szoval ennyit ér a VV..kijönnek levetkőznek, nekem hányingert okoznak -.-" és folytatják az életüket..remélem nem a médiában
Béci le akarta beszélni Gigit a vetkőzésről
2011. június 07. 18:18
amugyse 1 szépség ez a nő! bár amint láttam apám naptárján Zsuzsika is levetközött -.-" LEHET nem ő, de rohadtul hasonlít.. szerintem a naptáron (pont a Júniusnál
) VV Zsuzsi van
szoval ennyit ér a VV..kijönnek levetkőznek, nekem hányingert okoznak -.-" és folytatják az életüket..remélem nem a médiában
2011. június 07. 18:26
Hízelgő volt a felkérés?
Nekem ajánlanának fel ilyet, akkor elküldeném őket melegebb éghajlatra, mondván, hogy nem vagyok r*banc, pardon a kifejezésért, de én ezt személy szerint sértésnek venném. Ha csak a páromnak készülne ilyen fotósorozat, arra még azt mondom, hogy teljesen oké, mert szoktak ajándékként a párjuknak erotikus fotót csináltatni a nők. De ez? Azt jelentené, hogy minden egyes ember látna pucéron, és nekem ez valahogy nem igazán jön be. Előadja az interjúban, hogy ő a legszebb.
Nem néztem a VV-t, de ránézek a fejére és azt mondom, hogy ez a nő nagyon csúnya. Anikóra még azt tudom mondani, hogy szép, de ez? Egyéb iránt tényleg csak azért kérték fel, mert tudták, hogy simán le fogja dobni a ruháit. Miért lenne gátlásos? Csinált már ő ennél durvább dolgokat is.
Másrészt pedig most marha nagy a kereslet az emberek részéről a VV-sekre, sajnos. Pénzt akarnak belőle is csinálni. Ez nem arról szól, hogy ő milyen szép. A pénzt látják benne, és ez még rosszabb. Meg, ha ő csúcsnak érzi azt, hogy tulajdonképpen a testével keresi a pénzt, akkor gratulálok neki. A mondandója alapján, hát ő sem állt sorba, amikor az észt osztották, az biztos.
2011. június 07. 18:27
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
Holly Keller:teljesen egyetértek.
2011. június 07. 18:35
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nah...NO KOMMENT
2011. június 07. 18:51
˝Anyu azt mondta, hogy csináljam, mert ez egy olyan életre szóló élmény lesz, amit majd nagymama koromban is vissza fogok tudni nézni.ˇ
El tudom képzelni milyen nagy élmény lesz 30 év múlva vissza nézni a képeket... Nézd csak kis unokám itt vagyok én ez a nagy k****
El tudom képzelni milyen nagy élmény lesz 30 év múlva vissza nézni a képeket... Nézd csak kis unokám itt vagyok én ez a nagy k****
2011. június 07. 19:00
Pff már annyira lefáradt az agyam ettől hogy csak ennyit tudok mondani: "Itt mindenki k.rva, nincsenek angyalok, BMW nélkül már észre sem vesznek gyalog."
2011. június 07. 19:10
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
menjünk lovagolni!
2011. június 07. 19:13
Hát Gigi ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne le - már bocsánat.
2011. június 07. 19:18
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
SMAFU! Amúgy meg Béci
tudhatná a legjobban, hogy akármit is mondd a estvérének, ott süket fülekre talál. :nevt2:
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: