoltak neki..sőőt hozzászokhat, hisz elég fura a csaj
ennyi baja legyen.. -.-"
2011. június 07. 18:12
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Én szeretem Eminemet és ez a szám is tök jó lett, de ez a Gagás dolog akkora hülyeség. Annyit mutogatja a nemi szervét, hogy már mindenki tudja róla, hogy nő, úgyhogy az egésznek semmi értelme, nem kellet volna beszólnia, pláne ilyen hülyeséget. Valószínűleg csak egy kis feltűnést akart maga körül.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy mit szólt be Justin Biebernek.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogy mit szólt be Justin Biebernek.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. június 07. 18:16
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Semmi bajom Eminemmel,de nem értem miért kell hülyeségeket állítania.Zavarja GaGa?Hát ki mondta neki hogy vele kell foglalkoznia,mindketten tehetségesek nem értem miért kell egymást piszkálni.
2011. június 07. 18:21
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Engem nem zavar. Mikor 6 éves voltam pont ebbe a provokatív Eminembe zúgtam bele (mármint a számaiba), így meg sem lepett a dolog. Ő már csak ilyen, így vált híressé. Attól függetlenül, hogy egyes számai kissé emocionálisra sikeredtek, attól még nyugodtan megmondhatja a véleményét (az igazat). Mintha nem lett volna várt dolog Emtől...
2011. június 07. 18:21
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy Eminem hány hírességet "szidott"/parodizált már. Nem tudom, hogy egyesek miért csinálnak úgy, mintha Gaga különb lenne mindenkinél és neki bizony nem lehetne beszólni. Az az a helyzet, hogy Eminem sosem volt az a típus, aki amiatt mondott/nem mondott valamit, hogy szeressék érte. Ő egyszerűen csak mindig kimondta, amit gondolt, lesz.rva ezzel azt, hogy mekkora felháborodás lesz belőle. És mivel ő egy rapper, alap, hogy megmondja az őszintét. Úgyhogy szerintem magasról tesz a fújolókra. De tényleg aki egy kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy a számainak minimum 70 %-ában vannak ilyen utalgatások, beszólások. Ez kvázi már a védjegye. Azt meg ő is elég sokszor mondta, hogy nem kell minden egyes dalszövegét véresen komolyan venni. Ahogy így olvastam a sorokat, hát tipikus Eminem volt, úgyhogy kötve hiszem, hogy ezt figyelemfelkeltés/lemez népszerűsítés céljából csinálná. Kicsinyes dolog azt hinni, hogy ha valaki be mer szólni Gagának, akkor az biztos csak "félperc hírnevet akar". Eminem tényleg 15 éve a szakmában van. Attól mert az itt lévő művelt kislányok esetleg csak a kommersz We Made You meg Love The Way You Lie óta hallottak róla, az nem jelenti azt, hogy nem olyan híres és elismert, mint Gaga. Én megmondom őszintén, ki nem állhatom Eminem mostani számait, a régiek között viszont temérdek zseniális dal van. Úgy gondolom, hogy ő is mostanában nagyon elkommerszesedett (istenem bár visszatérne a régi stílusához), de ennek ellenére vitathatatlan, hogy nagyon tehetséges. Fehérként rohadtul nem könnyű ekkora sikereket és elismertséget elérni a rap világában, ő mégis megcsinálta. Meg persze aki egy kicsit tovább lát a "jujj ez a hülye Eminem szidta xy-t, mert csak azt tudja" dolgoknál és nem az előbb említett számok óta ismeri őt és nem csak és kizárólag azokat ismeri, akkor az látja, hogy tényleg zseniális. Szóval aki olyanokat ír, hogy Eminemnek 10 év alatt nem sikerült elérni azt, amit Gagának 4-5 év alatt, annak üzenném, hogy el kéne gondolkodni. Gaga pop előadó, Eminem rap. A rap kiknek is a műfaja elsősorban? A feketéké. A pop? A fehéreké. Gagát mindenki látja, mindenki hall róla, még az is, aki nem kíváncsi rá. Csak sajnos ez nem a zenéje miatt van, ha érted mire gondolok. Ilyen botrányokkal/"ruházatokkal" stb. mindenkire figyelnének az emberek. El kéne gondolkodni, hogy Gaga ezek nélkül mennyire lenne híres. Eminem ezek nélkül lett az, méghozzá akkor, mikor Gaga még csak a Scooby-Doo-t bámulta a TV-ben. És még mindig az. Ezt pedig úgy írom, hogy nem nagy kedvencem ő. Gagát előbb-utóbb meg fogják unni az emberek, mert egy idő után jön egy újabb botrányos vagy kevésbé botrányos sztár, akit imádni fognak. Előbb-utóbb Gaga már nem fog tudni újat mutatni, és az emberek nem lesznek már vevők a húsruhára és a többire. Gaga tehetséges énekesnő, de nem azért tart itt ahol. Szóval ha Gaga 10 év múlva még mindig annyira érdekli az embereket, mint most, akkor majd joggal írhattok ilyenek. Addig viszont nem. Eminem ilyen és ha szidott már millió meg egy hírességet, akkor -ha úgy esik jól neki- Gagát is szidhatja, mert ő sem különb másoknál (hiába gondolják ezt egyes elvakult litlmánsztörök a fórumon) és a rap -jobb esetben- őszinte műfaj, akár tetszik, akár nem.
Megint nem merem megnézni, hogy mennyit írtam
15 felhasználónak tetszik:
badperfect,
riri17,
Aalyah,
Timicsy008,
trallali,
_ToTo_,
Domcicc,
Adri98,
Bogszics,
Glamster,
Grace Benning,
kateblock,
Pandus,
raspberry,
MadHatter
2011. június 07. 18:30
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
eminemet nem izgatja senki és semmi,emberek ezért szeretjük
2011. június 07. 18:30
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
trallali:dettó
2011. június 07. 18:31
Idézet (janet7 @ 2011.06.07. 18:21)
Két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy Eminem hány hírességet "szidott"/parodizált már. Nem tudom, hogy egyesek miért csinálnak úgy, mintha Gaga különb lenne mindenkinél és neki bizony nem lehetne beszólni. Az az a helyzet, hogy Eminem sosem volt az a típus, aki amiatt mondott/nem mondott valamit, hogy szeressék érte. Ő egyszerűen csak mindig kimondta, amit gondolt, lesz.rva ezzel azt, hogy mekkora felháborodás lesz belőle. És mivel ő egy rapper, alap, hogy megmondja az őszintét. Úgyhogy szerintem magasról tesz a fújolókra. De tényleg aki egy kicsit is ismeri a munkásságát, az tudja, hogy a számainak minimum 70 %-ában vannak ilyen utalgatások, beszólások. Ez kvázi már a védjegye. Azt meg ő is elég sokszor mondta, hogy nem kell minden egyes dalszövegét véresen komolyan venni. Ahogy így olvastam a sorokat, hát tipikus Eminem volt, úgyhogy kötve hiszem, hogy ezt figyelemfelkeltés/lemez népszerűsítés céljából csinálná. Kicsinyes dolog azt hinni, hogy ha valaki be mer szólni Gagának, akkor az biztos csak "félperc hírnevet akar". Eminem tényleg 15 éve a szakmában van. Attól mert az itt lévő művelt kislányok esetleg csak a kommersz We Made You meg Love The Way You Lie óta hallottak róla, az nem jelenti azt, hogy nem olyan híres és elismert, mint Gaga. Én megmondom őszintén, ki nem állhatom Eminem mostani számait, a régiek között viszont temérdek zseniális dal van. Úgy gondolom, hogy ő is mostanában nagyon elkommerszesedett (istenem bár visszatérne a régi stílusához), de ennek ellenére vitathatatlan, hogy nagyon tehetséges. Fehérként rohadtul nem könnyű ekkora sikereket és elismertséget elérni a rap világában, ő mégis megcsinálta. Meg persze aki egy kicsit tovább lát a "jujj ez a hülye Eminem szidta xy-t, mert csak azt tudja" dolgoknál és nem az előbb említett számok óta ismeri őt és nem csak és kizárólag azokat ismeri, akkor az látja, hogy tényleg zseniális. Szóval aki olyanokat ír, hogy Eminemnek 10 év alatt nem sikerült elérni azt, amit Gagának 4-5 év alatt, annak üzenném, hogy el kéne gondolkodni. Gaga pop előadó, Eminem rap. A rap kiknek is a műfaja elsősorban? A feketéké. A pop? A fehéreké. Gagát mindenki látja, mindenki hall róla, még az is, aki nem kíváncsi rá. Csak sajnos ez nem a zenéje miatt van, ha érted mire gondolok. Ilyen botrányokkal/"ruházatokkal" stb. mindenkire figyelnének az emberek. El kéne gondolkodni, hogy Gaga ezek nélkül mennyire lenne híres. Eminem ezek nélkül lett az, méghozzá akkor, mikor Gaga még csak a Scooby-Doo-t bámulta a TV-ben. És még mindig az. Ezt pedig úgy írom, hogy nem nagy kedvencem ő. Gagát előbb-utóbb meg fogják unni az emberek, mert egy idő után jön egy újabb botrányos vagy kevésbé botrányos sztár, akit imádni fognak. Előbb-utóbb Gaga már nem fog tudni újat mutatni, és az emberek nem lesznek már vevők a húsruhára és a többire. Gaga tehetséges énekesnő, de nem azért tart itt ahol. Szóval ha Gaga 10 év múlva még mindig annyira érdekli az embereket, mint most, akkor majd joggal írhattok ilyenek. Addig viszont nem. Eminem ilyen és ha szidott már millió meg egy hírességet, akkor -ha úgy esik jól neki- Gagát is szidhatja, mert ő sem különb másoknál (hiába gondolják ezt egyes elvakult litlmánsztörök a fórumon) és a rap -jobb esetben- őszinte műfaj, akár tetszik, akár nem.

Bár én tudnék így fogalmazni már megint igazad van.Nyomtam a tetszik gombot.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 07. 18:32
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
A végéén megfogoom szeretnii Eminem-eet főleeg haa bemutatjaa az ilyeen énjéét
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.