Megjelent Shakira új klipje
2011. június 07. 21:39
Hát úgy látom senkinek sem jön be ez fekete haj (bár nekem se annyira) és vannak jobb zenéi is és klipjei. és szerintem nincsenek egyre rosszabb zenéi mert a Loca az jóra sikeredett
2011. június 07. 22:10
|
|
The Vampire Diariesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 41 Csatolások: 2 Azonosító: 151223 offline
|
Nagyon jó a szám és a klip is
♥
♥
2011. június 08. 10:19
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Szerintem a barna hajjal úgy néz ki, mint Jessica Alba egy kis Thalia-val mixelve. :-)
Ezt a borzalmas számot egyértelműen Shakira pucsításaival akarják eladni, ami viszont Kate Moss gogo- és rúdtáncára emlékeztet a The White Stripes klipjéből, de Kate tánca sokkal jobb...
Ezt a borzalmas számot egyértelműen Shakira pucsításaival akarják eladni, ami viszont Kate Moss gogo- és rúdtáncára emlékeztet a The White Stripes klipjéből, de Kate tánca sokkal jobb...
2011. június 08. 14:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
a szőke shakot tolerálom. bár ez sem ANNYIRA rossz...
2011. június 08. 16:27
Nekem nem tetszik.Most nem a hajáról van szó..mert csináljon amit akar vele nembánom.Hanem magáról.A szám maga elmegy. Meg lehet hallgatni.De ez a klipp! Nem vagyok az a típus aki az erkölcsösséget beszél mindenkinek. De Shakiránál azért zavar ez rúdtáncolás és ez a hétköznapiassá válás..hogy ez borzalmas.Amikor megjelent egy egzotikus hastáncos művész volt. Most meg átment a tipikus hollywood csinálta nőcskévé.Tudom,hogy ez a szakma az állandó megújulással jár illetve állandóan meg kell újulni.De én 100000x jobban szerettem régen.Milyen gyönyörű és különleges volt egykor a Don't Bother vagy a La Tortura. Szóval annyit akartam mondani elvesztette a különlegességét...számomra..:Sajnálom Shakira,pedig nagyon szerettelek.
2011. június 08. 16:51
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
Nem értem milyen problémátok van a klippel kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy a kommentelők fele nem ismeri Shakirát. Nem ismerik fel, hogy paróka, pedig naponta jönnek a koncertekről a képek, hogy ugyanolyan a haja. Nem mellesleg van 1 hónapja le van forgatva a klip.
A rúdtáncos jelenet szokatlan tőle, de nagyon jó lett. 5*
A rúdtáncos jelenet szokatlan tőle, de nagyon jó lett. 5*
2011. június 08. 21:12
|
|
Shakiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 151664 offline
|
Sztem ebben egyáltalán nincs semmi rossz. Nem tudom, miért mondja mindenki, h hű de borzalmas ez a rúdtánc -,-" lehet Shakirától szokatlan, de egy az, h néha kell újítani, másrészt ez korántsem olyan gusztustalan, mint amit néhány "sztár" művel. Szóval nem tudok és nem is akarok Shakiráról rosszat mondani, A szám szuper és a klip is
2011. június 09. 15:06
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
nekem ez nem lett olyan ütős mint a régi videói! mostanában nem olyan jó vidiket készít, a Sale El Sol is milyen lett már! meg kicsit unalmas is! látszik, h utólag vágták rá a hangot! de a végén azért az a spárga nem volt olyan rossz!
de régen azért sokkal jobb vidiket csinált pl: Did It Again-Don't Bother! félre ne értsen senki, én imádom shakirát, de mostanában nem olyan jók a dalai és a videoklipjei mint régen!bocs shakiii-Loca77(Dorka)
2011. június 09. 16:27
Én imádom ezt a számot! És az új haja is jó! Jól áll neki a fekete is!
2011. június 10. 10:28
hát nemtomxdd a rúdtánc meg az uj haj nem vmi joh.. dehát ha igy akarja..
2011. június 11. 23:33
|
|
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline
|
Evelin egyáltalán nem kell bocsánatot kérned:)hiszen mindenkinek saját véleménye van:)
amúgy én is kicsit jobban szeretem a Laundry Service-es videóid,de ezek is jók:)
amúgy én is kicsit jobban szeretem a Laundry Service-es videóid,de ezek is jók:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: