Jennifer Aniston lett a legdögösebb nő
2011. június 06. 19:14
Erről olvastam cikket angolul, nem csak azt nézték, hogy jól néz ki, hanem h jófej-e
És így ezekre egybevéve kapta meg ezt a díjt, úh ne tessék háborogni, lehet, hogy nem ő a legdögösebb nő (bár szeretnék én így kinézni), nem csak ezt nézték.
2011. június 06. 19:15
Bocs, de egy díjnak nem "címe" van, legfeljebb elnevezése. Ennyire nem világos bizonyos szavak jelentése?
2011. június 06. 19:23
egy pocsék színésznő pocsékabbnál pocsékabb filmekben.
egyszerűen képtelen vagyok felidézni olyan filmet ezzel a "színésznővel"kapcsolatban ami szól is konkrétan valamiről!nem szoktam az IMDB értékelésekkel foglalkozni de szerintem Jennifer Anistonnak nincs olyan filmje az imdb-én ami 7-átlag felett van!ez azért jelzés értékű ebben az esetben!
elnézést azért mert a Aniston fanok lelkébe gázoltam!
egyszerűen képtelen vagyok felidézni olyan filmet ezzel a "színésznővel"kapcsolatban ami szól is konkrétan valamiről!nem szoktam az IMDB értékelésekkel foglalkozni de szerintem Jennifer Anistonnak nincs olyan filmje az imdb-én ami 7-átlag felett van!ez azért jelzés értékű ebben az esetben!
2011. június 06. 19:41
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Megérdemelte
2011. június 06. 19:42
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
dögösnek valóban dögös .. (de hogy a legdögösebb?! ezek szerint igen)
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. június 06. 19:45
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Hát szentem nem annyira szép
Cassie3
2011. június 06. 19:49
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.06.06. 19:23)
egy pocsék színésznő pocsékabbnál pocsékabb filmekben.
Nem vagyok Aniston-fan, de ez már akkor is túlzás. Amit elmondtál, az nem a szépségéről szól és most az a téma. Szóval ha nem tudsz értelmeset hozzászólni, akkor inkább ne is írj semmit..
2011. június 06. 19:49
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Grat! Megérdemli. Lehet, hogy van nála szebb nő is, de a kora ellenére gyönyörű.
2011. június 06. 19:55
heeehhe sejtettem hogy nem leszek népszerű a kommentem miatt.
de sebaj!
ki heverem!
de sebaj!
2011. június 06. 20:00
Jennifer tényleg egy nagyon szép nő. Hogy ő lenne a legszebb...? Én sosem láttam értelmét az ilyen jellegű díjazásoknak, hiszen a "szépség" egy hihetetlenül relatív fogalom. Mindenki mást tart szépnek, szóval véleményem szerint ezeknek a díjaknak nincs túl sok jelentőségük.
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.