Az énekesnő szőke fürtös hajjal, szelíd külsővel és kevésbé rockos dalokkal tér vissza. De egy nem változott: most is igazán jók a dalai.
A teljes cikkhez kattints ide!
LaFee új külsővel tér vissza
2011. június 07. 14:09
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
jézus
2011. június 07. 14:11
nekem a régabbi stílusa sokkal jobban teccet és a szám is olyan ... régen rockosak volak neki ! Azok teccettek . DE ez ... nem alegjobb
2011. június 07. 14:41
|
|
Aphroditeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 133736 offline
|
A régi LaFee szebb volt sokkal. még az emailom is az ő neve volt... most ezek után meggondolnám, hogy mégegyszer azt válasszam-e...
Viszont, remélni tudom csak hogy ezt a hajat nem gondolta komolyan... Eléggé parókának nézett ki remélem megtertotta ahját mert szerintem nagyon szép haja volt. Továbbá imádtam azt a "tetkót" a szeme mellett az különlegessé tette. Az is hova tűnt?
a zene még el megy de a többi.... :\ csalódnom kellett benne...
Viszont, remélni tudom csak hogy ezt a hajat nem gondolta komolyan... Eléggé parókának nézett ki remélem megtertotta ahját mert szerintem nagyon szép haja volt. Továbbá imádtam azt a "tetkót" a szeme mellett az különlegessé tette. Az is hova tűnt?
2011. június 07. 15:08
Hát a régi vadabb stílusa sokkal jobb volt :/ És nem áll jól neki ez a haj.
2011. június 07. 15:52
Engem mondjuk nem érdekel, hogy hogy néz ki, imádom a számait.
2011. június 07. 16:21
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
hááát...passz!! xDD
2011. június 07. 16:38
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
hát passz hogy ki ez de ez ritka sz*r ......
2011. június 07. 17:05
gőzöm nincs ki ez..(na most lehet oltogatni hogy nem ismerem az "értékes előadókat")
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: