LaFee új külsővel tér vissza
2011. június 07. 18:21
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nekem csak a Virus és a Heul Doch c. száma tetszik. a többi nem igazán, ahogy ez sem...
2011. június 07. 18:40
Nem ismerem,nem hallottam róla...Szóval ennyit,de a számaival nincsen semmi problémám.A videóban úgy néz ki mint egy baba.
2011. június 07. 19:00
passz..életembe nem hallottam még róla, de utána nézek.....vmikor xĐ
2011. június 07. 19:02
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (tothbianka @ 2011.06.07. 18:21)
nekem csak a Virus és a Heul Doch c. száma tetszik. a többi nem igazán, ahogy ez sem...
Nekem a Prinzesschen száma tetszik nagyon
2011. június 08. 13:23
Pont most megy viva drágán.Német szám jáááj nem tetszik.
2011. június 20. 22:33
Idézet (Avril4ever @ 2011.06.07. 17:05)
gőzöm nincs ki ez..(na most lehet oltogatni hogy nem ismerem az "értékes előadókat")
Nincs ezzel semmi baj, csak akkor azt mondd meg, hogy minek írsz ide.
2011. július 06. 18:20
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Általában utálni szoktam a német számokat... (vicces, mert német suliba jártam és németből van felsőfokú nyelvvizsgám..)
de úristen úristen ez a szám kiba jó és kicsit sem zavar, hogy német nyelven énekel a csaj *___*. A klip is tökjó lett, egyedül szőke parókától váljon meg könyörgöm mert az nagyon nem áll jól neki..
És lol, most jöttem rá, hogy én ezt a csajt ismertem régen is XDDD. Még a TH-s korszakomban találkoztam vele X_DDD
de úristen úristen ez a szám kiba jó és kicsit sem zavar, hogy német nyelven énekel a csaj *___*. A klip is tökjó lett, egyedül szőke parókától váljon meg könyörgöm mert az nagyon nem áll jól neki..
És lol, most jöttem rá, hogy én ezt a csajt ismertem régen is XDDD. Még a TH-s korszakomban találkoztam vele X_DDD
2011. augusztus 23. 18:23
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
sok számát imádom...de az új külsőjétől komoly agykárosodást kapok o_O
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: